![]() |
Citiraj:
Jel ima šta HD-a u free leech i igrica? |
na iptu imas dosta toga freelech
|
Zna li netko sto se dogadja s lasttorrents.org?
Imao sam account koji je ukinut (valjda zbog neaktivnosti) mislim da se nisam logirao 2 mjeseca. Sad pokusavam napraviti novi, no izgleda da traze broj mobitela i da platim 7 eura. Registrirah se i ne dobih nikakav verify link. Jesam li ja ovo dobro shvatio ili mi je rumunjski zahrdjao u zadnje vrijeme? Nemaju previse informacija na engleskom, a moj google-fu je los. Hvala! |
Citiraj:
|
Free Leech by Japan Donors!
Citiraj:
|
Evo ako netko zna pomoć
Site al da ima registraciju,znači skidao sam do sada sa isohunta i svih ovih public siteova,pa ako tko ima kakvu pozivnicu za neki site gdje se ne gleda toliko ratio upload download al da ima izbor filmova velik,jer nisam baš u tom torrent svijetu a i ne bi htio nekog zajebat da mi da pozivnicu a da nemrem održavat taj ratio il kaj god:D |
Citiraj:
|
Jel ima netko problema sa torrentleech-om.
"There is a problem with our ISP connection. Please be patient while we are trying to resolve this." |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ima tko kakvih informacija kad će TS dovršit update?
|
Ne mogu uploadati na TorrentLeech. Imam ovubrzinu (skidam nekaj pa je DL loš), znači odličan upload, a meni torrente šera brzinom 0.5kb.
Pogledao sam njihov faq, otvorio port, isključio DHT, postavio priority, otvorio max bandwith za te torrente... ništa. Može help jer ću spušiti acc? Hvala |
Opet, ovisi ti koji torrent. Jer ak je nekej staro kaj nitko ne skida normalno da neće uplodat.
|
A nije baš stari, tj ima on par mj, ali ima dobar promet po njemu, jedno 100 seedera i oko 400 leechera... hm... imaš li kakvu ideju?
|
Citiraj:
|
upz bljuznul sam, to je TL 0day pack 1119 :)
svejedno, više je leechera nego seedera, a meni brzina nikakva. Tj sad je porasla na 5kb |
Može bit do bilo čega. Evo, meni trenutno se seeda 60kom na TL, neki stari po godinu dana, dok su neki po par dana, i ukupni upload nije 5kb/s. Ovisi ko kad skida. Možda bi ti preko noći i više seedao. Ali ak imaš samo taj 0day pack da vratiš ratio, nije baš dobro.
|
Citiraj:
|
E fak, eto kad sam mlad i blesav pa se zaletio na torrent od 5GB na TL. Potpisivanje osobne smrtne kazne. Reko bit će leechera, lijepo će to ići, kad ono šipak :)
|
Eto uz vaše savjete, ratio preko noći narastao na 0.4
Hvala vam puno dečki. I moderatoru jedna isprika zbog kršenja pravila foruma. |
cini se da su radili cistke na nekim trackerima, ja spusio 3 acca jer su nasli da sam trazio invite na forumu...
|
RevTT ima Holiday IRC Bonus i IRC Bonus Radio Listener Giveaway (dijele svaki sat 20 GB).
A na radiju neki opičeni DJ-i. :goood: |
Koji je dobar domaći tracker?
THR ne smatram dobrim :baad: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dal netko mozda zna sto se desava sa bitmeTV? Vec neko vrijeme su offline...
|
ista stvar sa Blackcats-gamers i Bit-HDTV. Offline već tjedan dana...
|
Uz nabrojane i HDBits isto šteka, BitMe.org isto, TvT je bio offline, čak i Waffles kratki period. Za HDBits znam da ih ddos roka, BCG navodno seli server, al negdje je zapelo jer traje masu, za ostale neman pojma...
|
Ima netko mozda ikakav info za bit-hdtv? sto im se dogodilo?
|
Ekipa, trebam pomoć.
Već sam neko vrijeme izvan storrent sviejta i ne znam koji tracker bi bio dobar za TV stvari. Bi osma duže vrijeme u inozemstvu i spušio većinu svojih accounta zbog neaktivnosti, uključujući i BitmeTV Koji bi drugi tracker bio ok za takve materijale? |
eztv.it ti je dobar
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:42. |