![]() |
Citiraj:
Bizzare Food na Travel channelu , taj čiča bi pojel drek ak mu vele da je to tam specijalitet |
Nemojte se žalit kad nekom uleti :banned::banana:
|
uj kak mi se sada jede pizza :)
ali neka prava..ne ovo kaj je danas po pizzerijama da mogu vidjeti sljeme kroz nju :) |
Citiraj:
Ja ih spremim za prste lizat. :zdero: |
Citiraj:
Tko pojede Jumbo pizzu SAM častim ga sa još jednom po izboru. :D |
opet na poslu propala ideja o kebabu, tako da opet niš nisam jeo. al dođem kući kad ono iznenađenje na stolu, domača pizza, mislim da ću tepsiju i pol strpati u sebe :D (već sam u procesu :) )
|
|
di je to na Vrbiku
|
Tak sam ja jenput na svadbi, onak malo popil jel, onda nagrabim lepo gulaša i reko pogle jebote tenfani krumpir ( hren domaći u stvarnosti bio ), bum pol tanjura hren u zabludi da je krumpir, kad sam ja utrpal punu veliku žlicu toga...
Samo me je gemišt mogel spasit ! |
Citiraj:
|
A jbg, alkohol, malo je bilo mrak, bilo puno u loncu...
Znam kak ti je, jebeno je kad gledas kak pijani frendovi rade tak slucajna sranja, za puknut od smijeha... |
Citiraj:
to je samo dostava, ali vrhunska hrana, ovaj Plekica menu je fenomenalan, dobiš veliku bogatu kvalitetnu pizzu, i 5 ogromnih bogatih palačinki, sve to za 45kn ja imam jesti za ručak i večeru od toga, no nije ni stvar u količni nego koliko je ukusno i kvalitetno, baš onako kako spada. :care: |
Citiraj:
yebat ga .... moš mislit kak bi mi to išel dostavljat do Remeta niš onda |
ukusnije je tebi tih 45kn nego sama kvaliteta... leechane očit si po ekranima diljem hrvacke :D :D
|
syss spameru, naruči pa probaj :D ja sam izbirljiv dosta što se tiče hrane, odnosno, mogu progutat sve, ali sam kritičan :D
nemojte me sad natezat da vam slike prilazem, stoje mi u iphoneu edit: di su remete? :D ja te kvartove nikako popamtit :D |
Maksimir
to je drugi kraj grada nema Boga da će lik vozit pizzu iz Vrbika u Maksimir za 35kn |
Citiraj:
Btw. Ako su tako dobri, jel dostavljaju do Vukovara? :D |
voze čak do Jaruna, novi azgreb, tako da ako bi narucio recimo 2-3 komada s frendovima, s tim da ako narucis 4, 5-ta je gratis..
a i ako se pozoveš na ime myhraweb... ;) no nisi čuo od mene :) |
Pogleč si kaj je dobar gablec.
http://my.opera.com/Amdejac/blog/200...e-dobar-gablec A ne ove tanašne picice s vrbika. :D |
koja glupost, kao da divovi dolaze jesti tamo... grijeh je razbacivati se hranom tako..
|
To je pravi restač za žderonje. Mislim da bi iduće žderonje trebali napraviti tamo.
Daj si zamisli na kaj bi ličili kad nebi mogli naručiti manje od 2 litre pive. Hahaha. Koji bi to pomor bio. |
Isuse moj bože :O
Ovo stavljam na "to do list" prije nek kaj mrem! |
Citiraj:
Pa na svakim Žderama je pomor, ovdje se radi samo o većoj ambalaži:D |
Zaboravil sam se pohvalit da sam na bolovanju. :D Veli doktor da se klonim propuha, tak da sam danas kuhar.
Za ručak dočekujem ženu sa mexičkim zapečenim grahom posipanim sa naribanim sirom. Bilo je ostalo malo šunke pa da se ne pokvari ubacio sam ju u grah. Za desert friška bučnica. |
Pazi da te ne ufate jake snage HZZO-a:D
Ja danas samo ćiknšit na tavi i paradajz-šalatu:) Raženi. I Žuju:D |
odlazi nam jedna kolegica iz firme pa je castila: prsut, spek, kulen, sir, paradajz, masline....jedva disem :D
|
Pire, pohanci, matovilac:chears:
|
ja sam danas doma za ručak jel pastrvu, blitvu i krumpir :)
ondamalo odbauljao do samobora..bolja polovica napravila lazanje :p došao doma..kulena i sira :p |
Meni je ostalo nekaj suhe šunkice...sve je gledam i mislim si kak nema smisla da se tak propada u frižideru:D
|
ja danas s deckim iz firme za gablec cevape :nuts:...cijela firma ce smrdit :fiju:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:41. |