![]() |
Mora znati po domaći. :p
|
hehe,znam ja po domaći ,to ja njemu od milja!nebu mi nikaj zameril:beer:
još.... :D |
Citiraj:
Jučer sam se zavaio sa tjesteninom i vinom ;) |
jucer sam radila bucnicu :nuts: pa samo uglavnom samo to jeli :)...i sendvice s kulenom :D
a danas idemo na rucak u mex cantinu :) sad samo razmisljam koje bi kolace mogla ispeci, mozda tortu od sira :) na godisnjem sam pa cu moci svako jutro na plac i nakuhavati do mile volje :) |
najviše volim rođendanske torte
one veeelike :chears: |
Danas pire i ostatak safta od jučer...
Meso u pacu sam okrenul, nemrem dočekat sutra:D |
Danas za čak-ru: kobaja grande :)
|
Kupus u rajčici
+ naravno komadi svinjarije unutra |
Dosao s posla i vidi...... pizza u pecnici. njamiiii :zdero:
I naravno....zuja cool. :D :beer: |
Danas je bio šaran... uf... pomaftali smo ga za 5 min :)
|
Danas bolonjez,sutra vas napuštam, na 3 dana idem u ribolov,podvodni,nadvodni i neznamkakav pa bu bilo hobotnica na salatu,koja grdobina i tak :)
|
Kod mene ......pizza. :D
|
Pohane palačinke punjene šunkaricom i sirom. Ja ispeko palačinke, što mi je specijalnost, a cura fino spohala, ima da se ubijem sad :D
|
Citiraj:
|
Danas se najeo graha s kobasicom:D
|
gle ovo je žderonje thread, a ne šta sam jeo za doručak :D
|
|
Idem se maknut od ovih vrućina i sparina pa ćemo se zaletit na Sljeme na ručak.
Jel ima tko kakav prijedlog di šta ima pametno za pojest osim graha kod Grafičara. Sutra naravno roštilj. :D |
pohani sir u tomislavcu :D
|
amdejac..nadam se da nisi krenul prema sljemenu :D
ak jesi mora da te vrijeme poslužilo :D |
Ovih se dana dobro Žderalo...prvo domaći žganci i srna i veprić iz paca na saft, somina uvaljana u kuruzno brašno, roštilj, domaći sir i vrhnje...danas najvjerovatnije špageti i bolognese:)
|
NAžalost nisam. Vidim ja iz podnožja kakva je situacija gore.
Zato sad radimo musaku. :D |
Eo smazao pun pijat satarasha. :D
|
Citiraj:
|
danas bolonjez pao :)
sada sam si slozil sendvice: podrigusa, podravac i kalnicki kruh :) uz to fino kakao :p sutra stari po prvi put ide raditi ribu na električnom roštilju..sumnjam u uspjeh ali ajde :D zaboravih napisati da ce zrtve biti lokarde :) |
'bem ti moc sugestije... i kod mene bolonjez :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
evo stara pocela raditi štrudlu od šljiva :) to je predobro :) |
Ostalo nam safta od jučerašnje musake pa će mo to malo doraditi i skuhati tjesteninu. Uz to ovogodišnji friško kiseljeni krastavci. Možda skuhamo i kakvu juhicu.
Popodne idemo na roštilj. |
Citiraj:
Citiraj:
BTW Kad ces mi dolaziti u komsiluk, da ti pokazem sta je tirit pita? Tuzla/Zenica, sta vec bi, zar nisi pozelio punicu? :D |
Citiraj:
Neznam kako ce sa poslom biti, ako krenem na turneju, to ce biti sredina 9.og mjeseca pa se javim. Edit: Totalno sumnjiva situacija. Otvorim friz i nadjem kuhanu shunku i sir. Hmmm, izgleda da je pizza veceras. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:12. |