![]() |
gadovi lijeni!!!
onda medo :D organizacija je bitch definitivno. |
Danas samo sendviči i jogurt:stoopid:
|
pa ne bi se baš složio... ćevapi, pljeske i prepared rebarca iz lidla (odlična su za tipa 30kn kila!), malo na roštilj, koja pola krumpira, koji ladni pan i da vidiš ;)
|
Crkni:)
|
Danas lazanje, maloprije maznio ostatk PREDOBRO! :D
|
stvarno ako neko ide u lidl ima ta rebarca sad na akciji za stvarno sitne pare, neće požaliti... malo podlit uljem dok se peče sa obje strane i stvarno su odlična.
@jelc... mislim da ću preskočit crkavanje i uzet ostatke :D |
Ja budem malo sira i vrhnja.
Ali kasnije:) |
Ja sam se cijeli dan gazil u lazanjama i zeljanici :zdero:
A kaj se tice Zdera, meni svejedno kam se ide, meni je i Bundek i Medo dobra varijanta, a ja mogu dopeljat nekaj cuge i mesinem a imam i 3-4 frizidera za hladit cugu :D Samo bi trebalo uciganit one dugacke stolove na Bundeku ak mislimo ic tam :) |
Šaran na rašljama i gemišt:zdero:
|
navečer/ujutro sam zdrmao pol kruha s raznim namazima, za gablec corny čokoladica, kad dođem doma čeka me piletina. već sam gladan :)
|
podriguša, majoneza i jogurat :D
|
evo imamo i kandidata s autom,a ako treba ja prosecem pa uciganim stol :D
|
da maher trebaš tam ujutro doći..kaj buš tam sjedil satima? :D
|
Ja sam danas doma dovlekel nekakve pastrve, 6 kila štencli (valjda se tak zove, one fine teleće kosti sa tetivama za juhu), kupio i one bučnice iz pimpeka kaj je Zrinka pričala.
Dakle za ručak sir, vrhnje, ostatak domaće šunke i te bučnice. Pastrve i koščobe idu u hibernaciju:D |
sta se to neki rostilj sprema ?
|
ne maher je odlucio provesti ostatak života na bundeku :p
|
meni svejedno... pokupi me wolv ili debeli neznajući prasac i opet super :D
ak vam se da logistika i to onda do jaja... makar ne bi bilo loše napraviti listu žderonja, pa se fino sve kupi, ekipa sa autima dopelja i na licu mjesta raskusura. ko zajebe dobije ban na koji dan i dužan je pare jer će naravno ostali platit za njega. |
ccc ak tebe daddy vozi vozi i mene :D kakve su to gluposti :D
ja sam vam blizu joba :p |
Siso, ti imaš kuću...jelda?:D
|
uj :D vidi fakat :D
nikaj..svi kod sise :p |
Pa da, malo pojest, popit, zarigat mu kuću i zapišat vrt pa svaki kući svojoj...onak klasično:D
Sad bu kobog rekel da mora na more u petak, pazi kaj ti velim:p |
i naravno ostaviti zgašene čikove na svakom kutu :D
ne neg bu rekel da je več na moru :D |
ajde sad ko će primit sve te ljude ffs
moramo poštivat razuman broj posjetitelja i uvjerit staru da je pametno primit sve te ljude, inače oke sve :D neću čak ni edit stavit koji ste smradovi... ja se fino ponudio papci jedni. idem 16. ili 17. ujutro tak da ono... |
kaj si se ponudio?
evo standard..nas cca 15 kod tebe :D so it is a deal :D svi kod sisetine 14.08.2009 oko 17h sisa se ponudio solo pripremiti hranu tak da nemamo beda :D |
jedino što još nisam doma u 17h slone :D
kažem ako neće biti previše ljudi i ak mi stara nema neke planove mogli bi kod mene zaroštiljat, np sa moje strane. dofurajte cugu i napacano meso, ja čekam ispred uglja i rešetke. |
Evo Siso, ja doniram 5 Pan bombi od 2l i nekaj ćevapa i pljeski (smrznutih, tak jasno):D
Slušal buš poslje kvocanje cijeli GO:p |
uj :D u tom slucaju bi se i ja dovukao. Pisati po tudjim vrtovima...neprocijenjivo. :D
Ovo ja jucer Zdero. http://www.imagesforme.com/show.php/625693_DSC00125.JPG |
evo siso ja se samo pojavim pijan ko čep i počinjem skidati majcu :D
|
znači domaća atmosfera :D
javim još onda za to, ali definitivno moram imat okviran broj ljudi... ko piša po vrtu, bez piše i ostaje :D @jelc... donacija je prava ;) |
Citiraj:
Šalim se, ne bi ti baš to priuštio ak ti je majka doma-ne bi bilo humano:) Ali bi matorom adminu, on ima i veliki vrt, veliki roštilj i peku-jedino kaj je u Sesvetama... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:56. |