![]() |
Ne ide tamo ban samo tako, sigurno si nešto za**zdio :D.
|
jel vama radi iptorrent?
meni nece otvorit stranicu |
trenutno ne... niti .com a niti .ru domene, a svi torrenti su mi crveni...
|
to sam i mislio
pali su im serveri valda a mozda su ih i copili hehe i hope not edit: sad i hd-torrents ne sljaka WTF ? Grrrrrrrrrrrr |
Ljudi može pomoć.
Koji je najbolji tracker danas za HD i blue ray filmove? Imam TV torrents za serije i torrentleech koji se u zadnjih godinu dana srozao. Filmovi kasne a pola ih nema. Pretpostavljam da se situacija promjenila u nazad 2 godine (jbg nisam baš pratio) Inače, ako neko ima neki dobar torrent sajt ovim putem žicam pozivnicu. Dobio sam BT net optiku i upload je skočio do neba. 100 GB sam dodao upload u zadnjih mjesec dana samo na TVtorrents! Veza je 10/10 al je upload preko 20Mbits (ne znam kolko točno jer se spajam prek wirelessa 54Mbits koji je usko grlo) |
hdbits.org daleko broj jedan, al to ne računaj da češ nabaviti. Iza toga bit-hdtv.com, hdbits.ro, awesome-hd.net, hd-torrents.org i hdme.eu. Vjerujem da tim redom su i po kvaliteti više manje
|
hdbits.org,bithdtv,hdtorrents,hdme,awesomehd
po meni je prije ovakav redoslijed. awesomehd se srozao totalno i stalno neke probleme imaju |
Pozdrav.
Imam račun na torrentleechu, i danas kad sam se išao logirati dobijem ovakvu poruku: Error: Your Account is disabled! Reason:Disabled. Contact staff on IRC for more details. Imam dobar ratio tako da mislim da su me disable zbog prijavljivanja s različitih IP adresa (Ogulin, Zagreb). Zna li netko na koji mail im se mogu obratiti da vidim o čemu se radi? |
Citiraj:
|
Evo ako se nalazis u ovome
Citiraj:
|
Ma nisam bio nekativan, skinuo sam 800 gb, svaki dan sam ulogiran. Ratio održavam oko 1 redovito.
Kako funkcionira to preko irc, nemam pojma o tome, može li neka dobra duša malo objasniti? |
Zanima me nešto na torrentleech.. dali svaki torrent treba navuć do ratia 1:1 ili samo ovaj ukupni ratio treba bit kako treba?
|
ratio za pojedinačni torrent mora biti 0,4 ili 60 sati seedanja. globalni ratio također mora biti iznad 0,4.
|
Zašto ljudi toliko traže te hd sadržaje? Jeli to samo za filmove ili? Nekužim kakva je razlika gledat hd ili dvdrip..
Noob sam oko tih stvari, pa me nemojte optuživat odmah :D |
Nitko te ne optužuje, odi kod nekog ko ima plazmetinu ili veći LCD pa nek ti pusti film u divx-u, dvd-u i u HD-u. Pa ćeš na svoje oči vidjeti. Razlika? Kao da iz stojadina starog 20-tak godina sjedneš, recimo, u novu Lagunu.
|
Citiraj:
enough said :kafa: |
Imam plazmu 90 cm i ima hd ready :D Sad me zanima dali trebam neki poseban dvd player da gledam te filmove ili mogu na običnom dvd-u (imam dvd sa usb-om i film stavim na prijenosni hdd tako da mogu gledat i one blue ray filmove od 40 gb) imam i ps3.
I da, jeli zna neko listu hd slika i kako se to uopće gleda.. po onome 720p i 1080p ili? |
Ako je HD ready možeš gledati 720p.
|
Citiraj:
|
A imam playstation 3, ali me titlovi na njemu hebu :S a kakav tv treba imat za 1080p?
|
Full HD, rezolucija 1920x1080.
|
Citiraj:
|
Ima kakav torrent tracker specijaliziran za untouched DVDR filmove? imaju free singup ili preko pozivnice?
|
Za untouched ako se dobro sjećam Cinematik je daleko najbolji.
|
Jel ima tko kakvu preporuku za zamjenit pureTNA :D Tražim već dosta dugo dostojnu zamjenu, ali nenalazim
|
Citiraj:
Evo ti sestrinski tracker od tl-a pussytorrents org mislim da je i otvoren za reganje |
Citiraj:
sdbits (sestrinski site hdbitsu) ti je specijaliziran za to podrucje. invajt je dosta lakse nabaviti, probaj cak prek irca njihovog |
Citiraj:
Ma nije mu PT ni do člinaka nažalost :nono: |
|
Dal zna netko sto se desilo sa passthepopcorn?
Site im je izgleda down, kao i tracker... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:09. |