![]() |
uzel sam si neku žemljicu danas i 10dkg polija + bioaktiv :D dugo nisam tak jel "bauštelske" sendvice :p
|
Ah, reci da si si napravil sendvič sa 10 deka podriguše-da te ceo svet razume:D
|
tako je 10dkg podriguše i sada fino smrdim u uredu :D
|
Čitam i sline mi cure čak i na podrigušu :D
Danas za sad samo tri duple kave :( |
Ja sam danas na suhoj hrani-malo adidasa, dukatove fete i maslina sa paprikom.
Raženi i Žuja:D |
Sram Vas bilo. Za onaj ostatak pizze kaj nemrete pojest imali bi mene za vodića.
Kad su točno Žderonje? |
22.05
|
Citiraj:
A di su Žderonje? :D Danas samm bio u Grazu u malo nabave hardwarea za satelitske sisteme i naravno doceka me poznanik s neta i odvede u mali balkan. Prvo smo se napili,onda smo jeli najvjerniju kopiju bosanskih čevapa dosad,s dost luka i tartarom(skoro bez majoneze ga rade,prejebeno),onda smo nastavili pit tak da su me morali ukrcavat u bos al dobro sad...... :D:D |
bakina kuhinja kod FSB-a,bila je negdje i karta,ako ti se da listat :)
|
Žderonje 22.5.
Tor Rak Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ vga killer Vuco Snjakma Zunzara MAHER trouble Daddy Zunzara Ovaj puta vjerojatno dođem samo na cugu |
Citiraj:
netreba,imam ZG u malom prstu :) |
Upravo kuham ogromnu loncinu tripica. Hungry anyone? :D
|
Žderonje 22.5.
Tor Rak Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ vga killer Vuco Snjakma Zunzara MAHER trouble Daddy Zunzara horza aj da i ja konacno dodjem |
Karta:
http://files.myopera.com/Amdejac/alb...%20(Large).jpg Ak' buš ti došel bum i ja. :) Žderonje 22.5. Tor Rak Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ vga killer Vuco Snjakma Zunzara MAHER trouble Daddy Zunzara horza Amdejac |
Citiraj:
Jučer sam se konačno fino nahranio, za predjelo posoljena srž iz kosti na raženom, pa domaća juha od govedine sa žličnjacima, pire, govedina iz juhe i sos od kopra:nuts: Mislim da ne moram reći da sam se ubil ko zadnji sacpra:D |
Pohana piletina + rizibizi i na poslu za gablec i sad doma...OMFG, u kokosku cu se pretvoriti :D
|
Citiraj:
Srecom ih nitko doma ne voli osim mene :fiju: |
:)
Ja inače stavljam suhe feferone u to...jedamput mi je pobegel unutra jedan oveći skupa sa sjemenkama...bilo je veselo:D Ali je zato hladni gemišt spasio stvar:p |
Žderonje 22.5.
Tor Rak Jeltz ^SuperUnknown^ vga killer Vuco Snjakma Zunzara MAHER trouble Daddy Zunzara horza Amdejac Hamm samo cuga..necu stici na vrijeme :) |
Žderonje 22.5.
Tor Rak Jeltz ^SuperUnknown^ vga killer Vuco Snjakma Zunzara MAHER trouble Daddy Zunzara horza Amdejac nino zippo Eto i nas iz Umaga. :D (bravo Jeltz) |
Ha, evo i dvije debele mrcine...bilo je i vrijeme:D:chears:
|
hebemti nemogu. Radim :(
I to popodne... mozda uspijem izmedju faxa i posla svratit na cugu. |
..danas krpice sa zeljem:D,tri solidna šnicla pureća i naravno,4 šnite kruva:D:D:D..25kn platio,na branimircu (placu)..:chears:
|
Citiraj:
:stoopid: 2 debela provokatora, piromani, palikuce :D hrkat cu u autu, debeli nek vozi. Ja sam ipak radni covjek a on samo govori da radi. 2 prasca a ja sam na dijeti i jos Zderonje. Aaaaaaaaaaaaa ........ :D |
Več vidim da bu bilo preko tone i pol žive vage:D
Jedino nam Tor, Vuco i Horza kvare težinski prosjek...njih trojica jedva 200 kila:p |
Citiraj:
:stoopid: vauuuuuuuu koja formula, ukratko zakljucak : od 3 ne mozes dobit jednog pravog Zderonju da lici na nesto :D Hehe sto je prava matematika, dobijes nis od nicega (0 : 0 = Tor, Vuco, Hojza) - dobar rezultat :D Mozda njihove gliste imaju gliste :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tor = Banner ? Vuco = Bodul ? :D:D:D |
Ma kitu, čak su i bračani male bebe za Vucu:D
Ogladnih od piskaranja, mislim da bum uskoro napao komad špeka, fete, raženog i masline sa paprikom:) |
Citiraj:
pricat cu ti o dijetama na Zderonjama :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:50. |