![]() |
sinoć meni na poslu repriza od nočne smjene negdjeprije, opet naručio slavonsku pizzu, predobra bila:
http://www.imagesforme.com/show.php/505346_bpe3.JPG http://www.imagesforme.com/show.php/505344_bpe1.JPG Sad sam došao kući i jedem palačinke sa linoladom od sinoć. predobro :care: |
Premalo uzimaš antistresnih lijekova.
Povećaj dozu sa tri pive na pet piva. Malo se zafrkavam. Jel barem bolje. |
Roštilj i teletina pod pekom denes. NJAM!
|
debela :p
danas salenjaci, puretina i mlinci :) |
Javlja se čovjek kojem kosa teži više od mene skup s bajkom :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
na kraju dodas persinovog lista ako ti pase. :chears: |
Citiraj:
|
Danas zapečeni štrukli:nuts:
Ubil bum se ko zadnji sacpra:p |
Citiraj:
Ne znam kaj ću ja danas jesti, žena je na putu a meni se danas baš ne da nekaj na velko kuhat. :D Brijem neki fast food, ala ćevapi, hamburgeri, šnicli na naglo... |
Citiraj:
Smrznuti bolognese ili saft...samo skuhaš tijesto i peri:D Makar, po ovakvom vremenu bi mi najbolje legla sarma...ko budali šljaga:) |
doma piletina i riža..fino si piknem dve stele uz to i ko bog :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bolonjez,dobitkom na kladi sprememo se u ofenzivu na Plimu večeras.....godspeed
|
Citiraj:
2 komada teletine na naglo, na toj masti zapeko lepinju, prelio nekim slatko ljutim umakom, malo sira, paradajza i luka i najeo se za deset :D |
Citiraj:
sad sam maznula dvije pogacice od cvaraka :goood: |
Kaj ga filozofirate :)
Normalno posoliš šnicle i zapečeš ih na naglo, dodaša u tavu senfa i vrhnja za kuhanje i pustiš da prokrčka. Dodaš u to začina po želji, može i malo trokutiće sira i sl. S time da ja pržim na maslacu ili masti a ne na ulju. Nisam pretjerani ljubitelj ni piletine ni puretine, ali na ovakav način bi to meso mogao jesti svaki tjedan :) |
Danas opet kasni ručak, bude ona svinjača sa sirom, šunkom, gljivama i tjesteninom:)
|
Njam,ja sam jeo neke filane palačinke,nije mi najbolje sjelo istinabog....
|
Jučer na poslu kebab.
Danas doma paštašuta :nuts: I od danas na godišnjem. |
Citiraj:
danas cu burek i jogurrt za gablec :goood: |
Ženu ulovila šiza za pohancima...nebum se bunil:)
Sa strane pire i kristalka. Desert-trešnje. |
u sada su trešnje pale na cenera :p taman da ih pocnem tamaniti u velikim kolicinama :D :D
jutros..vajkrem namaz i podriguša :p |
Ja bi rađe dao cenara, ali žena me je jučer poterala na trešnju. Sreća moja da je trešnja neka hibridna sa jakim granama pa me je izdržala. :D
|
kaj hibrid izmedu hrasta i trešnje? :D
|
Citiraj:
|
dosao izvana i najbolje mi sada sjeda pasteta i podrigusa :D
|
MI išli gledat Dinamove juniore na turnir neki,našikah se u 5 popodne i prije odlaska doma(što se pretpostavilo da će bit presvlačenje a ne spavanje dosad :D) pojeo neku strvinu od kebaba.....makar sam si reko da nebum više,i sad patim......
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:56. |