![]() |
|
Citiraj:
|
ja u petak produžio,čekam mobitel,odključavanje u t-centru.
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1630 Jednostavnije. |
Citiraj:
|
Sada je malo drugacije, kod otkljucavanja putem emaila nema sluzbenog roka za primanje koda, dok automatski odgovor na mail stize kroz 48h.
Kod zahtjeva za otkljucavanje u T-Centrima je rok za primitak koda 14 dana. Koliko otprilike treba za primanje koda putem maila sada neznam, to zakljucite iz iskustava :) |
što je brže na kraju??,ja sam mislio dođem s mobom u t-centar i mob je odključan za 10 min.
|
brže je preko maila
|
Citiraj:
Ja predao zahtjev u t-centru, i čekao, i ništa. Onda predao zahtjev putem maila i došlo za par dana. Dan kasnije stigao isti kod na sms, što je išlo prek t-centra. |
definitivno preko maila, meni su isti dan odgovorili. mislim da nitko nije dobio osobno u nekom od centara isti dan kod, tako da ono, mail ;).
|
Citiraj:
Nope, zaprime ti taj zahtjev za 10min, dobis u roku 14 dana u sms poruci. Preko maila ti ide u pravilu kroz dan-dva. |
paket prometa mi nije jasan
Koristio sam Optima Traffic i prešao na T-com paket od 15 GB prije par dana me zanima do kada traje taj paket: do kraja mjeseca ili mjesec dana od aktivacije paketa?
Zbunjuje me to što je po novom moguća promjena paketa u toku mjeseca, a ne kao prije kada bi novi paket postao aktivan početkom mjeseca. Hvala na odgovoru. |
Ide ti do kraja mjeseca pa ti naplate tolko dana kolko si koristio u tom mjesecu
(cijena/broj dana u mjesecu)*broj dana koliko koristis paket |
Citiraj:
Ja sam pitao za 15GB paket. |
Ista procedura je za sve pakete, ne znam zašto bi bila drugačija...
|
Citiraj:
Pa ti vidi što nevalja u takvoj računici. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW, stigao Mini i razveselio me jerbo je 832MHz verzija. |
ti kuzish da ti je tu dosta ekipe sa tog helpdeska koji ti se toliko gadi. isti ljudi su ti pomogli.
|
Citiraj:
A i nisu mi baš pomogli, i dalje mi nije jasno. |
Kak ti nije jasno, naplatit ce ti po osnovnom paketu koliko si GB potrosio + tih par kn za 15gb paket. Evo ti računice: do 25.5 si na startu, potrosio si 1,3GB, do kraja mjeseca si na 15, ispucao si tih 15. Evo vak: Bit ce ti naplaceno 40kn po start tarifi + oko 10kn za 15GB paket pod uvjetom da nisi prešao van 15GB, idući mjesec dobijes klasika 59kn za 15GB paket
|
Citiraj:
Neznas ti kak je ta ekipa alergicna na ljude kao ti koji nista nekuze nakon sto im se tri puta objasni... Platit ces X GB * 20 kn koje si potrosio prije nego si dobio potvrdu da si aktivirao 15 gb paket + ( X dana koliko ti je trajao 15 gb paket / 30(31) * cijena 15 gb paketa)... |
Citiraj:
|
|
Mozes, ali cijena je gotovo ista kao verzija s telefonom tj. tel pretplatom...
Bez: Citiraj:
Citiraj:
|
Stigao Mini, nisam stigao provjeriti verziju procesora.
|
Citiraj:
|
kolko ste čekali na mini??ja naručio u petak,kaže žena 20 dana da se čeka.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:54. |