PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Amdejac 17.07.2004. 10:10

Jake se ispričavam kaj sam lagal, ponovno sam stal na vagu i konstatiral da sam se zdebljal 2 kile.:D :beer:

Isus 17.07.2004. 18:14

Citiraj:

Originally posted by AMD
Jake se ispričavam kaj sam lagal, ponovno sam stal na vagu i konstatiral da sam se zdebljal 2 kile.:D :beer:
:clap: :clap:
Pa čim si se hranil?

Amdejac 18.07.2004. 10:01

Domaći pajcek na sto načina.:D :beer:

Jelc 18.07.2004. 14:38

Citiraj:

Originally posted by AMD
Domaći pajcek na sto načina.:D :beer:
Ljudi moji ja nemrem vjerovat....našli se mi na vupi...ide AMD-jac, nije ni sjel-zagledal se u pekaru...
Ja si mislim, možda je pozabil kupit kruh, subota je oko 12...odgegao se on i vratio sa škarniclom iz kojeg je virila pizza:D :D :D

Ono...da mu šećer ne padne :D :D :D
Koliko vidim-i cice su mu zrasle-već ima solidnu trojku:clap:

Ja sam ne želeći gledati takve perverzije otišel iz tih stopa u mesnicu, i ubo dvije kile finog mesnatog carskog mesa :D
Po putu dime kupio mlince.
Ispekli u pećnici dobrog starog pu-aj-ceka, iz vrta friška šalata i na masti od pečenja napravili mlince:D :D :D
Rok...

:beer:

Amdejac 19.07.2004. 23:45

Bil sam pristojan i pital sam prisutne jel si hočeju kaj prigristi. Pošto niste htjeli uzel sam samo jednu pizzu da vam nebudu zazubice rasle i da vam se nebi dizala kiselina vu želucu:D

Isus 20.07.2004. 01:03

Citiraj:

Originally posted by AMD
Bil sam pristojan i pital sam prisutne jel si hočeju kaj prigristi. Pošto niste htjeli uzel sam samo jednu pizzu da vam nebudu zazubice rasle i da vam se nebi dizala kiselina vu želucu:D
:clap: : goood :

Jelc 21.07.2004. 14:29

Ovak Žderonje...imajte u vidu da će se u sljedećih mjesec dana a svakako prije 20-og sljedećeg mjeseca održati okupljanje istih:)

Razlog je taj da se bar još jedamput nađemo kao ljudi dok nije stupio na snagu onaj idiotski zakon o prometu sa 0% Žuje u krvi...nabijem ih i tko ga je pisao i tko je glasovao za isti...

Prijedlozi o izboru jela i pića se primaju.

Bl@de 21.07.2004. 15:32

u odlicno. evo nadam se da bu neka rostiljada sa cevapicima i raznjiicma moji favoriti.:D

mitzek 21.07.2004. 15:40

o da, o da ,o da,o da da da .........

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Ovak Žderonje...imajte u vidu da će se u sljedećih mjesec dana a svakako prije 20-og sljedećeg mjeseca održati okupljanje istih:)

Razlog je taj da se bar još jedamput nađemo kao ljudi dok nije stupio na snagu onaj idiotski zakon o prometu sa 0% Žuje u krvi...nabijem ih i tko ga je pisao i tko je glasovao za isti...

Prijedlozi o izboru jela i pića se primaju.

jooooj,citas mi misli o Veliki....kaj reci, osim:gujdu na 5-6 nacina,bure Zuje(ladne!) ,za ostalo bume nekaj zmislili.....ha?

mislim da treba dostojne Karmine napraviti....hi,hi,hi....:D

mada ,sumnjam da bu dugo taj njihov zakon trajal.....do Martinja,morti...:rolleyes: :D :D

Jelc 21.07.2004. 15:50

Re: o da, o da ,o da,o da da da .........

Citiraj:

Originally posted by mitzek
jooooj,citas mi misli o Veliki....kaj reci, osim:gujdu na 5-6 nacina,bure Zuje(ladne!) ,za ostalo bume nekaj zmislili.....ha?

mislim da treba dostojne Karmine napraviti....hi,hi,hi....:D

mada ,sumnjam da bu dugo taj njihov zakon trajal.....do Martinja,morti...:rolleyes: :D :D

Može Žuja...a bogme bi pasal i hladni gembač-onak pol/pol:D

Ma, ak treba iznajmili bumo minibus da nas razveze doma:D

A možda bi trebali fakat razmislit o dobrom starom pu-ajceku...mislim ono...gdje ćeš bolje po vrućini od masne svinje:D :D :D

A i ražnjiči i vratina bi dobro legli...

mitzek 21.07.2004. 16:03

Re: Re: o da, o da ,o da,o da da da .........

Citiraj:

Može Žuja...a bogme bi pasal i hladni gembač-onak pol/pol:D

Ma, ak treba iznajmili bumo minibus da nas razveze doma:D

A možda bi trebali fakat razmislit o dobrom starom pu-ajceku...mislim ono...gdje ćeš bolje po vrućini od masne svinje:D :D :D

A i ražnjiči i vratina bi dobro legli...

.......a sad bu Rakonja pocel jambrat i plakat za kotlovinom.....Amdejcek bu pocel bajat da je najbolje u fritezi krmice i pokle pomfri hitit.....,Isus bi nekaj "egzoticno..recimo purana od 2-3 kile /hinc!!!....Vgakiller bi bilo kaj sam da je brzo gotovo, a Paske bi nekaj kaj bu ga i u drugoj rundi docekalo dok se vrne s raporta kod zenice!....e sad, za mene se zna da sem Svezder, pak mi je cist se-jene...same da je puajca. tocka!

Amdejac 22.07.2004. 10:44

Nisu loša ni rebrica na roštilju.:D

Jelc 22.07.2004. 12:31

Citiraj:

Originally posted by AMD
Nisu loša ni rebrica na roštilju.:D
Istina:)
Sve si nekaj mislim da bi možda čak bolje legel pol/pol gembač nego Žuja...samo-tko bu ohladil toliko litri i vodi:D

horza 23.07.2004. 19:53

Citiraj:

Istina:)
Sve si nekaj mislim da bi možda čak bolje legel pol/pol gembač nego Žuja...samo-tko bu ohladil toliko litri i vodi:D

pravi gembač se dela 2 u 8. ako netko ne zna kaj je to vrlo rado ću demonstrirat na sljedećem žderonjskom pijan.... okupljanju.
žuja je zakon

horza 26.07.2004. 19:08

bio bi red...

... da se malo okupimo. jel neko za mali turnir u beli ovaj petak na jarunu oko 3-4 popodne? ufuramo si dve gajbe, nekaj za pod zub, par špilova i udri do noći.

just a tought :)

vga killer 26.07.2004. 19:17

Re: bio bi red...

Citiraj:

Originally posted by Horza
... da se malo okupimo. jel neko za mali turnir u beli ovaj petak na jarunu oko 3-4 popodne? ufuramo si dve gajbe, nekaj za pod zub, par špilova i udri do noći.

Vidiš, ovo ti je dobra ideja. Ja sam za. :beer:

Bl@de 26.07.2004. 23:38

ja sam sigurno za!

horza 27.07.2004. 23:06

kiša. nemreš belivet. i mitzek nam ide na moreno tak da niš od njega. jad ljudi javljajte se da nas bu barem 4 :)

IceFisherman 27.07.2004. 23:09

dojdem ja po krapinčici u staroj kaci , malo bum kasnil ( dan ili dva , ovisno o vodostaju )

vga killer 28.07.2004. 00:19

Treba vidjet sutra još prognozu jer ak bu kiša padala onda ni od toga.

Jelc 28.07.2004. 02:30

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Treba vidjet sutra još prognozu jer ak bu kiša padala onda ni od toga.
A prognoze su im malo jače:)
Danas su za Zagreb napisali " ponegdje uz malo kiše"...ha-ha...srala je skoro cijeli dan:D

Za sutra su napisali:
Prognoza vremena za Zagreb i okolicu za 28.07.2004

Djelomice sunčano. Oblačnije će biti u noći, te posebice sutra kasno poslijepodne i navečer, kada će postojati i mala vjerojatnost ponekog pljuska. Vjetar slab, a u noći i prijepodne povremeno i umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutro će biti malo svježije od današnjega, mjestimice možda i maglovito, uz najnižu temperaturu zraka između 15 i 18. Danju toplije nego danas, uz najviših 23 do 25°C.

Pa si ti misli...

Ja sutra nemrem nikak:(

vga killer 28.07.2004. 10:31

Citiraj:

Ja sutra nemrem nikak:(
Pa ne sutra, neg u petak.

Jelc 28.07.2004. 14:28

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Pa ne sutra, neg u petak.
Na petak sam i mislio:D

Amdejac 28.07.2004. 21:19

Mitzek mi se javil prije par sati iz sunčanega Dubrovnika i javlja da se gosti sa pujcekom.:D :D
Ali ima boga, mora piti SOK.:D :D :beer:

vga killer 29.07.2004. 00:01

Citiraj:

Originally posted by AMD

Ali ima boga, mora piti SOK.:D :D :beer:

Auuuu, žalim ga. :rolleyes: :D

ZIDAR 29.07.2004. 00:48

Ljudi nebi bilo fer da idemo na Jarun bez Mitzeka.

marac 29.07.2004. 01:36

Re: bio bi red...

Citiraj:

Originally posted by Horza

Mislim da je bolja solucija napravit to u subotu pošto ima ljudi kaj u subotu rade ujutro, em kaj bu bolje vrijeme, em kaj ima više komada. :smoke:

just a tought

----------------------------------------------------------------------------
np: Crooks & Straights - Keep It In The Middle Of The Road
----------------------------------------------------------------------------

marac 29.07.2004. 01:40

btw: ja ne mislim kartat belu, only :beer:

--------------------------------------------------------------
np: Crooks & Straights -The Loosing Side Of Me
--------------------------------------------------------------

horza 29.07.2004. 21:56

a pushiona. onda nita... bumo pričekali bolje dane.

marac 30.07.2004. 00:15

Jebiga nemrem ni ja doći, idem sad (04h) na putovanje ZG - Ri - Poreč - Umag - Motovun - Buzet - Zagreb :smoke: naravno s motorom :beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:53.