![]() |
jučer roštilj, danas roštilj + ribe... vinogradska stfu :D
|
Getro-naletio sam na nekakve paprike punjene sirom u marinadi, tranu još crne masline...paprike izgedaju ko veći feferoni.
Navalio ja ko mutav na to-epic fail:D Paprike izgledaju kao veći feferoni zato kaj i jesu feferoni...bog mater...čak su i masline šarf...moglo se fino čut kak mi otpada kamenac sa zuba:p |
Danas zena pravi dve tepsije pizze ala slavonija, a poslije razbijanje s Karlovackim do utakmice... :D
|
Ja budem danas pohana pileća jetrica, pomfač i matovilac.
Hladni Fresssh:chears: |
eo da se i ja javim...
hahaaa nisam dugo :D maloprije porucao juhu sa mix povrcem i knedlima (brokula, mrkva, korabica, cvjetaca, krumpir......) nakon toga pire krumpir i dinstana piletina, pa kolac od črešnji... sad se hladim sa črnim Tomekom :beer: :D |
Citiraj:
:lol2::lol2::lol2: Mene čeka domači picek i pomfri..... valjda bu bolje.... |
Ostatak tih paprika budem smazal navečer uz hladni mesnjak, raženi i paradajz...osim ak mi čir ne prošljaka od repke:)
|
Citiraj:
Inače ja se vežem oko struka da ne padnem. Nije žena vrijedna mog pada. ;) Bio jučer na svadbi i usvinjio se. Što u hrani što u pivi. Sreća da je žena bila trijezna. :D |
Vegetarijansko lazanje.
Mala otisla doma sad idem jest meso :D |
Trebam rjesenje ovog zadatka. Ali ozbiljno.
ŽDERONJE Sam Jelc može pojesti ovcu za 2 sata, Fleks za 3 sata, a Hamm za 6 sati. Za koje vrijeme bi oni zajedno pojeli ovcu? Odgovor? |
Citiraj:
|
kako bi itko od navedenih uopce uhvatio ovcu, treba im cetvrta osoba koja ce to uciniti za njih. :D
|
sila masi daje ubrzanje :D
pojel sam kebab vani..bio je užasno loš...malo mi je zlo :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Trik pitanje,
Ja sam već pojeo ovcu. :D |
Ja cu danas janjetine, mladog luka i brdo piva spakovati u drobinu :D
|
pojeo sam ccca kilu trešnaja..mmm predobro..moje najdraze voce :)
stara je jucer slozila orahnjace pa bi morao malo i toga gricnuti :) za rucak kak i jucer...pire, čufte i kristalka ;) |
Ja se spremam na puničin rođendan. Bit će svega, od roštilja pa na dalje :zdero:
|
Danas juha i u pećnici krumpač i domaći ćiknšit.
Šalata od friškoh zelja, crna peka i hladni Fresssh:D Trešnje sam rješio, sad moram i breskve... |
Citiraj:
|
danas je majka složila opet one goveđe šnicleke s 101 mirodijom..PREFINO :)
sada navecer sam si otvoril gavrilovićev mesni dorucak..narezal si paradajza i luka :) fino prije spavanca da ne ogladim ponoci :D :D |
Sutra ofenziva po plodovima mora,hoba uhvaćena na krku vlastitim rukama( i krvlju) na salatu,ladi se u friži :D
|
Danas je pala domaća pizza:)
Rajčica, tri vrste sira, šunka, špek, kobase, dva velika fefača punjena sirom i masline...:chears: |
danas se ubio u tresnjama...kod kuce imam 3 tresnje,ono ne znas odakle vise capas,samo trpaj u sebe:D
evo sada ne mogu disati vise |
Uuuu najest se i kostica kak spada i kasnije granatirat fergusona iliti beli keramicki oltar :D
|
heheh da istina,moglo bi biti svacega...:D
no evo par slicica: http://www.imagesforme.com/out.php/i..._Slika0462.jpg http://www.imagesforme.com/out.php/i..._Slika0461.jpg slabije se vidi,ali to su vam sve tresnje,gore i 3 zaredom.. hehe ode ja jos malo prizalogajiti...:D 56k WARNING! |
Evo sad kruh s ljutim kečapom i tanaka kobasa koju se stara odnekle izkopala, čisto da ima što lijeva ruka radit dok pregledavam forum :D i hladni pan da ugasi ljuti kečap.
|
Citiraj:
A siiiiiiiiiiinko jesi je obrstio :D Samo lisce ostalo :D Pojeo sam picu i zalio je pivom. Taman se sad bacit u krevet da sutra docekam spreman obranu maturalnog rada :) |
hehe to se cini ali ima jos dosta...mislim pojeo sam pola,ali ostalo je jos nesto...
btw.svratite na tresnju ako hocete :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:16. |