![]() |
Pohani oslić i grah salata,sa tim nemreš fulat :)
|
ujutro neka podrugiša i nikaj tak pametnog
gablec: kroasan čokolada Nisam stigel ručati jer sam išel kod zubara. Kad sam dosel doma sam slozil sljedeče. kalničkog kruha, baranjca, faširanci..to skupa metnul u mikrovalnu sa strane složio umak od senfa, kečapa, majoneze i papra :p fino izvadio iz mikrovalne to nešto namazao s tim nekim umakom i stavio još sježeg pradajza u igru :p |
Citiraj:
Ja veceram ostatke sirnice (pite) od rucka. |
Narode, dajte neke prijedloge za nekakvu ljetnu salatu. Poludicu od ove vrucine... Ne zelim biti pored sporeta na +46°C i kuhati nesto, ili nedaj boze peci.
Kakve salate predlazete a da u sebi nemjau previse krastavaca? |
kaće meet sljedeći... jedva čekam da vidim vas bagru XD
u svakom slučaju sa žustrim očekivanjem isčekujem da mi žena dovrši bolonjezeee :p |
Mile, grčka salata ftw (a moš i sve varijacije tune s maslinama, tjesteninom, paradajzom, a ne moraš stavljat krastavce ako si rasist :) )
|
Citiraj:
I ako voliš, malo pretjeraj sa sirom :P |
@Milentije..mislim da u linku u mom sigu imaš recepte za salate..baci oko :)
|
Hvala na odgovorima, ali stigli su malo prekasno. :D
Na kraju sam sastavio neki bućkuriš od feta sira (jako slani sir), kajmaka, kiselih krastava (njih jedem, ali svjeze ne), i paradajza. To sve sitno nasjeckao i pomještao, sa strane narezao sremske kobasice (ljuta kobaja) i nažderao se toga ko konjina. Baš mi je prijalo onako hladno i lagano... EDIT: Hamm, u tvom sigu ima bas finih stvari za oralno konzumiranje. :) |
Kuhane mahune, malo maslinovog, nasjeckanog češnjaka i kiselo vrhnje-ostaviti u friću da se ohladi i poŽderati:)
Ili u ostatak krumpač šalate samo uvaliti kuhana jaja i majonezu, fino je a dobitak na masi je zagarantiran:D |
e da moram mahune pohvaliti... odlična je salata s njima, može i bez vrhnja sa octom, a može i vrhnje + malo octa - to sam neki dan ubio i totalno dobije vrnje drugi okus.
@lb... buca kaj si ti živa??? |
Citiraj:
|
ffs ja inače stavim slatko vrhnje i onda ocat... matorstvo ti je mozak pojelo!!! :D
ma nije stvar u tome, nego kad se ocat pomiješa sa vrhnjem onda dobije onaj "dressing" štih i totalno okrene situaciju :D |
Kajgod:)
Ako hoću izvodit rađe budem špricnuo malo bijelog balsamica pa bum imal i šnjof a ne tamo neke mekdonalds šalata fore:D |
nisam ni znao da postoji bijeli balsamico... rasist!!! :D
|
Citiraj:
Kakav si ti to Žderonja?:) |
Citiraj:
majketi kako je vruće :( izležavam se po betonu ko zec :stoopid: kupim si sutra lubenicu, to je najbolja stvar na svijetu nakon paradajza u salati LOL |
Danas nema kuhanja-komad šunke, malo fete, maslina i domaće rajčice:)
Lagana hrana:D |
Evo prije par minuta kasni ručak, juha od paradajza tjesto+gulaš i salata od krastavaca sa vrhnjem i hladni pan da se to sve ispere (dobio sam bundevog kralja :D)
|
Na poslu kebeb, njam...
Došao kući i paštašute ubacio u sebe, ne tako njam kao kebab, ali opet njam :) |
Debrecinke senf i gravche'n'tavche
|
Alaa, pa krepat ćeš od gravčeta po ovoj vrućini lol :D
Ja za ručak pohanu svinjetinu, krumpir i paradajz, naravno, juhica prije toga, a za večeru pohane lignje (danas me ide pohano:D), pomfri i tartar umak..... Nego pitanjce za moderatore, ukoliko se ovdje nitko ne odazove: Danas sam bio sa gilbertom u popovači, pa smo kasnije porukama konstatirali kak bi bilo fora da se nađemo mi koji smo iz siska i okolice negdje na nekakvoj žderačini, (zaš bi se samo vi purgeri qrč..i sa svojim prežderavanjima po čingaču i kojekuda :D) pa mislim da ovo neće bit uočljivo te ovim putem tražim dozvolu da pokušam sa otvaranjem teme, nešto tipa "moslavačke žderonje" ili nešto slično, pa da nas probam skupit barem 5-6 za nekakve čevape za početak. Ako je to moguće, može odgovor na pm, ili ovdje, budem ja pratio i ovu temu. |
Citiraj:
Kakve ti samo gluposti propitkuješ...ko da ti netko brani otvorit temu za okupljanje lokalnih Ždera?:stoopid: |
Žderonje, pomagajte... osto doma s praznim frižiderom, jel zna iko jel radi još koja pečenjara da bi mi dostavili ćevape do španskog?
|
A jeste korisni bili XD
na kraju sam izdržo do podneva sad kad sam se napokon iščupo iz kreveta, nazvo šarića i naručio velku porciju... jesu pločice al su bar bolje od rubeljovih. a luuuuk.... jebate, cijelu glavicu mi uvalili i opet mi ni bilo dosta. na sreću je lepinje bilo taman. |
Poz ekipa...da nebi mislili da ste samo vi žderonje, evo danas sam i ja bio :D:D
Znaci sve sam sam napravio. Od tijesta pa do vađenja iz pećnice...i naravno žderanja PIZZA (ala brutala) (špek, luk(sto veca glavica), salama, podravac+gauda, rajčica u plohama, paradajz sos,(obicno ide kobasica, ali za danas ju nisam natovario) Znam da je petak, ali par dana jedem zelenjavu i morao sam nesto teško pojest :zdero2: |
brutala? :)
za brutalu fali špek, kulen, feferoni, vhrnje... |
Citiraj:
Špek je bio, kulen nije... vrhnje. Nisam jos probao sa vrhnjem. Da se kemijat p.s. jos uvjiek teže dišem:zdero: |
amater :D
idem do konzuma po buteljicu "vranec" iz 2003-4.g i fino to roknuti uz neku mesinu :) |
Ja pomješam vrhnje sa crvenom paprikom i parmezanom pa napravim onak, petokunce po cijeloj pizzi:D
Danas brza hrana-safalade, kuhana jaja, senf i hren+raženi. Hladni Fresssh:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:09. |