![]() |
Citiraj:
Čak su im i golubovi na trgu bili zanimljivi za slikanje. :D |
Citiraj:
nego,ima pogodnosti sjedit za stolom glavešina,hrana stigne prva a nuspojava je da prva i nestane sa stola :respekt: |
super bilo na žderonjama, djevi je bilo odlično, šalje vam pozdrave i kaže da se baš dobro zabavila.
osim su-a, on je jaja odlučio ostaviti doma i namirisat ono što se nekoć zvalo tijelom :D meni odlično bilo i pouka žderonja - kad na benziskoj se spoji cisterna, onda nemreš ni pivu kupit jer su closed :D |
Citiraj:
|
A kak i nebi slala pozdrave kad smo ju uputili u muško ženske odnose iz prve ruke i iz dugogodišnjeg iskustva.
Takve stvari se nemogu kupiti niti naći googlom. :D |
Danas pizza-palačinke:)
|
Citiraj:
Danas pizza s tunjevinom, luk, gauda i mozarella |
Citiraj:
|
Ručak na poslu Junetina u umaku s rižom i paradajz salata.
Ručak doma Ćevapi, šampinjoni s roštilja, crni kruh, luk srebrenac i pinđur. |
gladan ko cucak a ne znam kaj jesti jer mi je vruce..ima graha ali mi se njega ne jede baš :(
|
neku laganu salatu tipa s tunjevinom,ukusna je barem mene nahrani...i pivu onda(zuju obavezno)...jel tko probao jesti tortu od jagoda sa slagom...issse ne mozes se vise dici nakon toga...xd..:D
|
evo ubio sam sljedece
dva sendvica sa vjkremom i kulenom te ogromni paradajz :) |
op,op na ovoj vrucini...:D...evo upravo pojeo komad pecenke,3 paradajzeka i ne mozes se vise dici...a bas mislio malo trcati da stignem u formu...xd
|
Citiraj:
Bas me zanima. |
Citiraj:
|
Sutra napadam Ragusu opet,ko je onaj koji je vikao da zna di je roštiljada na samoborskoj? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad sam si slozio pureci sa senfom. :zdero: Flare, daj mi molim te reci tocan postupak (ono, i moje je bio fino al mozda ima neka mala tajna)... |
Danas je bio klasični gablec-matori i ja skočili na ćevape i Žuju:chears:
|
Ja sam vjutro za doručak oko 9:30 maznul porciju fileka. Legli su mi ko budali šamar. :D
|
Citiraj:
:goood: |
Evo u početkui drugog poluvremena smazo ogromni krastavac i sušene plećke
Skoro sam se utušio kad su padali golovi, od uzbuđenja naravno Hajduk:care: |
Citiraj:
:lol2::lol2::lol2::lol2: Evo malo iz raguse,ovo je klasiq porcija za dvojicu do koje nije baš totalno prežderavanje al več dobro klopanje s uljudnim konobarom Saletom na zadnjoj :zdero2:(skuzili ste sarkazam....) http://www.imagesforme.com/show.php/515642_IMG0116.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/515644_IMG0117.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/515645_IMG0119.jpg A sada uz ove fine slike maznuo 10 deka mortadele u velkoj žemlji :) |
Jučer piletina u senfu s rižom, ostatke ću danas gablat na poslu.
Ako Bog da, popodne pičim na ljuti vojnički grah u Zagorje :zdero: |
@Roberto ovo dobro zvuci
@trouble..da sam ti ja konobar poslal bi te znas di :D ujutro sam maznul dve štine kalničkog sa philadefia sirnim namazom i gore bacio kulenove seke :) sada jedem neki puding od vanilije kaj ga je stara složila :) |
Šta će on....dobar mi frend,pa se mi šaljemo svakodnevno ....pitaj boga dje :)
Eto za ručak napadam gacke pastrmke,sad sam ih uhvatio na placu,nosim baki na prženje :) Nema ribe do pastrve.... |
Maloprije maznuo porciju zapečenog mexičkog graha sa faširanim mesom.
|
odsjeo sam u vingradskoj od prošlog tjedna pa nadalje.
nemam komentara... najgori okus svih vrsta hrane koji ste ikad okusili + još tolko :( |
Kaj ti je bilo debeli?
|
psorijaza... klasika.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:11. |