![]() |
Jučer za ručak morski vauvač, :D paniran u kukuruznom brašnu. Prilog kuhani krumpač sa peršinom i češnjakom i umak od kiselog vrhna i češnjaka. Ubio se ko zadnje svinče.
Danas za doručak špek i suho meso sa kukuruznim kruhom. Za ručak bili na ročkasu. Čobanac onak malo šarf, roštilj sa svim i svačim, čokoladna torta, štrudla od višanja. |
Danas za gablec samo kava, vruće je za poludit i uopće nemam apetita.
Popodne bude grah ćušpajz :) |
i ja sam danas samo na kavi :)
doduse ujutro sam pojeo sira, vrhnja, adidasa i jednu papriku :) |
Citiraj:
|
opala..od višanja :)
vjerujem da je to ok :) |
pekmez od visanja...:nuts:
samo kaj ja ne volim slatko za dorucak a i pekmez jedem samo u palacinkama (koje isto tako jedem jako rijetko :D) ali svejedno: pekmez od visanja :nuts: ja sam danas za dorucak mislije pa sam bila gladna za cas i morala sam si malo popravit s 3, 4 marelice prije rucka :) a za rucak sam jela zelene rezance s piletinom i sampinjonima. i zelenu salatu :) (kolegica s posla ima rodjendan pa je nas par vodila na rucak u obliznji restoran. ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
u subotu bil u svatovima, napucao se svega i na kraju ono zbog čega sam i isao :D :D :D srneći gulasssss...njamiii
|
Juče išo na tekmu u avstriju i maznul sam u klagenfurtu masni turski kebab,mogu rec da je bil odličan :D
Danas vračanje u normalu,mahune i pečenice..... |
Citiraj:
Dobro, za pekmez tak svejedno ali za kolače ili kompot dušu dalo... |
Citiraj:
Nije skupo, cca 50 kn u metrou, jedino mu se omakne pokoja koštica tu i tamo. |
Citiraj:
Ja sam danas trebao imat pohani ćiknšit i pire ali ništa od toga...brijem da bum si složil nekakvu svinjaču od ostataka ružnog glavonošca:) Na šalatu sa paprikom, rajčicom, mladim lukom, dodam malo limuna i maslinovog, glavonošca i fete na kockice...nemre bit loše:D |
Citiraj:
|
nisam mogao izdrzati..pojeo sam kebab :)
|
Za doručak kruh s jajima + domaći sir i vrhnje. I malo pekmeza na tostu.
Za ručak se spremaju lazanje :) |
dorucak..podriguša + sirni namaz :)
rucak..nemam pojma :D kaj bude bude..ali bi nekak pizzu pojel :) |
Citiraj:
Nebi burger King propustio ni za svo zlato svijeta :D Nego,sad sam doso kod frenda u birc,ajmo nes pojest i bio letak "Grizz...laboratory of gastronomic inovations" klasicni cattering s neš inovantnih riješenja. Ajd reko da bacimo 60kn u vjetar i naručimo neš,jedne lazanje i jedna pizza kanzona.... dečko dolječe za 20min(u kvatricu/centru je postavio neoborivi rekord) i platimo mi i kazemo da probamo. Pizza je zgledala ko iz reklama,onak da se sir preljeva,bila je i isto tako fina a klasiq lazanje možda najbolje u mome životu(još moram šemu s šunkom i 3 vrste sira probat,to mi je mjerodavno samo :D ) Uglavnom,za svaku pohvalu dečkima,brzi fini i jeftini. AKo ko želi broj....PM |
Citiraj:
A kaj se tiće Burger Kinga. Sve je to lijepo u krasno kada usporedjujes sa Donaldsom, ali normalna pečenjara ih u prosjeku uvijek pokopa, što cijenom, što kvalitetom :P Sam mi je žao da nemamo mi taj Burger King i Kentucky Fried Chicken. Tamo bi deset puta radje nešto pojeo tokom večeri kad idem doma, nego kod onih loših bureka ili još gorih i skupljih kebapa. Pogotovo u KFC-u. |
Neznam dal smijem tu al šiknem ti ga na PM....
|
Citiraj:
|
Svi se urotili protiv nas :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neznam jesam vas pitao vec...
Jel zna tko sta je sataras? Najjaca ljetna klopa, bolje i od pohanih tikvica sa bijelim lukom :D |
Citiraj:
Ja sataraš najviše volim delat malo kasnije kad ima domaće rajčice i paprike. Radim ga i kroz godinu ali sa sastojcima iz staklenika, nije dobar kao po ljeti ali može proći...fino ga smrzneš pa ga poslje samo otopiš, pomješaš sa rižom i mesinom-za čas gotovo jelo. Za "muški" sataraš tak jasno unutra ide ili malo suhog feferona ili chillija:chears: |
baš sam dediju pričo neki dan da mora roknut sataraš sa rižom, nije nikakvo zlo... naprotiv.
lol @ hren :D čuj jel znamo šta je sataraš... ajde rađe istraži i đuveč kad si već u povrtnim prilozima ;) |
Citiraj:
Ne jedu oni bilo kaj:p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:24. |