PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

trouble 21.07.2009. 16:01

Pohani oslić i grah salata,sa tim nemreš fulat :)

Hamm 21.07.2009. 23:58

ujutro neka podrugiša i nikaj tak pametnog

gablec: kroasan čokolada

Nisam stigel ručati jer sam išel kod zubara. Kad sam dosel doma sam slozil sljedeče.

kalničkog kruha, baranjca, faširanci..to skupa metnul u mikrovalnu sa strane složio umak od senfa, kečapa, majoneze i papra :p

fino izvadio iz mikrovalne to nešto namazao s tim nekim umakom i stavio još sježeg pradajza u igru :p

Milentije 22.07.2009. 01:26

Citiraj:

Autor pipe (Post 1389604)
Ti to reklamiras svoje proizvode? :stoopid:

A štaš nema niko para, recesija, a i mogo bi malo cijene spustit pa bi bilo vise vajrlesa :D

To za wireless se odnosilo na mene i moj Wind koji je skopcan na net preko kabla.

Ja veceram ostatke sirnice (pite) od rucka.

Milentije 22.07.2009. 16:21

Narode, dajte neke prijedloge za nekakvu ljetnu salatu. Poludicu od ove vrucine... Ne zelim biti pored sporeta na +46°C i kuhati nesto, ili nedaj boze peci.

Kakve salate predlazete a da u sebi nemjau previse krastavaca?

Vrga 22.07.2009. 22:04

kaće meet sljedeći... jedva čekam da vidim vas bagru XD

u svakom slučaju sa žustrim očekivanjem isčekujem da mi žena dovrši bolonjezeee :p

Ladybug 23.07.2009. 00:36

Mile, grčka salata ftw (a moš i sve varijacije tune s maslinama, tjesteninom, paradajzom, a ne moraš stavljat krastavce ako si rasist :) )

Mad_Duke 23.07.2009. 01:07

Citiraj:

Autor Milentije (Post 1390565)
Narode, dajte neke prijedloge za nekakvu ljetnu salatu. Poludicu od ove vrucine... Ne zelim biti pored sporeta na +46°C i kuhati nesto, ili nedaj boze peci.

Kakve salate predlazete a da u sebi nemjau previse krastavaca?

Pozz. Ja volim recimo grčku salatu. Samo izbaci krastavac onda, ili ga stavi manje.

I ako voliš, malo pretjeraj sa sirom :P

Hamm 23.07.2009. 08:09

@Milentije..mislim da u linku u mom sigu imaš recepte za salate..baci oko :)

Milentije 23.07.2009. 10:14

Hvala na odgovorima, ali stigli su malo prekasno. :D

Na kraju sam sastavio neki bućkuriš od feta sira (jako slani sir), kajmaka, kiselih krastava (njih jedem, ali svjeze ne), i paradajza. To sve sitno nasjeckao i pomještao, sa strane narezao sremske kobasice (ljuta kobaja) i nažderao se toga ko konjina. Baš mi je prijalo onako hladno i lagano...

EDIT:

Hamm, u tvom sigu ima bas finih stvari za oralno konzumiranje. :)

Jelc 23.07.2009. 10:34

Kuhane mahune, malo maslinovog, nasjeckanog češnjaka i kiselo vrhnje-ostaviti u friću da se ohladi i poŽderati:)

Ili u ostatak krumpač šalate samo uvaliti kuhana jaja i majonezu, fino je a dobitak na masi je zagarantiran:D

syss 23.07.2009. 10:53

e da moram mahune pohvaliti... odlična je salata s njima, može i bez vrhnja sa octom, a može i vrhnje + malo octa - to sam neki dan ubio i totalno dobije vrnje drugi okus.

@lb... buca kaj si ti živa???

Jelc 23.07.2009. 11:50

Citiraj:

Autor syss (Post 1391040)
e da moram mahune pohvaliti... odlična je salata s njima, može i bez vrhnja sa octom, a može i vrhnje + malo octa - to sam neki dan ubio i totalno dobije vrnje drugi okus.

Pa, poanta je da se stavi kiselo vrhnje a ne neki poluproizvod na kojem je taj naziv a od kiselog ni k:)

syss 23.07.2009. 12:27

ffs ja inače stavim slatko vrhnje i onda ocat... matorstvo ti je mozak pojelo!!! :D

ma nije stvar u tome, nego kad se ocat pomiješa sa vrhnjem onda dobije onaj "dressing" štih i totalno okrene situaciju :D

Jelc 23.07.2009. 12:38

Kajgod:)

Ako hoću izvodit rađe budem špricnuo malo bijelog balsamica pa bum imal i šnjof a ne tamo neke mekdonalds šalata fore:D

syss 23.07.2009. 12:55

nisam ni znao da postoji bijeli balsamico... rasist!!! :D

Jelc 23.07.2009. 12:57

Citiraj:

Autor syss (Post 1391120)
nisam ni znao da postoji bijeli balsamico...

:banned::D

Kakav si ti to Žderonja?:)

Ladybug 23.07.2009. 17:13

Citiraj:

Autor syss (Post 1391040)
@lb... buca kaj si ti živa???

alive and kickin :) and melting lol

majketi kako je vruće :( izležavam se po betonu ko zec :stoopid:

kupim si sutra lubenicu, to je najbolja stvar na svijetu nakon paradajza u salati LOL

Jelc 23.07.2009. 17:29

Danas nema kuhanja-komad šunke, malo fete, maslina i domaće rajčice:)

Lagana hrana:D

ShebY 23.07.2009. 18:49

Evo prije par minuta kasni ručak, juha od paradajza tjesto+gulaš i salata od krastavaca sa vrhnjem i hladni pan da se to sve ispere (dobio sam bundevog kralja :D)

hammer_of_thor 23.07.2009. 19:02

Na poslu kebeb, njam...

Došao kući i paštašute ubacio u sebe, ne tako njam kao kebab, ali opet njam :)

trouble 23.07.2009. 19:22

Debrecinke senf i gravche'n'tavche

D-I-A-B-L-O 23.07.2009. 20:32

Alaa, pa krepat ćeš od gravčeta po ovoj vrućini lol :D
Ja za ručak pohanu svinjetinu, krumpir i paradajz, naravno, juhica prije toga, a za večeru pohane lignje (danas me ide pohano:D), pomfri i tartar umak.....

Nego pitanjce za moderatore, ukoliko se ovdje nitko ne odazove:

Danas sam bio sa gilbertom u popovači, pa smo kasnije porukama konstatirali kak bi bilo fora da se nađemo mi koji smo iz siska i okolice negdje na nekakvoj žderačini, (zaš bi se samo vi purgeri qrč..i sa svojim prežderavanjima po čingaču i kojekuda :D) pa mislim da ovo neće bit uočljivo te ovim putem tražim dozvolu da pokušam sa otvaranjem teme, nešto tipa "moslavačke žderonje" ili nešto slično, pa da nas probam skupit barem 5-6 za nekakve čevape za početak.

Ako je to moguće, može odgovor na pm, ili ovdje, budem ja pratio i ovu temu.

Jelc 23.07.2009. 21:06

Citiraj:

Autor D-I-A-B-L-O (Post 1391422)
Nego pitanjce za moderatore, ukoliko se ovdje nitko ne odazove:

Danas sam bio sa gilbertom u popovači, pa smo kasnije porukama konstatirali kak bi bilo fora da se nađemo mi koji smo iz siska i okolice negdje na nekakvoj žderačini, (zaš bi se samo vi purgeri qrč..i sa svojim prežderavanjima po čingaču i kojekuda :D) pa mislim da ovo neće bit uočljivo te ovim putem tražim dozvolu da pokušam sa otvaranjem teme, nešto tipa "moslavačke žderonje" ili nešto slično, pa da nas probam skupit barem 5-6 za nekakve čevape za početak.

Ako je to moguće, može odgovor na pm, ili ovdje, budem ja pratio i ovu temu.

Kakve ti samo gluposti propitkuješ...ko da ti netko brani otvorit temu za okupljanje lokalnih Ždera?:stoopid:

Vrga 23.07.2009. 22:23

Žderonje, pomagajte... osto doma s praznim frižiderom, jel zna iko jel radi još koja pečenjara da bi mi dostavili ćevape do španskog?

Vrga 24.07.2009. 13:49

A jeste korisni bili XD

na kraju sam izdržo do podneva sad kad sam se napokon iščupo iz kreveta, nazvo šarića i naručio velku porciju... jesu pločice al su bar bolje od rubeljovih.

a luuuuk.... jebate, cijelu glavicu mi uvalili i opet mi ni bilo dosta. na sreću je lepinje bilo taman.

Halos 24.07.2009. 14:19

Poz ekipa...da nebi mislili da ste samo vi žderonje, evo danas sam i ja bio :D:D

Znaci sve sam sam napravio. Od tijesta pa do vađenja iz pećnice...i naravno žderanja

PIZZA
(ala brutala) (špek, luk(sto veca glavica), salama, podravac+gauda, rajčica u plohama, paradajz sos,(obicno ide kobasica, ali za danas ju nisam natovario)

Znam da je petak, ali par dana jedem zelenjavu i morao sam nesto teško pojest :zdero2:

Hamm 24.07.2009. 14:52

brutala? :)

za brutalu fali špek, kulen, feferoni, vhrnje...

Halos 24.07.2009. 15:29

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1391958)
brutala? :)

za brutalu fali špek, kulen, feferoni, vhrnje...

Nevolim bas feferone, a uostalom dovoljno mi je vruce i bez njih:D

Špek je bio, kulen nije... vrhnje. Nisam jos probao sa vrhnjem. Da se kemijat

p.s. jos uvjiek teže dišem:zdero:

Hamm 24.07.2009. 15:37

amater :D

idem do konzuma po buteljicu "vranec" iz 2003-4.g i fino to roknuti uz neku mesinu :)

Jelc 24.07.2009. 16:34

Ja pomješam vrhnje sa crvenom paprikom i parmezanom pa napravim onak, petokunce po cijeloj pizzi:D

Danas brza hrana-safalade, kuhana jaja, senf i hren+raženi.
Hladni Fresssh:chears:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:09.