![]() |
bolestan sam... jučer ujutro jedna banana i danas ujutro jedna kruška.
katastrofa. |
tamanim grah i kobasice vec dva dana :)
|
sada mi dolazi familija iz Rijeke pa se pripremilo:
pileči paprikaš-pire krumpir pureči batci i prsica-pečeni krumpir plate domačlih sušenih kobasa, sira, pršuta i kulena uz to..krastavaca, feferona i ajvara :D jao kako cu se usvinjiti :D a taman sam pao na 111kg :D |
Jučer goveđa juhica od ramsteka, svinjski paprikaš sa tjesteninom, žena zelenu salatu, a ja kisele krastavce.
Danas goveđa juhica od jučer (treba samo ubaciti rezance), faširanci, špinat i pire krumpir. |
Preključer pečeno carsko, krumpač i pol kile špinata, jučer pohani čiknšit.
Danas špageti i bolognese+matovilac:) |
Bas sam se poceo brinuti sto ce matori AMD-ejac i grobina Jeltz danas papati, hoce li prezivjeti danasnji dan :D
Evo, sve su moje brige nestale :D:chears: Sad miran i zadovoljan mogu cekati da zena spremi nesto jestivo za rukac :D |
Jeste li maloprije gledali na HTV1 "Plodovi zemlje".
Imali su dvije prekrasne reportaže o izradi kulena, izrada čvaraka i izradi prezvušta (švargla, tlačenica), a spominjali su i krvavice. Odustao sam od ručka da to u miru pogledam. :) |
Citiraj:
Trebao si biti mesar iili kuhar a ne organ :D |
a meni draga mamica poslala jucer po busu lazanje.. sada grijem rernu da to ubacim unutra....
|
Citiraj:
|
Sarma za ručak pala :)
Mnogo dobro. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas sam ždero tortu, pizu, ćevape, piletinu, mlince, grašak na gusto, juha, 2 čokolade i sve to zalivao bambusom - đizus, neznam gdje mi sve to stalo :D |
Citiraj:
A šta je za obrok? Sarma na kubik? :D Sarma je bila i za večeru. Još će biti za sutra i to je to :) |
uf, meni je mama bila u subotu i donesla mi sarme :)...imam za jedno 4 puta (u skrinji je :)).
ja sam sad za gablec maznula pljeskavicu, restani i crveno zelje na salatu i sad razmisljam kako bi mi bas nesto slatko pasalo a nemam nista kod sebe :( idem si po toplu cokoladu :D |
Jučer su se žderale homemade tortilje :)
Ostatke sam si ponio na posao i požderao ih odmah ujutro :zdero2: Sad gledam kaj još bacit u kljun, daleko je 16h :D |
ja sam pojeo jednu mješanu pizzu..ok je bila..ništa vrijedno sječanja :)
|
Danas komad krmića, mlinci i kristalka:)
|
Pečena rebrica s krpicama sa zeljem (omgomg :goood:) i sada :kafa:.
|
ufff koja vecera, tirolska i malo parizera a na telki hally berrina dojka... mmmmmmmmmm
|
sirni namaz...kruh..kulen...kiseli krastavci :D
|
uf kako sam krastavce zaboravio:stoopid:...... kulen mmmmmm:zdero2:
|
Danas bili matori i ja na gablecu, on bečki a ja lignje sa žara i budući da nisam trebal vozit-Žuju:)
|
Špagači s domaćim bolonjez umakom i ribanim gauda sirom.
Želudac mi je do nosa iskočio :D |
burek meso tu u pekari kod knjižnice na savici :)
|
|
Mogao bi AMD i 100 samo da je hrana na podu :D
|
Ja sam jučer na poslovnom ručku kresnuo Dubrovački odrezak, pekarski krumpir, pržene šampinjone, domaći kukuruzni kruh i kajmak.
a danas je bilo malo siromašniji ručak. teleći naravni sa šampinjonima i pireom :D |
danas me u kuhinji docekao natpis, skuhaj si torteline, mama.
malo sam razmislio i potrazio hranu po kuci pa sam se pocastio ukusnim zdravim ruckom, pohani oslic s kuhanim krumpirom i sarena salata, evo kako je ispalo http://img149.imageshack.us/img149/6450/dsc00401ek9.jpg |
Citiraj:
danas je bila sarma, ali neka fuj..prvi put mi je sarma fuj...tko ju i pravi nije cudo..:nono: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:58. |