PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Torrent trackeri (NE tražite pozivnice ovdje!) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=119214)

palookavile 31.03.2011. 19:03

Citiraj:

Autor Moshus (Post 1860084)
ratio za pojedinačni torrent mora biti 0,4 ili 60 sati seedanja. globalni ratio također mora biti iznad 0,4.

Šta nije da mora bit 0,8 na TL ako se dobro sjećam?

vedran031 09.04.2011. 20:11

Dali je moguce da torrenthr nemoze barem tjedan dana radit kako spada, pa to nema smisla vise

prof.gogx 09.04.2011. 21:58

ddos napad skoro svaki vikend pa tako i ovaj. morali smo zgasiti privremeno neke stvari.

sinisa1989 10.04.2011. 22:09

Ovaj THR je više offline nego online. A i kad je on, pola stvari ne radi.:(

budalla 10.04.2011. 22:24

Lool gogs. Bar ti nisi nikad znao lagati. Nema nikakvih ddos napada nego neznate konfigurirati server a i dio staffa odnosno moderatori lagano dizu bunu protiv vas. Zao mi je samo sto sam izbrisao log sa jednog irc chata izmedu jednog modera i sys opa da potkrijepim svoje riječi ali svim silama cu se potruditi iskopati ga opet. Nije mi jasno samo zasto stalno se izvlacite na koje kakve ddos napade umjesto da priznate da vam sve lagano odlazi u k..... i prepustite torrent scenu ekipi koja zna i hoce raditi. Vec ste dobrano unistili tracker sa svojim ponasanjem a na najboljem ste putu da propadnete do kraja. Bar budite onda iskreni pa napisite userima cinjenice a ne spominjati koje kakve ddos napade,loše hostere i kaj ja znam kad svi znamo da to nije istina. Sva sreca da niste jedini domaci torrent tracker pa se userima lagano sve vise fucka za vas sto cete uskoro vidjeti i na donacijama od kojih su se plaćali staff mitinzi i ručkovi. Živio ti meni sto godina

prof.gogx 11.04.2011. 01:45

sendaj mi log na PM

Jelc 12.04.2011. 21:21

Dečki, nije vam ovo chat:)

Kristijan1 13.04.2011. 22:50

Citiraj:

Autor budalla (Post 1889462)
Lool gogs. Bar ti nisi nikad znao lagati. Nema nikakvih ddos napada nego neznate konfigurirati server a i dio staffa odnosno moderatori lagano dizu bunu protiv vas. Zao mi je samo sto sam izbrisao log sa jednog irc chata izmedu jednog modera i sys opa da potkrijepim svoje riječi ali svim silama cu se potruditi iskopati ga opet. Nije mi jasno samo zasto stalno se izvlacite na koje kakve ddos napade umjesto da priznate da vam sve lagano odlazi u k..... i prepustite torrent scenu ekipi koja zna i hoce raditi. Vec ste dobrano unistili tracker sa svojim ponasanjem a na najboljem ste putu da propadnete do kraja. Bar budite onda iskreni pa napisite userima cinjenice a ne spominjati koje kakve ddos napade,loše hostere i kaj ja znam kad svi znamo da to nije istina. Sva sreca da niste jedini domaci torrent tracker pa se userima lagano sve vise fucka za vas sto cete uskoro vidjeti i na donacijama od kojih su se plaćali staff mitinzi i ručkovi. Živio ti meni sto godina

Drago mi je da je netko progovorio o ovome i iznio ono što večina nas usera torrenthr-a misli .
Nigdje još nisam vidjeo toliku dozu bahatosti i arogancije kao na Thr-u (čast izuzetcima) .

DjedMraz 14.04.2011. 11:47

Šta već nije jasno da se njih 5 drži gore i banuju sve koji im stanu na put. Moderatori, uploaderi i fls ekipa su im samo šljakeri, koje mjenjaju kao čarape, a sreća njihova pa uvijek ima netko nadobudan tko želi upasti na prazno mjesto.

Nije problem u konfiguraciji servera, nego što uzimaju jeftine i nepozdane servere da bi više zaradili na donacijama. Inače moto im je "sve je super dok staff ne mora plaćati iz vlastitog džepa".
Usput su našli sctdev source koji radi na principu cachemem i troši manje resursa, no cachmem db je izbrisan iz skripte koja je inače sa sex trackera, a oni neznaju to napraviti. Koliko platite za cm db?

domis 14.04.2011. 12:46

ma skuzil sam da je tracker smece otkad sam se malo poklal s jednim adminom, a budala umjesto da mi stisne ban ili upozorenje se pocel spustati na razinu usera. na kraju ipak dobim jedan bod upozorenja za ponasanje s kojim bi ovdje dobil perma ban :D

bilo je samo pitanje vremena kada ce sve to propasti :)

ThaBigJc 14.04.2011. 14:31

Pa koliko ja vidim svi koji imaju nesto protiv thra su odande protjerani i sad im je krivo...
prvo pravilo svakog trackera je da nema vrijedanja staffa a vi se pravite pametni i zato ste tako i prosli ugl.. bmk.. ja sam na thru i thr je meni zakon..
nazalost svako ima pravo na svoje misljenje..

domis 14.04.2011. 14:34

gle, nisam protjeran, nisam vrijeđal staff (barem dok nije jedan iz staffa pocel mene vrijedati).
i jos k tome tracker je cijelo vrijeme offline, mislim ima svaki sajt problema, ali barem problemi ne traju tjednima -.-

Kristijan1 14.04.2011. 15:35

Citiraj:

Autor ThaBigJc (Post 1891834)
Pa koliko ja vidim svi koji imaju nesto protiv thra su odande protjerani i sad im je krivo...
prvo pravilo svakog trackera je da nema vrijedanja staffa a vi se pravite pametni i zato ste tako i prosli ugl.. bmk.. ja sam na thru i thr je meni zakon..
nazalost svako ima pravo na svoje misljenje..

Očito ne vidiš dobro .
Osobno nisam protjeran sa thr-a i tamo sam duže od dvije godine .
Ne upuštam se u rasprave sa staffom jer ne trpe mišljenja drugačija od svojih .
O vrijeđanju nema govora jer to nema smisla i nije primjereno ....
Tracker ima dosta korisnog materijala i uistinu se može naći za svakoga po nešto .
Samo da je staff nešto bolji (ljudskiji) tracker bi bio 10/10 .

P.S.
i da tracker nije svaki vikend OFF.

D1viry 14.04.2011. 16:00

Dosta problema na THR-u, dok sam bio tamo, su stvarali licemjeri koji se žale na male brzine, a kad treba seedat, naprave HnR. Neki su i seedali bez otvorenih portova = nisu seedali, a neki su zatvorili pipu i pustili kb-dva da prođe, čisto da se broji vrijeme i da ne dobiju HnR.

Mr.Ex.President 14.04.2011. 17:02

Ljudi, samo prijateljski savjet... Nemojte se previše zamarat.
Ipak je to samo tracker:chears:

vedran031 15.04.2011. 16:16

I sad ja zbog njihovog mjenjanja diska na THR necu stic odseedat 3 torrenta i dobit cu hnr, a napada mi napamet trosit struju za seedanje preko noci... divno

sinisa1989 15.04.2011. 18:24

Citiraj:

Autor vedran031 (Post 1892586)
I sad ja zbog njihovog mjenjanja diska na THR necu stic odseedat 3 torrenta i dobit cu hnr, a napada mi napamet trosit struju za seedanje preko noci... divno

Mislim da nećeš, ja sam skinuo jedan torrent 29.03 i još ga nisam odseedao. Isto tako nisam dobio ni HNR.
BTW. povodom kvara na trackeru proteklih dana otvorene su registracije za vikend. Možda i dulje...

borny 15.04.2011. 20:28

Koji još domaći tracker postoji uopće?
Nešto slično THR-u, ali samo po sadržaju:D svega u svim kvalitetama.

doky 15.04.2011. 22:46

Citiraj:

Autor borny (Post 1892710)
Koji još domaći tracker postoji uopće?
Nešto slično THR-u, ali samo po sadržaju:D svega u svim kvalitetama.

TorrentSnatch.org, sadržaja je ipak mrvicu manje no kako vidim alternative nema.

vedran031 17.04.2011. 21:04

Sad su stavili novi hdd na THR i meni sada nekad otvori sajt nekad ne, a steka za poludit... uopce mi nisu jasni sta oni mudruju

Ako se neko sa THRa moze javit tu na forumu da se vise ti problemi otklone, vjerujem da na forumu ima ljudi koji bi bili voljni pomoci. Ljudi smo dogovoriti cemo se.

Nije to uopce los sajt ali stalno neke *ajebancije... Nije da ja sada kokodacem bezveze nego tamo ima masa crtica koje skidam nećaku i puno domacih stvari.

prof.gogx 26.04.2011. 02:49

Problemi rješeni. THR leti. Na vama ostaje da odvrnete pipe i dijelite međusobno sadržaj. Nažalost većina nikada neće shvatiti poantu P2P.

MixLix 30.04.2011. 21:55

torrentseed ima otvorenu registraciju

Baja 001 28.05.2011. 16:05

TrancRoute style? Problem je sljedeći dotični site (on koji ga koriste) ne prikaziva full širinu stranice, znači stranica je rastegnuta , ali ime torrenta je kao da gledan na 1024*768. E da i za razliku od drugi stranica ova mi je dosta nepregledna, pa me zanima koji dobar savjet da udjelite :D

Mikygs 25.06.2011. 19:50

Moze mi netko reci ,postoji li koji tracker da mu je sadrzaj iskljucivo TV,dakle serije,emisije i sl.

Meni iskljucivo treba za MotoGP posto na ostalim torrent trackerima bas i nema...,vidio sam bitme.tv ,dali je to tracker sa takvim sadrzajom?

flyer1 25.06.2011. 20:16

mhm, koliko sam vidio, to je stranica s isključivo tv sadržajem

danij3l 25.06.2011. 22:22

moto GP imash na racing underground i formula monkey

the_ghost 24.07.2011. 18:10

ako ste bili clan racing undergrounda a niste dobili mail od novog sitea, neovisno o tome odete i napravite pass recovery na novom siteu.

Blue_Fatal1ty 29.07.2011. 01:19

Jel mi može netko ukratko objasnit IPT?
Da vidim dal mi to opce treba kraj ovih sta imam i kolko je tesko odrzavat ratio.

tOta 29.07.2011. 11:05

Citiraj:

Autor Blue_Fatal1ty (Post 1948490)
Jel mi može netko ukratko objasnit IPT?
Da vidim dal mi to opce treba kraj ovih sta imam i kolko je tesko odrzavat ratio.

Ponajbolji "general" tracker sa suludom lakoćom vraćanja skinutog 1.0+, freeleecha kao u priči svakim danom, a trenutni broj torrenta je ~138000, pametnom dovoljno. Prvo se tamo traži... :)

Kažem ponajbolji pošto ne mogu se natjerati da koristim razvikani TL pored IPT-a i jednog ruTrackera. :)

borny 29.07.2011. 20:02

Jel ima netko problema sa logiranjem na Demonoid?
Danima pokušavam i ne ide.
Pass mi poslali na mail i ništa, kaže da očistim cache i opet ništa.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:56.