![]() |
Moje iskreno saucesce tebi i familiji....
|
Citiraj:
|
ma morao bi skresao sam 5kg ali dalje nejde
ne mičem se od 110kg :D to je zato kaj jedem ko sacpra i ne krečem se :) |
Da, ja bih trebao skinuti nekih 30 kili da bih pao na 100, pa sad... :D
Voteva, ako ovih dana budem dolazio u ZG zovem te da maznemo glavonosce iz Pronta. Od toga me nista nemoze odvratiti :D |
Danas skočio sa matorim na klasični gablec-ćevapi i Žuja:D
|
Danas karbonara. Uff kako ja to volim. Treba uživati dok još imam para za špek :P
|
Danas kako sma obećao.
Brutala PIZZA vratina, kulen, luk, paradajz sos, paradajz u ploškama, sir, i šampinjoni na vrhu... Sve je Homemade :) Evo sad neznam, napuhan sam, preŽDeran i sit. Idem malo leć:D edit: thx Jeljc |
|
Više nisu u modi zgodni, vitki i brončani, sa nekakvim pločicama i sl. Takve većinom zovu fashion guruima, modnim mačcima, Bubi, Grubi i još neki lijepi izrazi.
Ove goodine su IN lijepi i debeli, sa pivskom trbušinom i sirnim tenom. Jednom riječju link: Žderonja. |
Pa, kakav je to muškarac, ako žena ne može staviti glavu i udobno zaspati njemu na škembi :D
|
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/show.php/...bizmismeni.jpg |
Tak nešto, ali bez ovog gvožđa oko vrata. :D
|
Citiraj:
jedem popečke od buće. <3 |
Složil sam si sendvič a čeka i puding od čokolade:D
|
ja sam upravo maznula dvije bučnice iz pan peka... odlicna im je bucnica:goood:
a kad dodjem doma onda cu radit tortilje punjene mesom, povrcem i sirom :):dobartek: hamm - sretan rođendan :beer: |
štrudla od višnje..domača..cijeli protvan za ekipu iz odjela
narezao domačih kobasica i domačeg ajvara :) uz to fino popili kole poslje posla na pive onda do vrutka po crno vino, bijelo vino i par piva..pa doma još malo okrenuti roštilj :p dan završavam s kruškovcem :) @flare..tnx bivša suseda :) |
-šiš ćevapi x2
(mala+velika porcija) -1 dcl kajmaka -dvije šake luka srebrnjaka (kapula neki kažu) a luk dobaaar tako da mi se kondenziraju kapljice po monitoru |
Citiraj:
ja plačem ko ljuta godina:D Sad sam rasturio 1/4 lubenice od 15kg(pa si zbrajajte)... Probušim si rupu na trbuhu i vojla - vodopad:goood: |
Pripreme za tekmu pocele.
Sprema se ....... pizzaaaaaaa! :D |
Danas na poslu gladovao :)
Kao i jučer, mislio na povratku kući uzeti kebab, ali nisam :) karakter šta'š :D Doma leftovers od paštašute U friđu su narezani komadi carskog mesa koji sutra čekaju moj povratak sa posla i pečenje :) Moram ih spremiti i natopiti večeras u neku finu marinadu, ali pravo da kažem, nemam ideje... osim ulja, vegete, soli, bibera, malo crvene paprike i u tom neka se komadi kisele. Ako neko ima neku opako dobru marinadu, a opet da nije od nekih slabo dobavljivih začina, neka kaže :) |
Citiraj:
Ovo su zubi Žderonje. Inače je pravi proždrljivac i pojede sve. Ako je jako gladan Pojede utrobu, kosti i rogove od soba. Ima želudac ko i ja. :D Glodam kosti, žvačem kožu, jedem sve vrste iznutrica i želudaca (fileki). :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače, jednom sam u vojsci probao roštilj koji je noć prije proveo u nekoj marinadi od piva i začina... i od tad volim ostavljat meso preko noći da se kiseli :) . Taj roštilj je bio ubojit :D |
Citiraj:
Kad je meso žilavije, tvrđe, znam ga par dana ostaviti u octu ili ulju da omekša, pa još napacati dan prije pečenja. Danas sam su satro u špagetima bolonjez, izgubio sam par kila na moru pa moram nadoknaditi :D |
zdrav obrok u pola noći
kebab sa puno povrća i malo masnoća :zdero: |
Citiraj:
|
Citiraj:
:zdero2::zdero2: |
ja vec 7 dan za redom jedem ponocni kebab :D
Spusio sam par kila, treba to nadoknaditi. Nemogu doc na plazu mrsav... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|