![]() |
|
Citiraj:
|
Danas mladi krumpač i janko.
Krastavci, rajčica, paprika. Raženi. Voćna torta:nuts: Nije da se baš palim na janjetinu ali ajd... |
Jučer musaka :nuts: Predobro ispala
Danas leftovers :zdero: |
stara je napravila štrudle od sira i bučnice :) preeefina je :)
za ručak..bolonjez, špageti i kristalka :) |
Danas su bila teleća jetrica na naglo (pol dana su bile u mlijeku) i pire+rajčica, krastavci i paprika.
Svinjski sam se obŽderao:D |
ja si vec dva dana za redom ujuto radim tople sendvice i nosim na posao za gablec, dobri su i kad su hladni :)
a jucer navecer smo bili "kod dede" na klopi. plata s raznjicima, cevapima, piletina sa zara, vratina, spek, pljeskavica, sampinjoni i pekarski krumpri i pomfit...e da, i sopska salata :nuts: |
ovih dana samo bolonjez jedem :D
|
Ja sam rješio sve zalihe mjevenog, moram danas sflajšat par kila:)
|
Citiraj:
Napravit ću ćevape po nekom receptu na koji sam naletio na netu, mada sam i dosad radio dosta slično: http://www.coolinarika.com/recept/sarajevski-cevap S time da ću se ja držat junetine (70%) i svinjetine (30%), tako su mi dosad najbolje ispadali. |
Citiraj:
|
čuj sarajevski sa svinjom :D
|
Citiraj:
|
druga stvar je ljubav prema svinji, ja je isto gajim i njegujem :D :D
|
Citiraj:
Budem probal nagovort ženu da odvalimo musaku danas:) |
Ja i dalje tancam po dijeti,sad je pala neka mješavina jabuke i breskve ručak će bit francuski krumpir a večera opet voće :(
|
Citiraj:
|
Točno tako, da ne opadne :banned::D
|
danas sam dobro jel :)
vratina sa žara i povrče isto tako sa žara (luk, paprika, krumpir i tikvice) tikvice sam tak normalno ostavil jer ih ne podnosim :) baš je bilo dobro :p |
Mene je jučer žena hladno odjebala kad sam tražil musaku pa sam se ubio širokih rezanaca+bolognese:)
Ali je zato danas musaka:nuts: Nego, ništa nam se Roberto ne hvali kak su ćevapi ispali...izgleda da je bio epic fail:D |
Citiraj:
Jedino za moj ukus mrvicu presuhi, volim da su jako sočni. Sam okus mesa i začini su bili super. Lepinje sam naparivao na njima i ispale su super. Za koji dan budem ih radil opet, možda tada stignem i poslikati prije nego požderem :D Uglavnom, tako sam se nažderao da sam danas preskočio doručak doma i gablec na poslu. Ako bude mjesta u želucu popodne možda nabacim špagete bolonjez ili lazanje, kajgod da žena odluči doma napraviti :D |
Ja sam davno odustal od home-made ćevapa...nikad mi ne ispadnu ko u birtiji:)
Citiraj:
|
danas doma poriluk i faširanci :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Je dost posla s tim, ali volim imat doma ćevapa spremnih za pečenje. Od gotovih smjesa i ćevapa iz dućana probao sam Bermesove (ima ih u Lidlu) i bili su dobri. |
Ja imam u planu kupit plinski roštilj sa ljevanom pločom, brijem da bu onda puno bolje:)
Bolognese je u hibernaciji:D |
e jelc kolko to novaca dode..to i mi nekaj kombiniramo kupiti :)
|
Citiraj:
Imaš neku sliku na kaj ciljaš il? |
Citiraj:
Pa halo,francuski krumpir sadrži puno fine ljute kobasice :D Danas opet isto samo šta ću u kvartu maznut jedan slasni cheeseburger :amen: |
Oni sa dva plamenika od 100€ pa na gore:)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:39. |