![]() |
Citiraj:
uteklo ti J :fiju: ziiky - da, valjda si u medjuvremenu postao budem pogledao kad dodjem kuci |
Stigao Pipo X7!!!
Čeka me besana noć! Trenutno ga filam sa windows updateima. Nakon toga unboxing video, pa recenzija kolko bude vremena! Hvala geekbuyingu! :D |
Jeli ovaj mk808 plus ima mogućnost miracasta,tj da preko njega ujedno na tv-u mogu puštat sliku sa drugog moba ili pc-a?Da ne trebam kupovati zasebno drugi miracast stick?
|
To možeš sloziti preko kodija
|
Aha znači preko kodija,jel možda možda ima neka aplikacija koja ovaj mk808-809 nebitno baci da glumi nekakav miracast mode,tj bez kodija?
|
ajde, bas me zanima, daj samo ako mozes skini bluray iso image filma, od kojih 30ak gb pa zavrti i javi kako radi.
|
Kome ti to meni :D?
Ja i nemam ništa od ovih stikova,zato i pitam jel može npr mk808 glumit miracast ili treban miracast zasebno uzet da mi bude lakše bacit sliku sa pc-a ili moba na tv. Čisto sumnjam da će ti proć 1:1 brrip preko miracasta.Jedino ako je neki stvarno jebački router i možda ovaj novi mk809 plus koji je dual chanell wifi. |
Ma ne ti, nego ovaj sa Pipom da proba
|
A je, pa nemamo svi 20Mbit internet pa da skinem tak nekaj... 😝 budem probal negdje posuditi...
|
Mk808b plus ima u postavkama miracast opciju. Dakle trebalo bi raditi.
|
dobro, mozes i 15gb neki fullHD mkv film
|
Citiraj:
|
@Myroman znači ima miracast opciju,odlicno.Jel moze samo sa androida ili moze i sliku sa pc-a?Ako imaš volje i vrimena kad stigneš pogledaj.Hvala.
|
Imas negdje na forumu moju recenziju i tamo je ova fotka koja dokazuje da postoji Miracast opcija: http://imgur.com/AtfSHGI
Al prvo dopustite da si izkonfiguriram Pipo X7. Ovi updateovi me izludjuju. Iz nekog razloga nije krenulo iz prve nego sam morao par updateova pustat pojedinacno. Tek se onda genulo. Al ovak na prvu ruku... ludilo! Covjece restart masine u par sekundi! SSD/eMMC rulez!!! :D |
Da, ssd je za to fantastican
Meme zanima par stvari ako stignes probati: -da li radi SaanTV, odnosno, jel mos inszalirati silverlight dodatak za wondowse -da li normalno vrti fullHD filmove velikog bitratea |
Citiraj:
Sad napravi ovo i mašala šišarka :zdero2: |
Samo malo da vas rajcam... :D
https://www.youtube.com/watch?v=Jn3Gk0eA1eE |
Jesu te carinili?
|
Naravno da jesu. 161 kn plus onih njihovih nikad shvaćenih 30 kn manipulativnih troškova.
|
ooo, pa ovaj f10 pro daljinac ima izlaz za slusalice, sinoc probao, zvuk je odlican, nema laga, malko mozda cujem pucketanje kod skroz malih glasnoca ali neprimjetno, ima i mikrofon pa je super za skype pozive, a i za GAMING umjesto wireless headsetova! :)
|
Sad za kodija podesi voice navigation ;)
|
Stigao mi MK809 Plus! Recenzija slijedi nakon Pipa X7. U paketu se nalazi remote i IR receiver. Ugodno iznenadjenje...
|
Citiraj:
|
kako vama u zadnje vrijeme plug in za titlove radi?
opensubtitles, podnapisi.net ili titlovi.com stavim da traži i to potraje do 30-60s, tek onda izbaci što je našao... a samo skidanje traje cca 10 sec Ono, baš ga čekam.. kodi 14.1 na android stiku. Prije je to išlo brže, a nisam ništa dirao nit updejtao pa da počinje delay |
Citiraj:
|
Evo malo bolji driver za Mele f10 pro
Sve potrebno je u zippu. Driver ide u autostart folder, keyboard.xml ide u C:\Users\USER*\AppData\Roaming\Kodi\userdata\keymaps Driver cini: Ctrl,shift,alt + a,b,c,d,e, home/back, vol+/- pojacavaju i smanjuju windows bar (plavo na slici je moj .xml) http://i.imgur.com/mnGLFo5l.jpg |
Zijeev...
Uspio sam na sklepati neku recenziju od Pipo X7 (uglavnom po noći), pa izvolte se poslužiti: :) http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=267792 |
Stavio Kodi za windoze. Ruši ih. Morao deinstalirati. Konfa: Moj komp.
|
Citiraj:
I molim te ako ti nije problem na njemu pogledat jel radi miracast,tj jel može sa moba preko mk809 plus na tv streamat jubito ili video,a možeš pogledat i jel može sa pc-a mada mi je to manje važno. |
Ma navalila ekipa nakon moje prve recenzije MK808B Plus, pa sam narucio i ovaj MK809. Naravno, prije nego ga dam frendu napravit cu neki test... :D
|
jel ima neko pojma kak bi radio kodi na ovom čudu
http://www.samsung.com/uk/consumer/m...GT-B9150ZKABTU Dual core 1.7GHz A15-based Exynos 5 2GB ram |
U linksa je ovaj vikend akcija za mygicu 582. Nema boljeg uredaja s garancijom za tu cijenu.
|
koja ce bit cjena
edit :nasao 649kn |
Ima koji takav uređajčić, a da ima SPDIF?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Može li mygica normalno pokretati vanjski hard disk od 320 gb ako hard nema vlastito napajanje? |
Citiraj:
Proba sam LiveTV i NaviX, sve je radilo kako spada. Nažalost nisam proba spajat ništa na nju (stick ili disk). Vidim da je već trebala izać nova verzija sa Kodi-jem umisto Gotham-a, ali zbog CN new year se kasni. |
Citiraj:
Pa nemam pojma...ima android gore pa valjda bi |
Hvala na infu, vjerojatno ću je uzeti...Ako i ne vrti vanjski hard, nije mi veliki problem..Jedino bi rado kad bi KODI radio normalno..Ali pričekat ću malo dok Kinezi profeštaju, pa će ga onda ubaciti...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:58. |