![]() |
Neki no-ratio privatni trackeri ili gdje se može seedanjem bez uploada dobit neki krediti ili nešto za upload?
|
Citiraj:
Ako si spreman seedat 336 sati IPT praktički postaje no-ratio. GFT je no-ratio al ti treba pozivnica. Preporučam ti da se potrudiš oko TSH-a. |
Pitanje jedno, kratko i jasno: Isplati li se jos uvijek varati sa uploudom sa programima tipa RatioMaster i sl.?
Imam acc na XtremeZoneu (rumunjski torrent), gdje su fenomenalne brzine i tamo sam prije vec valjda 5 godina namlatio kojih 500gb uplouda na taj nacin i od tada sam vip clan, iako mi ratio konstantno opada jer logicno sa nasim brzinama nemam sta uploudat. Ta stranica lagano propada i krenuli su hardcoreat svoje titlove u puno stvari, pa me zanima cisto unaprijed prije nego popusim ban, jesu li se promijenile stvari od tad? Btw. ako nekom treba inv nek se javi u inbox :) (imaju i veselu domenu) |
Ne treba pozivnica za XtremeZone, registracije su uglavnom uvijek otvorene. Napravi novi account pa probaj nabit ratio.
|
Citiraj:
|
ne isplati se varati, a niti nije pošteno, uhvatit te mogu, jednostavnije bi ti bilo uzeti seedbox slot na mjesec dana i stvoriti neki buffer i kasnije u miru skidati ili idi na neke "no ratio" trackere gdje se ne gleda globalni ratio nego samo torrent moraš držati na seedu određeno vrijeme dok ne zadovoljiš pravila trackera ali ne moraš uploadat već samo seedat.
|
I dalje trazin alternativu neprezaljenom TvT. |
BTN ili BitHDTV.
Pice po zelji ;) |
BitHDTV ti je go qrac. Baš nikakav tracker. Imam tamo acc od 2009. Niš posebno. Ništa kaj se nemere naći drugdje. No ako ti treba, mogu pogledat jel mi osto koji invite...
|
Citiraj:
|
Sve to imaš na TorrentDay isto.
|
pao mi je ratio brutalno na TD, frend mi pričao o nekoj caki da se odmah podigne ali ne sjecam se kak, ima neka fora?
|
Ima. Skineš par velikih freeleech torrenata i seedaš ih dok se ne nabere bodova. I onda bodove zamjeniš za upload. Meni ratio ne pada ispod 5 a sve odonuda skidam ;)
|
Na TorrentDayu mozes bez beda koristit neki ratio cheeter. Na to ti je frend mislio vjerojatno.
Ne koristim TD uopce al znam da prolazi to. |
jel ima nesto bolje za ps3 od blackcat games? usenet naravno, ali neki tracker me zanima :)
|
GazelleGames, IMHO bolji je od BCG
|
I novi BitGamer se popravlja i puni sve bolje i bolje.
|
Pozdrav,
S obzirom da je TvT u limbu....ima li netko pozivnicu za BTN....treba mi tracker bas za HD/Bluray serije. U zamjenu nudim pozivnicu za Blu-Torrents. Ako treba - priložim i ratio image od Blu-Torrents-a kao dokaz da sam kulturan seeder :) |
Pozivnice ima samo staff na BTN-u (moguće da i overload klasa) tako da jedino ćeš doć do nje preko recruitmenta. Imaju aktivna još četiri recruitmenta na četiri različita trackera.
Za serije još imaš TTN, MoreThanTV, BitmeTV. |
Citiraj:
A dal imamo kakav info hoće li TvT proradit ili šta se dešava s njime? Definitivno ću se informirati o ovim trackerima što si spomenuo - tnx |
TvT možeš zaboraviti, otišao je u nepovrat.
A ako si power user ili više na PTP, AHD, What ili HDB vidjet ćeš recruitment. |
gdje je zapravo tema s pozivnicama? :)
thnx |
Citiraj:
|
a ja gledao podforum "razmjena" :D
:bonker: hvala :dobar: |
Citiraj:
Što je još dobro za serije osim Bitme-a? |
Freshon se vratio pa tko ga treba može na IRC-u zatražit invite.
|
Koristi li tko Bitme.org e-learning tracker, ja sam se stavio da ga nabavim, a zapravo nemam informaciju iz prve ruke jeli se isplati.
Isto, jeli tko ima iskustva sa Funsharing.net i FileList.ro cuo sam da su bolji od IPT |
Šta te zanima za e-learning? Ako je IT, onda je Bitspyder najbolji.
FL je dosta dobar, ali ako imaš IPT skoro pa bespotreban, pošto ovaj drugi je veći. |
Registracije još uvijek otvorene na BE
http://balkanelite.org/ |
Tko je patio za PTP-om moći će uskoro uć bez problema.
Citiraj:
|
GazelleGames se vratio.
|
Jep, a Bibliotik još uvijek ddosaju
|
ima netko pozivnicu za iptorrents?
ako moze na m4dcro@gmail.com, tnx! |
Poslano
|
tnx man :chears:
|
di pratit izlaske filmova na torente? nešto novo izađe, di to popratit?
releaselog sam prije al ne vidim filmove tamo |
|
Ima li neko pozivnicu za PrivateHD?
|
Niusma pratio temu neko vrijeme i vidima da ima zanimljivosti :)
Isplati li se novi Bit gamer u odnosu na BCG? I isplati li se Bitspyder u odnosu na Bitme? Bitme mi se ponekad čini dosta slab za IT learning, pa češće nađeš takve stavri na TD-u ili BS-u nego tamo. |
koji bi tracker bio najbolji za TV serije? ne treba mi HD, 720p su mi dovoljne, samo da ima sve sto trenutno izlazi, + da se da naći i starih stvari ako mi kaj padne na pamet.
Ratio mi nece biti problem jer mi NAS sa torrent klijentom radi 0-24 pa je ratio najcesce preko 2 ili 3. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:35. |