![]() |
Točno tako..torentiram već cca 10+ godina, a tek od lani imam box i uspio sam bez njega održavati ratio na maltene svim jačim trackerima bez problema... samo treba biti uporan, ne gasiti komp i skakati na najsvježije torrente i freeleach-eve :)
|
Prijedlog trackera sa soundtrackovima igara,filmova,serija?
|
Citiraj:
|
GG EZTV
Još jedan tužan dan za torrent zajednicu. Praktički sve o torentima i nekom naprednijem korištenju sam tamo naučio. Šteta, ko da gledam prvu curu kak se udaje :D |
Kak za koga :D
|
Citiraj:
Tako i za sajt na kojem si nešto naučio. ;) |
Citiraj:
Na BTN-u bonus pointsi samo frcaju, možda padne i next class uskoro :) PS Ima kakvih invajta tj. u kakvom je stadiju ToTV? |
Citiraj:
Dugo sam na njemu vec i ekipa radi lavovski posao. Meni se jako svidja tracker. Uskoro bi trebao postati dostupniji (otvaranje recruitmenta na vise trackera, na nekima vec je). |
Jel zna tko dal postoji kakav tracker specijaliziran za software?
|
Preporuka za no ratio tracker. Ne znam što je sa GFT-om pa ako tko zna...
|
Citiraj:
|
Ekipa nitko ne zna za nijedan software tracker? :(
|
General trackeri, na Whatu ima dosta softwarea, Wafflesu
|
Citiraj:
Znaci ja to nikad nisam primjetio tamo, valjda zato jer ih koristim samo za muziku posto su ipak vrh za to, al eto moras bit i glup ponekad :D Hvala! |
Ima neki savjet kako da uskrsnem snatcheve na BTN-u. Ganjam next class, al se snatchevi ne miču s mrtve točke.
|
Da ne snatchas jako male fileove? ispod 100MB mi se cini da se ne racuna
|
Jel zna itko što se zbiva s Karagargom?
|
Evo i meni prvi glas..., jos neki dan je bilo sve ok kada sam je obilazio.
|
A možda su krenuli u redizajn nakon 10 godina....
|
"It's not much, but someone on Twitter says someone on the Cinematik forums says that it's just technical and they didn't have time to fix it all quickly. Hope that's worth something!"
|
Triba mi neko ko ima BrokenStones account, neka se javi na PM :)
|
Karagarga na udaru zakona:
http://pastebin.com/deHQDjgd |
Kako upenetrirat u black cats games...voljan i platit
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa daj tu napisi ako znas kako, nije jedini kojeg interesira. Osim ako si mu odlucio prodati pozivnicu, onda shvacam pm |
pa imam ja 6 referala jedan sam mu poslao :)
to je treci koji sam tu na forumu dao, jedan je banan, a drugi nikad nije ni poceo downloadat. |
Daj salji onda ako nemas kud s njima :) imam box tako da oko toga nemas brige
|
tak su i ova prva dvojica rekla :)
Once Generated, you will only have 24 hours to get your referral account created before the code times out!Invitees should be advised NOT to use hotmail, msn or outlook to signup as they often block our email responder and they may not receive their sign up confirmation email.If your invitee doesn't receive their confirmation email, firstly please advise them to wait at least 15 minutes and also check their junk / spam folder as it commonly arrives there, if it's definitely not received the code can be used again to retry with a different email address within the 24 hour period. |
Kaj se tolko jezite oko BCG-a?
Tamo barem ne treba seedbox, dovoljno je da par dana držiš torrent i dobivaš upload. Već par godina tako funkcionira. |
da, ima seeding points system.
|
Ja sna na BCG dobija -100 GB kazne jer je čovjek kojeg sam pozvao varao, bija je neko sa PCE, ne znan ko više iskreno. Mislim da smo čak kasnije imali raspravu na PM, gdje san ja bio oštar poprilično, a on mi je samo rekao u stilu "šta se ložiš, obični tracker, nije da sam ti nešto napravio":D
|
a jebiga, to je dio rizika. meni je isto glupo sad nekog prozivat da vara na ilegalnim svarima :P
|
meni je samo radi ps3 igara
za ostalo mi nije uopce bitno radije cu platiti 10funti i dobit 30gb nego se zezat i razmisljat ocel tko skidat ili ne... |
Taj BCG imam od 2009. Imam skinuto 50GB do sada. Sve što mi je trebalo odonuda, našao sam i na ostalim trekerima. Niš posebno je taj BCG.
|
Moj pozdrav,
Zaboravili ste rutracker.org Kojim redom bi Vi rangirali ove trackere what.cd waffles rutracker pedro's Sto se tice pedro's da li oni pocetniku daju par gb bez uslovljavanja ,kao sto daju what i waffles. Takodje , uz pametnu strategiju fiovanja zahteva i dosta uploada, jel se moze preziveti tamo bez seedbox. I najvaznija stvar. Kako se na pedro's postaje clan. Jel samo preko pozivnice? I gde da je covek trazi? Moj pozdrav |
TorrentHR, CroBytes od naših. Pretome, Blackcats od stranih.
Osobno ih koristim. Invite imam samo od CroBytes. THR ih je ukinuo, za BCG nemam a za Pretome čak možda i imam. Nemam. Ukralo mi. |
druže Brko, možda vas ovo usreći.
Trebat će vam i Taper/Greasemonkey. Da se ne zajebavate s onom debilnom fake frontpage stranicom na Pretomu. |
Kakav je crobytes, jel se isplati biti tamo ako si vec na thr-u?
|
Sve imaš na THRu kaj ima tamo.
A CB ima i manje sadržaja. |
I manje usera ima CBT...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:05. |