![]() |
Sretan Uskrs i tebi drug Organ:D
I ostalim Žderama:chears: |
probudih se ujutro
suknuo rakijicu, šunke, vratine, kobasice, luka, kuhanih jaja i ajvara malo pojeo sve to zajedno :D sada se ceka rostilj :p |
Citiraj:
I jutros uskrsnji dorucak, zena, kcerkica i ja sjeli i jedemo, na stolu sunka, sir, prsut, jaja... ja uzmem punu kasiku hrena i u usta sa njom. Najprije mi je jezik pokusao eskivirati iz usta, a nakon toga je slijedio aperkat po sinusima!:fuming::fuming: Dzizs Krajst, pa kako ono mozes jesti covjece?! Ja sam namazao po vratima od podruma jer mislim da nista drugo nece tako lako skinuti hrdju sa njih :D |
Žderonja koji ne jede hren? Svetogrđe.
Ovdje u Slavoniji se prežderavamo od toga, danas za ručkom skoro mi pomrla rodbina s mora kad su probali :D |
Citiraj:
Je, tko te teral odmah maznut žlicu hrena:D |
Pa kojeg ga vraga na tegle prodaju?! Ovo bi trebalo ici na ampule :D
Nista, idem probati jos malo, a ako se ne javim za 5 minuta zovite hitnu pomoc :D |
Ajde, bar si sinuse pročistio:D
|
:D n00b ^^
|
Citiraj:
Evo prave pjesme za tebe .... http://www.youtube.com/watch?v=cZgeWKSV2UE :D |
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :D:D
koji car :D Evo ti kad dodjes u zagreb donesem ti teglu domaceg. Ja cu ga naribat :D |
Jednom sam za okladu pojela žlicetinu tog naribanog hrena i dobila 50 kuna :D
|
hren je ubojica svih osjetila...
idem krknuti još koji komad roštilja pa laganini čitati nekaj i spavanac :p |
Ja budem malo šunkice.
I hrena:D |
Danas je bila patka, roza krumpač i šalata od crvenog zelja:)
Za promjenu-hladna Stella:chears: |
sinoč sam fino pojel buđole, sušene govedine i špeka prije spavanca :D
ne moram pricati da sam se pet puta dizal piti vode :D |
hren je zakon :)...ali malo po malo, i ne na zlice :P. A najbolji sirni namaz mi je bio jedan s hrenom kojeg sam znala iz njemacke tu i tamo dobiti ali ga vise nema :(.
sunka bez hrena ne vrijedi nist :D kod mene je ovih dana bila cista klasika - sunka, jaja, mladi luk, hren, janjetina, mladi krumpir i slicno ;) |
Eh, nasao sam i ja primjenu tome hrenu! Juce pravili majonezu i ja ubacio unutra zlicu hrena. Odlicna je!
Nego, danas sam saznao da je hren=wasabi?! OMG, pa sa time Japanci vrse ritualne suicide! :D |
Ajd dobro ste me podsjetili. Meni je hren bas odlican, danas pojeo pola teglice :D
|
Nikad nisam probao hren, a vjerujem da nikad ni neću. To smrdi :p
Nego, ja danas gladan, imao sam plan na poslu uzet jedan Uskršnji kebab, ali to se nije ostvarilo... tak da na poslu niš nisam jeo, došo doma, klasika, šunke, kobasice, kuhanih jaja... i sad opet gladan :( |
Citiraj:
|
omašio je thread kompletno.
ako ti se gadi... - hladetina - krvavice - prezvuršt - ribe i školjke - kožica sa piletine - kožica sa hrenovke - kožica na mlijeku, kakau i pudingu ...žderonje thread su zabranjeno područje jer se ovo mora prerast u ranoj osnovnoj školi :D |
Sve moze proci, ali ova kozica sa piletine nikako! Ok, ako je hrskavo pecena, onda moze :D
|
Sisa, a tripe? :D
|
Citiraj:
Nemrem se sjetiti svih specijaliteta. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala :) Hebote, ogladio od utakmice, al iz principa neću niš jesti. Opet master-plan sutra na poslu kebab, nadam se da ću plan i ostvariti :) Inače, meni sve za žderu prolazi, osim povrča i morskih/riječnih (vodenih opčenito) stvorenja, najeo sam se u djetinjstvu ribe, i uvijek za pol sata gladan, tak da mi je to na black listi za vijeke vijekove. Nema do pileta i praseta, kakog god. |
Citiraj:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna...5/Default.aspx |
Citiraj:
|
Danas pizza:)
Rajčica, naribani podravec i malo karavana, šunka, suha šunka, šarf kobase, feferoni i još bum napravil po cijeloj pizzi otočiće parmezana pomješanog sa kiselim vrhnjem i chilijem:D Ovog puta bez gljiva, bogme i bez maslina i slanih inćuna koje sam poŽderao a zaboravio kupit... |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:00. |