![]() |
Ja se jucer kod stare satro hranom (peceni krmenadli s masom krumpira i domacom zelenom salatom, a ne onom vodenjarom iz Bille) , a danas kod punice (rostiljanje raznjica, slanine, plecke, kobasica i piletine u mojoj gastro-reziji)...ou jea :D
Fala bogu pa me nisu nagovorili na Trajvana, dosta mi je bilo jednoipolgodisnje iskustvo sa stupidnim ogejmom, pas mater. |
danas roštilj :p
vratina, carsko i dva komadica piletine :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja si još gruntam da li okrenut par komada vratine ne roštilju (hitil sam je još jučer u pac) ili da prvo poŽderem ono od jučer... |
mm rostiljce mirisi jako lijepo :)
uskoro se idem obždrati :D |
roštilj
pohana puretina pire krumpir špinat zelena salata domaći kruh :) |
Samo vi bacajte mesinu na rostilj...
Kod mene danas sarma vulgaris :p |
zabio se u roštilju a sada lagano u horizontalu :p
|
Ja bum ipak danas oglabal onu teletinu od jučer...nek se juneća vratina lijepo paca do sutra:)
|
Citiraj:
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: |
Citiraj:
|
Posto mi neke spodobe spominju cijenjeni nadimak duzan sam napisat nesto.
Sad bio na roshtilju, ubio se ko zadnji Jeltz :D Homemade pljeskavice Gravce na tavce Kajmak Mjesani radic Neki madjarski jedespece/serespece umak kojeg zovemo Pišta :D Domaci kru Zuja cool Kava :D |
evo malo prije spavanca palo sušene vratine i ajvara :)
|
Citiraj:
|
A pojavila se izgubljena ovca :D
:stoopid: sta je ovo danas ? Rhosthiljday ?:D Punica pripremila, digli su me tocno u podne da paljim rhostilj - carsko, vratina, pljuskavice, jetrica :zdero2: Nakrkao se i u horizontalu. Ne samo ja vec i mnogo dicnih forumasa :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa moraš pratiti trendove. Uopće nisi IN. :D |
Citiraj:
A onaj debeli veterinar dozvoljava da se na roshtilju skupi ruzina, najveci grijeh za zderonje. Ove godine jos nije zvao na :zdero:. Samo guzice pika na hitnoj. :p |
Ako ga debeli veterinar pika stvarno nije imao sreće. Nebi mu dao niti pesa cijepit. :D
|
:stoopid:
Debeli veterinar ? :roller: Kako se u Zg zove onaj jastucic za igle ? Moram naci neku vezu gore za debelog organa da mu priusti to zadovoljstvo ili da nazovem Fleksa :D A debelog Trajvanistu cu ja rijesiti :D |
dobre ždere bile :D
nego... otkrio sam da u bauhausu imaju bbq raj - policu kompletno posvećenu dijelovima za roštilj. uzel sam si novu kromiranu rešetku, fireproof bbq rukavicu i tak neke sitnice... pro stuff!!! |
Nek se paca vratina još jedan dan...neda mi se danas delat:D
Ufatila me šiza za jetricama i srčekima pa si idem upravo zdinstat kilicu:D |
Vratio se iz teretane, napravio si mjericu proteina i pojeo dvije jabuke. Uništio se :D
@Jelc, nemoj me banat ;) |
ubio ostatke roštilja od jucer :)
|
Ubio ostatke sarme od jucer i jos narezao lovacke :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Upravo maznuo dvije žemlje sa sezamom, namazao ih čardašem, tranu uvaljao pršut i poŽderao:D
Za desert jagode. |
Maznuo 4 hrenovke sa toplim raženim kruhom.
|
Danas sam bio delo onu juneću vratinu iz paca i dinstani grašak, mislim da ne trebam napominjat kak sam se ubio ko zadnji sacpra:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:49. |