![]() |
osisaj se pa dobi otkaz jer firmi neces vise sluziti kao maskota :p
|
No way, jos sam se dodatno zapustijo, bradurina i to :D Da nebude OT, bradurina sluzi da se minimizira gubitak hrane prilikom divljackog zderanja kad sve leti naokolo :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nadopuna: Petak 13-i Tor Jeltz Zunzara Wolverine Hammdija ^SuperUnknown^ MAHER Daddy Mental Masni RAK Vuco poznatiji kao-Ceki:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tor Jeltz Zunzara Wolverine Hammdija ^SuperUnknown^ MAHER Daddy Mental Masni RAK Vuco poznatiji kao-Ceki:D cuga: syss |
Citiraj:
|
vec vidim da bu dobre zdere bas se hardcore ekipa skuplja :D
@SU ako ti mislis da si se zapustio cekaj da vidis mene |
Tor
Jeltz Zunzara Wolverine Hammdija ^SuperUnknown^ MAHER Daddy Mental Masni RAK Vuco poznatiji kao-Ceki:D Bude cuga: syss (Yes, zif sam :D ) |
Za sisu je bolje da ga zena ne pusti na Zdere, pa vidi ga kako se uprasijo :D
|
:dobartek:
a recesija ? :D |
Tor
Jeltz Zunzara Wolverine Hammdija ^SuperUnknown^ MAHER Daddy Mental Masni RAK Vuco poznatiji kao-Ceki Bude vga killer....znam da nemrete bez mene :P cuga: syss |
Nadam se da ima mjesta za jos jednog :zdero2:
Kalibar sam :D Daklem: Tor Jeltz Zunzara Wolverine Hammdija ^SuperUnknown^ MAHER Daddy Mental Masni RAK Vuco poznatiji kao-Ceki Bude vga killer....znam da nemrete bez mene :P Choob :zdero: cuga: syss |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Daklem:
Tor Jeltz Zunzara Wolverine Hammdija ^SuperUnknown^ MAHER Daddy Mental Masni RAK Vuco poznatiji kao-Ceki Bude vga killer....znam da nemrete bez mene :P Choob Buljo cuga: syss Nije me dugo bilo pa da pojedem i ja neš :D |
Citiraj:
:fiju: |
Onda danas po njega i metnut ga u pac :D
|
Nemamo tak veliku posudu za Sisu:D
Danas bolognese, široki rezanci, dvije vrste sira i raženi. Žuja:) |
fu prvom, fu drugom i fu trećem :D
|
ja cu se valjda navratit malo na cugu :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hvala dragom Bogeku kaj je danas petek:D
Od 1986.godine ne pijem alkohol,bas me zanima kak bum dosel doma posto danas znam samo tri rijeci:dajpivu: |
Pij onaj odurni Coool...idealan je da ti se zgadi pivčuga:D
|
ne bit prost na ovom threadu :D
|
moram nekaj pojesti prije žderonja..gladan sam ko pas a inspiracije nemam :(
odo po burek :D |
Citiraj:
|
i to i onaj rally i ona stella taste like shit.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:35. |