![]() |
Citiraj:
|
Samo donesi. Uvjek spreman. :p
Pa ti pokažem jedan dobar koktel. 0,3 vodke + 0,1 tabasca ili nečeg sličnog i puuuuuuuuuuuuno tekućine na stolu. :D @Panorama Vrenje je u tijeku. http://www.youtube.com/watch?v=8Z5iaCDWWHM |
Žderonje, 18.03.2011
Tor Jeltz Rak vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Cuga: Djuka Swarmiša |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Meni je super ona ljuta "voda" iz njih-idealno za bažul, čubanac ili vajn gulaš:) |
Tor
Jeltz Rak vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ amdija Cuga: Djuka Swarmiša |
|
Tor
Jeltz Rak vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ amdija Cuga: Djuka Swarmiša domis - dođem tek oko 8, pol 9 |
Citiraj:
|
Citiraj:
No, tko ti je režirao clip na jubitou? Kurosawa? Tarkovski ? Carpenter ? U prvom kadru pivo već vrije a u drugom se tek kuha...:D:D:D Uobičajeno je da se prvo kuha pa onda kipi s vreljnjačom :D |
e sad ga ti isto zasere... trebo si ga pustiti da do kraja zezne batch :D :D
|
Citiraj:
|
poznavajući amd-ejca, sredio nešto preko serijsko porta zasigurno :D :D
|
Dobio jučer iz Italije, sad moram smisliti kaj ću s tim :zdero:
http://www.pohrani.com/f/J/Rr/1in6yCHi/p3070238.jpg |
Ehm, kriza je ocita. Ljudi nemaju novaca za reinstalaciju windoza.
Zele na rate, pa reko, slavonac si pa moze. :D Prva rata :D |
Prcate vi mene lagano, a imam ideju.
Senzor od proca koji je na žici treba samo produžit za cca 150 cm. Umočim ga u vodu, a komp cijelo vrijeme prati temperaturu. Uglavnom pivo kipi već treći dan, ali puno slabijim intenzitetom. |
Citiraj:
|
Pa feferon. :stoopid:
Editirao je, pisalo je samo "Pitanjce, što je fefeč?" :D |
Kaj drugo?:D
|
Citiraj:
Naručio još zimus sjemenke i sad se spremam posijati u teglina pa u svibnju na vrt. To ni Amdejac ne bi mogel pojesti... |
Citiraj:
|
I tako. Pojeo ja malo više čevapa i pljeskavica zadnjih 2, 3 tjedna i kaj mi naprave. Dignu mi cijenu lepinja sa 2.5 na 3.5 kune u pekari :P Gamad jedna :)
|
a gle s obzirom da si ti u pitanju "malo" više bi mogao biti dovoljan poticaj :)
inace danas na poslu se riješio solidan čobanac iz obližnjeg restača s dostavom |
Žderonje, 18.03.2011
Tor Jeltz Rak vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD? Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla Danas dobra stara liga, mlinci i paprika sa zeljem:) |
Žderonje, 18.03.2011
Tor Jeltz Rak vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD? Vuco Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla |
Citiraj:
Je se baš ovih dana spremam naručiti sjemenja, uglavnom fefača i paradajza, pa me zanima jel ima kakvih problema s carinom. |
Ja se ne patim sa tim pizdarijama-fefači vulgaris samo:)
Nešto se skiseli a nešto posuši i kobog (suhi su opaki:D) U kaj ne stavljam fefače stavljam chili... Žderonje, 18.03.2011 Tor Jeltz vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD Vuco Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla |
Citiraj:
A obzirom da živim u ZG, moji budu to obrađivali, ja bum došel samo na gotovo :D Čisto da vidim jel valja kaj taj uvozni GMO :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Željeni efekt je postignut - nitko osim mene nije mogao jesti saft :D |
Danas prava žderača. Grah salata boostana s kuruzom i tri šnicle. :p
|
Žderonje, 18.03.2011
Tor Jeltz vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD Vuco Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla domis gle ti njih...na prosloj strani se zapisem za cugu, a vi me zbrisete...mrs :D |
Žderonje, 18.03.2011
Tor Jeltz vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD Vuco Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla domis Danas ABC juha iz vrećice:D, ostatak ligetine a bude i nekakav kolač sa sirom:) |
Netko me izbacio...biti će po pi*** :D
Žderonje, 18.03.2011 Tor Jeltz vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD Vuco amdija Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla domis |
Jej, danas saznao da ne šljakam sutra do 16:30 nego do 18:30, wehoo. Držite mi pivo na hladnom :P
___________________ Žderonje, 18.03.2011 Tor Jeltz vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD Vuco Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla domis |
amdiju opet prekrizili s popisa :lol2:
|
Žderonje, 18.03.2011
Tor Jeltz vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD Vuco Amdija Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla domis |
Ja se vec nalijevam sa Donat-om, da budem laksi na voznji sutra. :D
|
...je bas!
Nebi da popijes jezero (malo) donat-a.... fali nam zippo, pa da skodilak sutra ima hard work.... |
Kaj je Zippo u kazni?:D
Žderonje, 18.03.2011 Tor Jeltz vga killer MAHER nino Dechec Masni ^SuperUnknown^ Horza AMD Vuco Amdija Cuga: Djuka Swarmiša Wolv Pinsla domis Vidimo se:chears: |
evo za gablec pala saka cvaraka i dve glavice luka :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |