![]() |
Citiraj:
Meni je bilo najjače kad smo pred pola godine imali neku ekipu kineza u firmi. Ja spomenen Cubot, Umi, Elephone, Ulephone... likovi me belo gledaju i nikad čuli za te brendove :D |
Citiraj:
Evo na linku. Zafrkava me upload slika.. Znači, ispucalo je samo od sebe, nikakvi padovi ili fizički utjecaji.. :wtf2: |
Citiraj:
Gledao sam taj ZTE, ali to je prevelik ekran buduci je mob za starog. MIslim da cu uzet ovaj leagoo m5, cijena je nekih 600kn,a i ne nalazim nesto pametnije za novce do 100$ (mob ce sluzit 99% vremena samo za pozive) Pitanje: kad narucujem na tinydealu, ne nudi mi da upisem adresu vec samo slanje na paypal adresu, a na tu ne zelim. Kako ovo rijesit? |
Nikako. Dolazi onome tko je platio..
|
Citiraj:
|
@Jakesevic
Dodaj dodatnu adresu na PayPal, pa probaj jel nudi odabir kod checkouta. |
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my ZTE A2017 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Moj ćaća je imao Haiera 4.5". Kad je crko "daj mi neš malo, nemoj mi te tacne za rakiju, to ogromno, to veliko, kakvih 5 inča, to nikako". Sad se ne odvaja od Motorole Moto G 3rd Gen koja je 5" i stvarno je mob velik :D Žena ima LG L90 4.7" kojeg treba menjat. "Joj nemoj te velike, to je ogromno". Došla Motorola Moto G4 5.5" i "Pa nije to tak jako veliko, super mi je" :D Dakle, ti buš starom uzeo Leagoo koji je odron naspram ovog ZTE, ima 5" ekran i manji je 10 mm što je na tu visinu zanemarivo. Priviknut će se za dan dva vjeruj mi. Mislim, nemam niš od tvoje kupnje, ali taj Leagoo ti je skroz leva firma naspram ZTEa. A ta Nubia ti je flagship bila pred godinu i pol do dvije. A ovaj Leagoo je jeftilen od dana svog izlaska. Ali kao što rekoh, tvoje pare ;) Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
ovo je više rekla kazala, ali činio mi se čovjek ok. |
Pokusavam na tinydealu odustat od plaćene narudžbe, ali ne mogu otvorit njihov live chat a koliko vidim kod njih je trenutno radno vrijeme.
Poslao sam im mail jos jucer ali ne odgovaraju. Može li netko provjerit radi li im live chat ili ako imate kakvu uputu kako ovo najbezbolnije rijesit. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uzeo sam si ZTE Nubia Z7 Max zna li netko gdje ima normalan plastični case prozirni ili crni, gledao sam na bangoodu, aliju imaju sam neke s lubanjama, supermenima, betmenima.....ajde da imaju s ankom mrak taritaš uzeo bi , al kak nemaju trebam prozirni ili crni pa ak je neko skoro gdje kupovao .........
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da li je netko imao slicnu situaciju? |
Citiraj:
btw mislim da si mene zvao neki dan.. :) from my Le X720 on TT |
Citiraj:
Pogledaj još na ebayu ako ima neki koji ti više odgovara. |
Citiraj:
Osim ovoga naručio sam i kožni case Mofi za 5.24 $. Ako ti odgovara flip case ovaj je izuzetno kvalitetan, mobitel je zaštićen sa svih strana, na prednjoj je ispod kože ugrađena čelična ploča (ako dođeš u iskušenje gađati mobitel nožem), case služi i kao postolje (npr. gledanje filmova). Ovo mi je isti tip Mofi casea već na trećem mobitelu. http://www.ebay.com/itm/152292183549...%3AMEBIDX%3AIT Sretno s nabavkom! |
Citiraj:
|
Jel iko ima ovakav problem sa meizu m2 mini? Ova zamagljenost na rubovima
http://i.imgur.com/04KwLzY.jpg |
Izgleda da je ušla vlaga, valjda je ljepilo na rubovima popustilo.. Probaj sa fenom posušit..
|
sa nikakvim fenom !
to će pogoršati situaciju. neka stavi mobitel u rižu ili silika gel. |
u pijesak za mačke
|
Pozdrav ekipo.
Mala molba, znam da se ovdje spominjao način da se maknu reklame iz aplikacija na mobu. Konkretno radi se o AnyMote Universal Remote aplikaciji daljinskog upravljača, jedino mi ta aplikacija zadovoljava ali su reklame ubitačne. Mobitel je rootan, spominjan je neki Adaway proogram ali ga na Google playu nisam pronašao. Ima li uopće riješenja za te reklame u aplikacijama? Svaka pomoć dobrodošla Hvala, Lp |
https://forum.xda-developers.com/sho....php?t=2190753 tu imaš za skinit adaway
|
Hvala robik666
Nije mi uopće palo na pamet potražiti direktno aplikaciju, a ne samo na google playu, brzopletost, ima ona stara dobra "Google ti je prjatelj" :) Hvala još jednom na brzoj pomoći Lp |
Ima li jos igdje z7 max?
|
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Efox bi probao izbjeci, ne znam, ovo iskustvo mi je dovoljno da ih uzmem sa zrnom soli:
http://cafe.mobil.hr/threads/81502-P...licol-njemacka |
ja sam uzeo nedavno bas Z7 max.. za sad je s telefonom sve okey.. jbg ako nesto ckrne vidit cemo..
from my Le X720 on TT |
^^
A vidiš ja kupio na efoxu prošli mob i krepo mi nakon 2 mjeseca i oni pokrili slanje njima i nazad, samo sam im sliko račun i dao tečaj i uplatili preko paypala pare. |
Citiraj:
U iskušenju sam da sebi uzmem jedan, trenutno imam Leagoo Shark 1, za mene idealan mobitel...dok nisam nabavio VR naočale...fucking mob nema žiroskop pa nije kompatibilan sa cardboard aplikacijom...sad sam ponovo u potrazi |
rasprodano svagdje. ko je jamio jamio je
|
Citiraj:
|
Na Tinydealu, kad su pri kraju, obično odbrojava koliko ih je još ostalo.
|
S njima sam pricao na chatu kazu niemaju vise. Provjerite ipak prije
|
Jel provjerio netko, jel ima još Nubie Z7 Max pošto stoji i dalje da je dostupna?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:22. |