![]() |
Citiraj:
|
Istina, onaj bijeli umak im je preheben.
Meni ga je jednom krivo donio na dostavu, ali od tada uvjek uzimam taj bijeli umak i picante pizzu (feferoni i adidas špek). |
Citiraj:
|
I Daddy je ispal s liste :D
Tor Rak Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ vga killer Vuco Wolverine Snjakma Zunzara MAHER trouble Daddy |
Netko se zajebava.
|
jucer sam opet jel one predobre lignjeee
http://www.imagesforme.com/out.php/i483620_P1010812.JPG :goood::goood::goood: |
Darnn,ja juce pizzu iz Bumeranga i kaaasno navečer čevape s roštilja na ročkasu nekakvom u Travnom.....danas je haos u želucu. Danas pak navečer roštilj u Ragusi,ročkas opet neki
|
Veceras ja i zippo Zderemo pizzu kod mene. Fotke slijede. :D
|
Jučer bažul-šalata i som, danas sa matorim bio na nekakvim lignjama...
|
Uff, nema fotki pizze, ja zaboravio. :D
Brinem se za zippa, javi se, jesi ziv. :D:D |
Citiraj:
hebate skoro me tvoja zhena ubi onom pizzetinom, uh jedva uvlacim zrak Bas sam se mislio pohvaliti da sam smrsavio na 108 kg kad evo me opet na 110 :D po obicaju pizza je bila :care: ali cijela lopata pizze skoro me dosla glave. Idem posrkati jos jedan Pan da dodjem k sebi Sutra post da se oporavim |
Tor
Rak Jeltz Hammdija ^SuperUnknown^ vga killer Vuco Wolverine Snjakma Zunzara MAHER trouble Daddy Zunzara |
|
Citiraj:
|
danas je pao roštilj
vratina, carsko i piletina uz to..pivčuge, ajvara, krastavaca, paradajza, luka i pomfrija :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja pijuckam :kafa: i grickam jako jako fini kroasan s pekmezom...kaj bum za gablec jos ne znam :) |
pojel sam kornfleks i musle...gladan sam i malo mi je loše..nema mesa niti masti u tome :(
to vec jedem par dana..pokusavam se dovesti na 100kg...to je još 11kg dolje :( bmk..danas cu se nagraditi sa čevapima :D |
koji si ti karakter, to je za poludit :D
|
ti sacpra čkomi :D
|
Jedna pljeskavica vulgaris, druga sa sirom.
8 ćevapa i kolut pečenice. Ajvar, luk, raženi i pivčuga:D |
odoh kod frenda na odojak...naravno piva,odojak,salata...mmm...:D
|
Eto da pohvalim Bubbu, ima i od njega neke koristi u ovom threadu :D. Bio danas u piceriji što ju preporučio momak, "Plima". Naravno da sam fulao isprve kad sam sišao sa autoputa (naime, bio sam 100% siguran da ima izlaz u D. Bistri :D:D), jer sam mislil da je to najbrži put. Bolonjom je definitivno lakše :D. I naravno, hvala čovjeku iz Krapine koji je na moj upit gdje je G. Bistra, odgovorio protupitanjem "A gdje sam ja sada ?" :D.
Na kraju ga našao (bez pomoći znakova jer oni su mnogo čudni). Malo o piceriji - posluga vrhunska, pica zaista odlična. Cura i ja uzeli jumbo Plimu, pojeli pola i ostatak za doma :). Užasno bogata pizza, i sočna, nemam druge riječi za opisat. Stvarno za pet. Cijene ? Jumbo pizza, 3 kole = 100kn. Više bi potrošio da sam u kino išao... Uglavnom, definitivno preporuka za to mjesto. Ali - ići starom cestom :D, a ako se izađe na izlazu Zabok/pojatno, onda na križanju ići desno za Zagreb, a ne za Bistru kak sam ja išao :D :) |
Lijepo sa obilaznice ideš kao za Zaprasić, na onom malom semaforu gdje se skreće desno za Zaprasić se samo skrene lijevo za Bistru...papak:D
|
a ipak je to daleko od njegove kuce :P
|
Citiraj:
A mogel je Đu i nazvat nekog i pitat (ko Fleks i Bubimir) ali je žmukljal kunu-dvije za mob:D |
Ma da nisam znao točno di sam, nazvao bih nekoga. Ali, meni čist normalno se zgubit. Već sam se naviknuo na to pa čim se ide negdje, punim rezervoar na autu :).
Istina Jelc, bio sam tam s tobom :D. Mada, najlakše jest sa Bolonje. Samo se ravno ide. Tak i budem sljedeći puta. Uglavnom, odličan prijedlog od Bubbe ;). Nego, jesam li rekao da je mala platila konto ? :D Majke mi koji sam ja Đu :D:D |
onda si mogao i mene pozvati ak je vec mala placala :D
|
Normalno da je platila, nije ga više mogla slušat kak cvili za litrom benze koju je zavozil jer je fulal...:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:10. |