![]() |
Danas mi je mama za ručak 'tjela uvalit' umak od zečetine, prefrigana baba, skužilo je moje nepce da je to zabranjena zona, osim kad ju treba ljubit u dlakavu facicu tak da sam ručala onak samo knedle na pari lol
@Fleks - ti se sviđa MOJA budilica :) kad ti sjedne na facu i krene jest kosu iz korijena, to je the best snooze button evah :D |
Zeko voli petrusimen? :D
|
Citiraj:
moram ja svoje poslikati u zagorju 180 metara kobasa oko 10 tabli speka ne znam koliko rebrica, susenih vratina itd.. i da cca 1300 litri vina :) |
Ahhhhhh...., neznam di mi je :(
http://media.budalizacija.hr/picture...5ef94dbf29.jpg |
Citiraj:
|
Na slici je tak veliki i tusti da bi se najelo 10 ljudi. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jucer u skoli pod velkim odmorom cevapi iz čingaća, svaka dva tjedna skoro cjeli razred naruci cevape, poslije cjela skola "mirisi" po luku i cevapima :D ( prije dva tjedna profa iz matise je usla u razred i samo izasla nije htjela predavat kak je "mirisalo" :D)
http://www.imagesforme.com/show.php/375028_Slika018.jpg danas prokulice (neznam kak se to zove tocno ono kaj su glavice male full a lici na kelj) i kremenadle na naglo :) |
Citiraj:
Danas suha hrana-Dukat Feta, Papuk prešani suhi zikje uz par domaćih feferona i raženi:) Žuja:beer: |
uf danas je pala piletina u saraju..neki predivlji umak ide uz to..prefino..i naravno ofkors lepinja :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ispravljen link Jelc! |
Citiraj:
sinoc sam dosel doma veselo raspoložen a bogme i gladan uzel sam si lijepo kobasicu, sira i dvije šnitice kruha namazene vajkremom :) uf kako je dobro sjelo danas ujutro..standard...kalnicki kruh, sir, majoneza, tartar i mortadela :) uz to fino popil pola litre kakaoa (kraš express) :p |
Citiraj:
|
ja sam danas bolonjez s sirokim rezancima :) i kristalku na salatu
a za desert kesten pire :nuts: |
Ja rucao palacinke, paa...hm...bilo oko litra i pol smjese a nas troje. Za veceru samo juhica.
|
ZA ručak srneći sa širokim rezancima.
Oko sedam sa brcnul par komada carskog mesa iz konzuma. Sad si idem uzeti luka i čvaraka sa kukuruznom šlapicom u kojoj je umješan dinstani luk. Predobro. |
u šlapica sa lukom zvuci ok :)
ja sam jutros strudlu od sira jel, za rucak pohano meso i rizibizi...sada si idem sloziti sir-vrihnje, adidasa i luka :) |
Citiraj:
U biti to je tijesto s jogurtom. Tijesto može biti bez ičega i od raznih vrsti brašna. A u tijesto se prije pečenja može ubaciti prepečeni sitnosijeckani luk i onda pecivo ima miris onog finog luka kojega tražimo po čvarcima. Mogu se umjesiti čvarci. Može se prepeći malo sitno sjeckanog špeka i ubaciti u tijesto. Uglavnom sad sam na pecivu s lukom. Evo davim se u njemu u kombinaciji sa pečenim buncekom od ručka. A za ručak je bio buncek, pečeni krumpir, cikla, pileća juha s povrćem. |
pala je sarma :)
|
Bio sam danas doma pa sam kuhao grah. Ali onak pravi s puno mesa. Prodinstao dosta luka. Stavio sam parenog hamburgera, domaćega špeka, suhe kobasice, suho meso, pečenice, ostatak pečenog bunceka od jučer. Sve to fino narezano na kockice.
Jedan ljuti fefač, da se malo osjeti ljutina i uz to heljdin kruh. |
Radili smo jučer za probu (prvi put:)) šunku u kruhu, izvrsno je ispalo tak da sam je i danas Žderao...
|
Jaja na oko :(
Jako, jako, dobro pripremljena. |
Baš me danas zvao Zunzara i jambra kak već dugo nismo Ždere opalili...da napravimo jedne drugi tjedan?
|
pa mogli bi nekaj zmislit
|
Petak 13-i:D
|
ak se mene pita, onda hit do hita :D :D
|
Kaj, pustila bu te aždaja?:D
Ili si još u kazni ko Buljo:p |
ja sam za :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:26. |