![]() |
Ljuti grah i ljuta kobasica ^^
|
Citiraj:
sada sam si slozil sendvice..podrigusa, sir, majoneza i paradajz :) |
Ja sam vidio sve, nisam se tak ubio ko ti prasec :D
|
cekaj kaj nisu zdere iduci tjedan? vidim da su ovi u nekim oblokavanjima bili
|
Pa rekli smo 14.08...samo se još trebamo dogovorit gdje:)
|
Prasci, pozdrav s mora.
Samo se opijate i bljujete. :D |
Kaj se ti javljaš organ...opet radiš honorarno prek godišnjeg-ko bova:D
|
Neznam dali tko od vas ima čast da maže na šnitu domaći pekmez od šljive :)
Ubio sam trećinu kruha maloprije, i gledam da teglu sa žlicom dovršim :D p.s. za kasnije planiram uništit polovicu dinje koja je u friĐu |
home made pekmez od šljiva je normalna stvar :) imam doma par teglica od prošle godine :)
|
Citiraj:
sta se ide u nove pohode ? mislim da bi bilo krajnje vrijeme da i ja dodjem na zdere :D |
Citiraj:
jako rijetko jedem pekmez na kruhu, pekmez opcenito, samo u palacinkama :) jucer sam za rucak pohala purece snicle i rizoto s gljivama. danas ne znam kaj bum :). mozda hrenovke i salatu jer cu kasno doc doma i znam da mi se nece dat kuhat nista "ozbiljno". a za gablec imam grozđa i jednu pogacicu od cvaraka :D |
@flare..pacinke i krafne :) mmm krafne :) budem majku nagovorio da mi napravi krafne :p
a gablec danas... pecivo sa sjemenkama, majoneza, gauda, pik delux šunkica i jogrut z'bregov :) |
Halos i amdija ja ove godine imam ogroman broj tegli ali od višanja :)
|
šteta višanja..ja više volim višnje uroniti u rakiju, baciti unutra šećera i pustiti da fino uživa na suncu :D
|
Citiraj:
Šteta rakije, žali Bože uništiti i pravu rakiju i fine višnje radi slatkog bućkuriša :D Domaći pekmez je puno bolji izbor :) Danas ujutro lisnato s hrenovkom i krafna s čokoladom za zagrijavanje. Sad se spremam naručit ćevape jer nakon posla gibam na koncert. |
Danas domaći pomfač i pečena pajcekovina od jučer.
Krastavci sa vrhnjem, raženi i hladna Žuja:D |
Jucer Lasagne, a danas za promjenu jedan vecernji roshtilj.
Chevosi i vratina. Eto. :D |
Vratili se s kupanja (otpale mi kurje oči), ispekli 4 komada vratine s lukom za mene i pomfri. Za bolju polovicu pljeskavica i pomfač uz dodatak friškog krastavca.
Maznuli jedan tuborg po pola, a nakon toga se ubili u palačinkama. Šta da vam kažem nego da sam glavni muž na plaži. Sve neki kržljavci kaj su razvijeni ko pumpa za bicikl (valjda su došli iz Dubca jer tam su IN Catkiller, BlackDragon, Buljo & Co.). Jedino sam ja pravi muž od 100 kila. :D |
Mogu mislit kak žene na plaži uzdišu kad se pojaviš:D
|
Citiraj:
Imam par tegli od višnje i šljiva (ali onih kiselijih sitnijih okruglijih, ne one standarne plave). Naravno za par dana i plavuše dolaze na red, jer taj pekmez je nešto najbolje što se može naću...uopće:D:care: + palačinke(iliti kolačići(gušće tijesto za palačinke)) = jedva dišem:beer: |
Žderonje 14.08.2009 lokacija Pivnica Medvedgrad INFO Sami jedite/pijte kaj ocete nema "catteringa" kao kod bake.
Prijave se skupljaju do četvrtka tak da mogu rezervirati stol/stolove. Okupljanje u 17h. Hamm Jelc dalje se nadopisujte. |
Hamm
Jelc Čupavi |
Ja bum javil ak cu bit u ZG(na vrijeme :) )
sinoć izigravam Hari Rovanperu na staroj cesti RI-ZG i zaželim se dobre stare jagnjetine i stajem i stajem,nigdje Janka. Već bio poludio kad ono ispred bosiljeva dva janka se veselo vrte i peku,učinilo mi se ko da se u veselju i drže za rukice :D Jao,sjeo mi je kaj budali šamar.... http://img132.imageshack.us/img132/1115/image055t.jpg |
no way od mene... imam generalne pripreme za more.
morat ćemo se zadovoljit sa mini žderonjama kod mene :D |
Hamm
Jelc SU MAHER |
99% da me ima, javim jos ;)
|
Ja za promjenu danas sa zenom spremao ..... pizzu. :D
Jedna je unutra, druge cekaju u redu. :P http://www.imagesforme.com/show.php/633633_DSC00126.JPG |
Citiraj:
ja sam jučer rasturio jednu pizzu, ala brutala(sa dodatkom buđole)...ali me litra cedevite odvalila. NIsam spavao, a da nepričam dalje...;) |
Lijepo je kad na poslu čovjek može uzeti trenutak za:zdero2:, i uživati u porciji punjene paprike, nakon koje sljušti komad voćne torte, a sve to dok čita zanimljivo štivo na svom omiljenom forumu:fiju:
|
Brijem da nakon klade večeras možete me slobodno računat :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:54. |