PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Amdejac 05.07.2009. 20:54

Jučer za ručak morski vauvač, :D paniran u kukuruznom brašnu. Prilog kuhani krumpač sa peršinom i češnjakom i umak od kiselog vrhna i češnjaka. Ubio se ko zadnje svinče.
Danas za doručak špek i suho meso sa kukuruznim kruhom. Za ručak bili na ročkasu. Čobanac onak malo šarf, roštilj sa svim i svačim, čokoladna torta, štrudla od višanja.

Roberto 06.07.2009. 13:19

Danas za gablec samo kava, vruće je za poludit i uopće nemam apetita.

Popodne bude grah ćušpajz :)

Hamm 06.07.2009. 13:29

i ja sam danas samo na kavi :)

doduse ujutro sam pojeo sira, vrhnja, adidasa i jednu papriku :)

Roberto 06.07.2009. 14:01

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1378618)
doduse ujutro sam pojeo sira, vrhnja, adidasa i jednu papriku :)

Žena i ja smo napravili 2 kg domaćeg pekmeza od višanja i tak mi je fini da sad uglavnom to doručkujem svako jutro, ali danas sam prespavao doručak i jedva stigao na posao :D

Hamm 06.07.2009. 14:11

opala..od višanja :)

vjerujem da je to ok :)

flare 06.07.2009. 14:12

pekmez od visanja...:nuts:

samo kaj ja ne volim slatko za dorucak a i pekmez jedem samo u palacinkama (koje isto tako jedem jako rijetko :D) ali svejedno: pekmez od visanja :nuts:

ja sam danas za dorucak mislije pa sam bila gladna za cas i morala sam si malo popravit s 3, 4 marelice prije rucka :)

a za rucak sam jela zelene rezance s piletinom i sampinjonima. i zelenu salatu :)
(kolegica s posla ima rodjendan pa je nas par vodila na rucak u obliznji restoran. )

Roberto 06.07.2009. 14:17

Citiraj:

Autor flare (Post 1378654)

samo kaj ja ne volim slatko za dorucak a i pekmez jedem samo u palacinkama (koje isto tako jedem jako rijetko :D) ali svejedno: pekmez od visanja :nuts:

I ja sam više za konkretno, ali da pekmez je domaći i prefin je, mogao bi ga jesti i bez kruha i margarina, samo grabit sa žlicom :nuts:

Jelc 06.07.2009. 14:27

Citiraj:

Autor Roberto (Post 1378642)
Žena i ja

Ti si gurao prste u rajnglu i mljackao?:D

Roberto 06.07.2009. 14:29

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1378667)
Ti si gurao prste u rajnglu i mljackao?:D

Ja sam imao čast brat i čistit višnje, još uvijek su mi crni nokti :D

bego2 06.07.2009. 14:40

u subotu bil u svatovima, napucao se svega i na kraju ono zbog čega sam i isao :D :D :D srneći gulasssss...njamiii

trouble 06.07.2009. 14:46

Juče išo na tekmu u avstriju i maznul sam u klagenfurtu masni turski kebab,mogu rec da je bil odličan :D

Danas vračanje u normalu,mahune i pečenice.....

Jelc 06.07.2009. 14:51

Citiraj:

Autor Roberto (Post 1378670)
Ja sam imao čast brat i čistit višnje, još uvijek su mi crni nokti :D

Ja sam si davno bio nabavio onu pizdariju za čišćenje koštica, neloša stvar:)
Dobro, za pekmez tak svejedno ali za kolače ili kompot dušu dalo...

Roberto 06.07.2009. 15:07

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1378694)
Ja sam si davno bio nabavio onu pizdariju za čišćenje koštica, neloša stvar:)

Kupio i ja na kraju, kad sam već očistio većinu i počeo gubiti osjet u prstima :D

Nije skupo, cca 50 kn u metrou, jedino mu se omakne pokoja koštica tu i tamo.

Jelc 06.07.2009. 15:23

Citiraj:

Autor Roberto (Post 1378714)
Kupio i ja na kraju, kad sam već očistio većinu i počeo gubiti osjet u prstima :D

:D

Ja sam danas trebao imat pohani ćiknšit i pire ali ništa od toga...brijem da bum si složil nekakvu svinjaču od ostataka ružnog glavonošca:)

Na šalatu sa paprikom, rajčicom, mladim lukom, dodam malo limuna i maslinovog, glavonošca i fete na kockice...nemre bit loše:D

Mad_Duke 06.07.2009. 15:24

Citiraj:

Autor trouble (Post 1378692)
Juče išo na tekmu u avstriju i maznul sam u klagenfurtu masni turski kebab,mogu rec da je bil odličan :D

Danas vračanje u normalu,mahune i pečenice.....

Hehe! Sad si me sjetil kad sam izašao van u Salzburgu iz vlaka i pogledam ja kaj ima tu za jest. Aaa vidi, Burger King ovdje, a pokraj njega "Pečenjara Bosna". Bosna :D Bili su dobro čevosi hehehe

Hamm 06.07.2009. 16:42

nisam mogao izdrzati..pojeo sam kebab :)

Roberto 08.07.2009. 08:52

Za doručak kruh s jajima + domaći sir i vrhnje. I malo pekmeza na tostu.
Za ručak se spremaju lazanje :)

Hamm 08.07.2009. 09:05

dorucak..podriguša + sirni namaz :)

rucak..nemam pojma :D kaj bude bude..ali bi nekak pizzu pojel :)

trouble 08.07.2009. 14:40

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1378731)
Hehe! Sad si me sjetil kad sam izašao van u Salzburgu iz vlaka i pogledam ja kaj ima tu za jest. Aaa vidi, Burger King ovdje, a pokraj njega "Pečenjara Bosna". Bosna :D Bili su dobro čevosi hehehe

Nebi burger King propustio ni za svo zlato svijeta :D

Nego,sad sam doso kod frenda u birc,ajmo nes pojest i bio letak "Grizz...laboratory of gastronomic inovations" klasicni cattering s neš inovantnih riješenja. Ajd reko da bacimo 60kn u vjetar i naručimo neš,jedne lazanje i jedna pizza kanzona.... dečko dolječe za 20min(u kvatricu/centru je postavio neoborivi rekord) i platimo mi i kazemo da probamo. Pizza je zgledala ko iz reklama,onak da se sir preljeva,bila je i isto tako fina a klasiq lazanje možda najbolje u mome životu(još moram šemu s šunkom i 3 vrste sira probat,to mi je mjerodavno samo :D ) Uglavnom,za svaku pohvalu dečkima,brzi fini i jeftini. AKo ko želi broj....PM

Mad_Duke 08.07.2009. 15:10

Citiraj:

Autor trouble (Post 1380264)
Nebi burger King propustio ni za svo zlato svijeta :D

Nego,sad sam doso kod frenda u birc,ajmo nes pojest i bio letak "Grizz...laboratory of gastronomic inovations" klasicni cattering s neš inovantnih riješenja. Ajd reko da bacimo 60kn u vjetar i naručimo neš,jedne lazanje i jedna pizza kanzona.... dečko dolječe za 20min(u kvatricu/centru je postavio neoborivi rekord) i platimo mi i kazemo da probamo. Pizza je zgledala ko iz reklama,onak da se sir preljeva,bila je i isto tako fina a klasiq lazanje možda najbolje u mome životu(još moram šemu s šunkom i 3 vrste sira probat,to mi je mjerodavno samo :D ) Uglavnom,za svaku pohvalu dečkima,brzi fini i jeftini. AKo ko želi broj....PM

Lazanje i pizza za 60 kuna i da je dobra. Aj ti brojček ovdje lijepo napiši :) Ova se kod mene pizza malo pokvarila u zadnjih mjesec i pol, a košta 40 kuna. Rekoh, ajde platim ja dok je bila vrhunska, ali sada. Šteta para.

A kaj se tiće Burger Kinga. Sve je to lijepo u krasno kada usporedjujes sa Donaldsom, ali normalna pečenjara ih u prosjeku uvijek pokopa, što cijenom, što kvalitetom :P
Sam mi je žao da nemamo mi taj Burger King i Kentucky Fried Chicken. Tamo bi deset puta radje nešto pojeo tokom večeri kad idem doma, nego kod onih loših bureka ili još gorih i skupljih kebapa. Pogotovo u KFC-u.

trouble 08.07.2009. 15:16

Neznam dal smijem tu al šiknem ti ga na PM....

Bubba 08.07.2009. 15:46

Citiraj:

Autor trouble (Post 1380313)

Nemoj tu ni za Boga. Ako to napravis, propast pecenjare "Jelc i Buljo kod veselog Visaža" je neminovna!

buljo 08.07.2009. 15:54

Svi se urotili protiv nas :(

Mad_Duke 08.07.2009. 16:27

Citiraj:

Autor trouble (Post 1380313)

Thanks, kad prodje kriza i kad se maknem od jaja, budem naručio. Baš me interesira!

trouble 08.07.2009. 17:41

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1380384)
Thanks, kad prodje kriza i kad se maknem od jaja, budem naručio. Baš me interesira!

Ma NP,to je ono negdje su na uglu Hajnclove i Zvonimirove mislim da mi je tak rekel....

Matesonik 08.07.2009. 22:46

Citiraj:

Autor trouble (Post 1380443)
Ma NP,to je ono negdje su na uglu Hajnclove i Zvonimirove mislim da mi je tak rekel....

Konoba Burin?

WraGG 08.07.2009. 22:55

Neznam jesam vas pitao vec...
Jel zna tko sta je sataras? Najjaca ljetna klopa, bolje i od pohanih tikvica sa bijelim lukom :D

Jelc 08.07.2009. 23:55

Citiraj:

Autor WraGG (Post 1380715)
Jel zna tko sta je sataras?

Ček, ček...ti si onaj isti koji nije znao kaj je hren?:D

Ja sataraš najviše volim delat malo kasnije kad ima domaće rajčice i paprike.

Radim ga i kroz godinu ali sa sastojcima iz staklenika, nije dobar kao po ljeti ali može proći...fino ga smrzneš pa ga poslje samo otopiš, pomješaš sa rižom i mesinom-za čas gotovo jelo.

Za "muški" sataraš tak jasno unutra ide ili malo suhog feferona ili chillija:chears:

syss 09.07.2009. 00:06

baš sam dediju pričo neki dan da mora roknut sataraš sa rižom, nije nikakvo zlo... naprotiv.

lol @ hren :D

čuj jel znamo šta je sataraš... ajde rađe istraži i đuveč kad si već u povrtnim prilozima ;)

Jelc 09.07.2009. 00:18

Citiraj:

Autor syss (Post 1380783)
baš sam dediju pričo neki dan da mora roknut sataraš sa rižom, nije nikakvo zlo... naprotiv.

To su ti dečki z Bukovca:D
Ne jedu oni bilo kaj:p

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:24.