![]() |
zanima me jedna stvar..nakon nekog vremena korištenja moba recimo 3-4 mjeseca..naglo uspori i ako je SOT bio 10 h sad je 5..baterija pada ajme..factory reset rijesava stvar..koji je razlog svi uvjeti su uvijek isti..mob je redmi 3..
|
Ak si radil update na miui 8 možeš zaboraviti na 10h sot-a..
Ili je baterija krepala pa ak si ga kupil unutar 6 mjeseci trebal bi tražit drugu.. |
ma nije nista hardverski..factory reset rijesi ali nemogu ga stalno radit, miui 7 je..znaci problem je softverski..kao da popije neki virus ili nesto..
|
Ak je rutan mob instaliraj wakelock detector i pogledaj koja apk najviše guta bateriju i to zamrzni..
|
ili BBS iliti Better battery stats apk..
from my Le X720 on TT |
a nece BBS za nerutane jbg..nisam nasao dobru alternativu..a nesto ga crpi a nemogu nac sta cc
|
Ak ti nije rutan i nemaš stable global rom od naših kolega sa miui adria postoji mogućnost da imaš neki sklepani rom od prodavača sa malwareom..
Pogledaj na temu za redmi, možda tam ima odg.. |
od prodavaca je, xiaomi for sale, oni su neki šrot stavili..e hvala lijepa na pomoći :D
|
Još jedan zanimljiv telefon za ~850kn...radi se o ZTE Blade X9 zapravo.
https://www.tinydeal.com/zte-n939sc-...-p-162977.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
Istina ide iz kine, ali postoji free shipping pa onda lutrija sa carinom ili DPD 30€ pa moguće da nema carine. |
Citiraj:
|
Oppo najavio mobitel sa 5x lossless zoom-om
http://www.gsmarena.com/hands_on_opp...blog-23684.php |
na tinydealu sta odaberem da bude EU skladiste:
deutsche post 0.40$ dpd european express 15.43$ dhl worldwide express 33.97$ |
1 privitaka
Privitak 17713
Nakon toga obavezno odabrati Shiping from Germany Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://www.geekbuying.com/item/LEAGO...liday_20170302
za ovu cjenu da odmah kupim?? http://promotion.geekbuying.com/prom...liday_20170302 |
|
Hebeš takve popuste. 20-30$ popusta je niš koristi. I to još na Geeku koji je poznat po svojim visokim cijenama. Dodaj pdv i poštanske troškove na tu cijenu. Vjerojatno bi se za sličnu cifru mogao naručiti sa nekog EU skladišta.
|
al to iz kine ide bez carine i pdva, uz onaj sellers shipping method 20 dolara..
ma slabo ga ima na Eu, nikako tj edit: narucio sam danas note4x crni sa tog shopa..207$ ukupno..pa cemo vidit sta ce biti |
Nisam dugo bio na ovom forumu pa bi zamolio nekoga da mi kaže koji je best buy za 500kn sa svim davanjima, ako uopće ima takvih! Može i manji od 5", samo da nije veći...hvala!
Sent from my MI 5 using Tapatalk |
|
jel ima nesto za 500-600kn, do 5" i da dolazi iz eu? korisnik nije zahtjevan...
|
|
Samo bih ja bio oprezan s tim "EU" skladištem...
Sent from my Jiayu S3 |
Citiraj:
|
Frend me mlavi da mu nađem povoljni Mi Max a baš hoće 3/32 verziju koje u EU nema,a budžet mu je 1800kn pa mi se boljim čini Le Max 2 za 235 EUR.
Nisam baš u toku s tržištem otkada imam Note 3 Pro,pa bi trebao mišljenje |
Citiraj:
Ko ne riskira ...... ima stari mobitel :fiju: |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Citiraj:
Sent from my Jiayu S3 |
@sasha2511
to na Le Maxu je više stvar FW-a.na 5.6 je zajebavo,a na 5.9 radi perfektno... |
Citiraj:
pogledaj i na XDA koliko ljudi ima problema, izgleda da su nesto zaj**** dobro s tim.. from my Le X720 on TT |
imam LeMax 2 i kad sam ga kupio bio je na 5.6.fingerprint je bio poluupotrebljiv.na 5.9 radi bez greške.nedavno je jedan kolega na moj nagovor sa Alija kupio LeMax 2.ista stvar mu se dogodila.kad smo flashnuli 5.9 proradio.to je moje iskustvo...
|
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
o kojoj verziji le max2 govorite jer sam upiknuo x829 4/64 , a taj je za američko tržište.
EDIT: ok nakon malo istraživanja vidio da svi imaju isti HW samo je SW problem, ovaj američki ima FCC i 5.8, vidjet ćemo kad stigne |
Ništa od LeMax-a na kraju,frend zapeo za Mi Max jer on nije čuo za LeEco,nikako mu utuviti da je za 20 dolara više mogao dosta bolje dobiti.
|
iz mog neiskusnog kuta leeco mi je kudikamo bolji mob od xiaomi. unatoč ovoj pizadriji sa fingerprintom. nisam imao nijednog od njih, ali čini mi se da je value for money na strani le maxa i to malo više. ako ću morati birati između ta dva neću se dvoumiti. za sada hehe.
|
i ja vise naginjem Leeco proizvodima ako nis drugo onda zbog otkljucanog bootloadera (za sada)
@tamonegdje taj x829 je totalna nepoznanica, pojavio se nedavno i prodaje se ko lud.. neam pojma sta bi im bio sad taj FFC i dali ce uopce ici na njega kineski sw.. sjecam se da je bilo problema sa x800 ili x900 US verzijama na koje nije isao kineski sw a upgredj od strane Leeco je izostao.. javi kad dode uglavnom, zanima je jako.. from my Le X720 on TT |
piše da nema kineskih smeća i nema B20 koji ajde baš i ne treba i službena je verzija za prodaju u US. FCC= Federal Communications Commission (Američka Vladina agencija)
|
ah to, ja sam mislio neka verzija OS-a. hahah..
B20 nema skoro cijela Xiaomi ergela tako da ne vidim problem.. from my Le X720 on TT |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:09. |