![]() |
Bolje za Intel da se ovo pokaze fejk.
Poslano sa mog H8266 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Mislim da je Intel izbacija 6c/12t model u 9xxx seriji, ispalo bi da sam sebi puca u nogu. Zanimljivo je vidit prve bench rezultate i usporedbe 8700K vs 9700K, vrlo mala ako ikakva prednost za puno $ IMO... Ipak, spominje se da su testovi odradjeni sa 1070Ti pa postoji mogucnost da bi sa 1080Ti rezultati bili nesto drugaciji. |
znači ići osmu seriju ladno i bit siguran na 6 jezgri neko vrijeme
|
Zavisi za što koristiš računalo i što trenutno imaš, možda si i sad siguran što se tiče proca.
|
Intel is serving major Xeon discounts to combat AMD EPYC
Citiraj:
Evo i Škota:) na temu Xeon vs. EPYC. |
Intel Core i9-9900K 8 Core Flagship CPU’s Cinebench R15 Benchmark Leaks Out – Overclocked To 5 GHz Across All Cores, Massive Multi-Thread Performance
Postavlja se pitanje dali će ga uopće biti u narednim mjesecima zbog problema sa proizvodnim kapacitetima, te ako ga bude koliko će koštati - 6 iljadarki? |
Intel CPU Shortages Predicted, AMD to Reap Benefit Amid Analyst Upgrades
Exiled Ovo na 3:42 s ramom zvuči bolesno :D |
Da:), čak i ne zvuči tolko nemoguće kad danas jedan single-socket EPYC 7551P podržava 2TB.
|
Malo je OT ali mene zanima nesto. Cemu konstantno linkanje tog "Škota"?Osim sto ima ODVRATAN naglasak od kojem mi usi krvare on ne govori nista novo sto ne mozete naci na nekom drugom i boljem kanalu.
|
Škot prvo predviđa šta će biti, onda analizira što je bilo i koliko je toga pogodio i/ili koliko točno mu je netko prišapnuo.
Meni ga je gušt slušat, ali malo zna bit naporan kad zabrazdi za neku sporednu temu i kad nešto pogodi pa se hvali kako je on to super predvidio. A naglasak mi je baš fora. EDIT: A kad smo kod iritantnih likova, najiritantnija YT persona koju sam pokušao gledat i slušat je Linus. Pa ga jednostavno ne gledam i izbjegavam ko kugu ;) |
Citiraj:
|
Barem nema retardirane thumbnailove.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Pisana riječ je i dalje zakon, a ako netko u sklopu toga uspije složiti popratni video osvrt - još bolje. JubiTo recenzije u kojima lik ~5min prepričava specifikacije nakon višemjesečnog hype pohoda - su bile i ostale bedastoća. |
ajde jayza još i znam pogledati, ali linus... ma ne, ne mogu ja to.
teo valić na steroidima. |
Frajer je s vremenom postal karikatura samoga sebe:stoopid:, a žalosno je da je većini nekakav uzor u JubiTo recenziranju. Svaka čast da je uspjel iz toga napraviti biznis i zaposliti pristojan broj djelatnika, ali kaj je preveč je preveč.
|
Kad vidim one slape a jos gore i bijele carape na nogama, tlak mi instantno poraste :D. Bas iritantan lik...
Al kao sto kazes, covjek ima dobar biznis, zaposljava ljude pa ajde... nekako jos i moze proci. Da Teo Valich na steroidima, haha :D:roller: Ali onaj bitwit i slicni su meh, nekvalitetni "recenzenti" koji samo zele izmusti sto vise love iz svojih uradaka. |
Bitwit, odnosno Kyle je svoj prvi PC složil 2012. i u međuvremenu je stvarno daleko dogural. On i Paul (Paul's Hardware) su odlični voditelji, ali nažalost nemaju štofa za ozbiljnije tehničke stvari.
|
oke pogledao sam ovaj video gore kao zadnji njegov (linusov, jel) samo da se uvjerim da je ljudska glupost ne samo beskonačna, nego i neuništiva.
trebala bi dobiti svoje mjesto u periodnom sustavu elemenata. mislim da tehnološku analizu svega krivog u tom videju možemo svest na jednu stvar - čarape na natikačama... a što je najgore, možda čak to i nije najgore :D |
Ytuberi 99% kuga svi primaju od nekoga na ovaj ili onaj nacin.Linus je prica za sebe zaradiva ogromnu lov za povrsne video uradke koje zabavljaju dicu od 10 g. ali treba i to neko.GN ima najbolje recenzije i ne favoriziraju nikoga .
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
Citiraj:
|
ma daj šta je to server soba bogteneće... 2u serverče, nešto storiđa, 48p switch i to je server soba + hazard na svakom uglu.
ma ne, ne... oke pogledat ću još ovo da mi tlak digne do kraja. |
službeno si me deprimirao :D
|
Njegov kanal je zapravo kompilacija hitova koji pokrivaju ono kaj ne bi trebali raditi s IT opremom.:) Evo ti jedan za popravljanje raspoloženja.:chears:
|
hvala frende, dobro je ipak :D
|
Citiraj:
Vec smo debelo u OT-u, isprike... Citiraj:
|
Meni su dva top kanala Hardware Unboxed-jako detaljni Australci, ekipa zna istestirat boga i vraga vezanog uz gaming, masu procesora i grafickih na masu igara (Fun Fact: čak ih i škot poštuje) i već spomenuti Gamers Nexus koji isto imaju opako dobre videe, jedan od dražih mi je gdje testiraju metodu i količinu nanošenja paste na proc...onaj početak... :D
EDIT: Evo pogledajte samo početak videa ;) : http://www.youtube.com/watch?v=EUWVVTY63hc EDIT2: I evo neću više u OT. Nego Intel...jel izašla još kakva sigurnosna rupica ili je i dalje najveća novost da su spustili cijene za serversko tržište, tj da daju puno bolje popuste na količinu jer ih je tu AMD počeo stizat? |
Zasad nema novosti o novim sigurnosnim propustima, a popusti im sigurno nisu sjeli, jer se moraju rezati cijene dual-socket mašina, da budu cjenovno konkurentni sa single-socket EPYC modelima.
|
Hardware Unboxed FTW, ozbiljan i fokusiran kanal, preporuka! Sviđa mi se što baš ulaze u dubinu i sjeckaju dok stvar nije sasvim jasna. Nisu zabavljači kao linus i jayz2cents.
|
Staviš brzinu na 1.5x i svi su gledljivi ako te tema videa zanima, inače svi pričaju užasno sporo i rastežu video kao da su minute gledanja bitne. :fiju:
|
sorry na offu ali što je video duži Youtube može staviti dužu reklamu na početak(...što duža reklama to više kanalu ide u džep, naravno ako je adblocker off)
Samo Hardware Unboxed ipak od svih imaju konkretne benchmarke |
Poznati su po mnogobrojnim benchmark sessionima, stoga i video mora trajati...
Meni osobno ne smeta, sve dok je tema (grafovi :)) zanimljiva, a vecinom jest. |
Citiraj:
|
|
|
https://www.links.hr/hr/procesor-int...jaka-050600061
kaže barba iz linksa da su mrvicu digli cjene jer je nestašica čipova :D frend ga prije mjesec dana platio 2800kn... |
lol
koje preseravanje. |
Citiraj:
Pred mjesec dana bilo ih je po 2500 kn. Sad je 4200... samo 50% poskupljenje. Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50. |