![]() |
Citiraj:
|
uf sataras :nuts:...nema bolje ljetne klope :)
danas sam si za gablec donjela sendvice od kukuruznog kruha, sunke i paprike :) a za prezalogajit imam beskve :) |
jutros bauštela dorucak :D
1/4 kruha, jogurat, pašteta i podriguše :D |
Citiraj:
A znam da je sataras tradicionalno hercegovacko jelo, a za japrak koji je isto takav niste znali, pa... Obozavam sataras sa puno rize! Meso bas ne ide unutra po defaultu, ali i ja cesto ubacim. Ako nista na tavu bacim 10-15 cevapa za prilog :D |
Citiraj:
dorucak: voće rucak: napad na roštilj u Ragusu :) |
Citiraj:
|
Danas se kuha mlada kuruza:)
|
pali čevosi za gablec :p + kajmak ofkros :p
|
Citiraj:
Meni je ok. i na brzaka ili na malo gušće (pogotovo po zimi, kad se uvaljaju feferoni i malo domaćeg paradajza iz boce):) |
Lazanje iz Daily Fresha... Mmmm, predobre :D
|
Citiraj:
PM poslan Ufff,ubio sam Lungo-Mare u maramici,pomfrija i urnebesa(ljuti svijezi sir ili vam liptauer) te malo šopske...... tramontana :D |
Ova kuhana kuruza je fina ali je niškoristi za napunit želudac....još sam gladan ko pes.
Odoh narezat malo fete, paradajza i raženog. Možda malo adidasa:D |
Na zamolbu mnogih,eto,cattering Grizz smjesten u okolici kvatrica, 01/2446-705
Sutra bum vam skeniral letak |
Ubio se danas zdravo seljački-paštete iz crijeva, domaće šunke, fete i mladog luka:beer:
|
Danas sam Mad_Duke salatu jeo. Iliti, ono čeg je bilo u fridžu.
Zelena salata, Matovilac, Masline, Feta sir Sad sam pojeo burek! |
|
Vodila stara na ručak u lokalnu novootvorenu Bascheiru.....iznadprosječno dobro,ja mrkao crvene špagete s špekom i fefačima a stara pizzu neku i seka tjesteninu,ocijena vrlo dobar.....
|
Ja se već danas pripremam za sljedeći tjedan:)
Htio sam izvadit dva paketa veprića iz škrinje ali je ispalo da je u jednom srnetina-rebarca ubio sjekirom i hakmeserom, od srne su isto rebra i komadić lopatice. Mrkva vulgaris, "svinjska", luk, papar u zrnu, korijen peršina i celera, lovor i klekove bobice prokuhao u 3l vode uz dodatak 4dcl nekakvog slovenskog kiseliša ( laški rizling, skida kamenac sa zubi:D) i mrvicu balzamica... Ohladio, stavio mesinu tranu pa u frić. Brijem da bum se u utorak ubil ko zadnji sacpra sa tim na saft i domaćim žgancima uz kristalku sa češnjakom:D |
guzda,a kad bumo ždere neke? :) ono ljetha hrana,grčka salata i to :D
|
Rekel je matori da nema Ždera dok se on ne vrati sa odmakanja jaja:)
|
Uff...eo zavrsilo, gosti otisli. Spremio sam pljeskavice (ja hi radio) i cevape. bilo je abnormalno dobro.
U isto vrijeme, zena je spremila krompir/fazol/luk na salatu i iznenadila me sa desertom - Tiramisu za prste lizat.. njam njam |
|
stara napravila fritule...3...2...1...gušenje :D
|
Evo jedna dobra informacija za sve ždere
http://www.justaguything.com/beer-hy...-water-really/ još samo zamijenite riječ "workout" sa "žderonje" ;) |
ubio se u vratini i carskom mesu
stara uz to slozila pomfri. uz sve to ajvar i mješana salata ofkors :p |
Jetrica (saft, na lovački) i domaći pomfač.
Hladni gembač:chears: |
Neka strvina od peradi-ptice,vjerovatno puranov batak,nevolim to al mlinci su popravili stvar....
UPDATE: večer je,ja ogladnio,fižider ne nudi niš zadovoljavajuće pa čekam: 4.Bianco spezial vrhnje, sir, šunka, kulen, špek svrš :) |
eto ja danas bil kod punca i punice:D na "ručku" koji se protegnul na večeru i roštilj!
opet sam moral jest janjetinu i svinjetinu:beer: ,zelje salatu ,miješanu salatu ,krumpir salatu ,pečenice i kobase!neznam di sam to sve potrpo u sebe!zaliveno dobrim gemištom i 'ladnom pivom. |
Citiraj:
A tvoji Tata i Mama su tvojoj ženi Svekar i Svekrva (u narodu Svekriva). Tak to barem ide u Zagrebu, Prigorju, Turopolju, Zagorju. |
Gle ga, pa ekipa nekad veli i punac za tasta :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:02. |