![]() |
I meni je upravo stigao kod:goood:
|
poslan u nedjelju navečer, došao u utorak popodne, radi :)
|
Jutros oko 11 poslao, oko 13 vec dosao, ali kad ga upisem bez sim kartice, nista se ne dogada. Stavio VIP karticu, ukucao kod u onu kucicu i pise "Neuspjelo otkljucavanje". Jel se to nekome dogodilo?
|
Probaj bez sim kartice putem ovog koda: #0111*kod za otključavanje#
ili staviti drugu karticu. Koliko znam trebalo bi sve raditi normalno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Probati cu opet sutra kad dodem do moba. Kad je napisao to "neuspjelo otkljucavanje", upalio se i gore pokraj baterije je bio onaj krug prekrizen. Nisam se htio s tim zamarati danas i vratio sam 098 karticu.
|
Ima tko onaj MaxTV to GO i jel bi to opće ikako radilo na edgeu?
|
evo opet u ponudi Minija za produženje ugovora, izgleda da su u zadnjoj narudžbi pretjerali.
|
Citiraj:
Nema teoretske sanse da to radi na edgeu :) |
Citiraj:
Galaxy Mini nije u ponudi uz produljenje MAXadsl ugovora. Svjesni smo da je ponuda navedena na službenim stranicama, no radi se o grešci. Poslao sam im u inbox na fejsu da se raspitam dal se jos uvijek radi o verziji s 832mhz i dobiu odgovor iznad. |
I ja sad zvao, samo za nove korisnike, ali i to ce se srediti ;)
|
A grešku je jako teško ispravit,ccc, samo zbunjuju ljude.. Rekao sam ja, uvijek je bolje zvat SZK nego se pouzdat na njihove stranice..
|
Ispravak -.- danas prije par minuta stiglo:
HT Ipak je ponuda važeća, isprike na pogrešnoj informaciji. |
Znaci opet je u ponudi uz produzenje interneta, ne mora se uzimati flat na 12 mjeseci i ugovor na mob na 12 mjeseci?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stream je u rasponu od 800kbs do 1,2mbs ... tako da ne... ako ces preko 3G mora biti HDSPA konekcija |
Da li je još uvijek ona bolja verzija Minia?
I da zapitam, kakve routere nudi t-com trenutno? Mislim poglavito ove sa IP tehnologijom. Također koji je najbolji? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
meni se zna isto desiti, ugasim i upalim modem i opet beba
|
Citiraj:
|
u pon popodne online produzio ugovor, danas oko 13h dosao galaxy mini i to onda jaca verzija na 832mhz
|
Citiraj:
|
zvao szk da pitam za tu potvrdu za mail. kaze gdjica nece nista doci u sustavu je proslo i mob je poslan kurirskoj sluzbi.to je bilo u utorak. dakle nista na mail. i postar nije imao nikakav ugovor, samo sam se potpisao i 99kn opterecuje iduci racun.
|
Uz sve divlje tarife (tomato, tele, vip) neman bas potribu za fiksnim, piganje: da li je moguce uzet samo dsl bez telefona, za 150 koliko kosta flat?
|
Ovdje sam vidio da ima ekipe koja radi u SZK .
Pa jedno pitanje pošto svaki svoje govori. Jel važi još ponuda za produljenje ADSla uz Minija? Ja sad cimao, rekli da ne važi, no i dalje im stoji na stranicama + frend u petak zvao i rekli mu da važi.. Hvala. Može i na PM. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:11. |