![]() |
ubio sam veliki šiš iz cingaca
http://pce.hostili.com/images/D00051qq4u.jpg e STVARNO ogromno..i fino je :) nisam mogao pojesti do kraja...bog te nedo!!! |
Citiraj:
|
ujutro sam ubio tri velika sendvica :D
|
Citiraj:
znači nije baš cifra "za svaki dan"... neka, sa ovom mojom plaćom mogu i dvije dnevno da kupim :D :D |
Citiraj:
http://online.konzum.hr/categories/5...ducts/50003050 |
Citiraj:
I pačja nije loša. A bogme ni pašteta od lososa:D Žena baš dovukla iz Konzuma nekakvu paštetu sa guščjom jetrom za probu-češki jeftinjak po 5.99:p Javim kakva je. |
pačja (isto jensenova) mi nije baš bila nešto posebno moram priznati.
|
Citiraj:
Ova je bila Henaff, žena se ubijala jedno vrijeme u tome pa sam i ja maznuo koju:) |
ti si ofucani matori žderonja i kao takvom ti ništa nije sveto :D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a svi smo vidjeti da je bugica jako dobra u traženju :p
|
|
Citiraj:
To je onaj sa Ilica-Reljkovićeva, a njogova pečenjara je onaj CityGril na Črnkasu. Ako ne vjeruješ probaj mali test sa čevapom. Mislim da u njega stavlja silikon jer ga u želucu mogu razgraditi samo sa Kokakolom. Pusti ga na beton sa 1 metar visine i minimalno će se 3 puta odbiti. |
Popis za Žderonje 23.01.2009
Tor Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Snjakma Wolverine nathan Mental Denzil Budući da smo po novom zakonu morali prijaviti skup-MUP šalje i jednog policajca koji bu se pobrinul za osiguranje i da sve prođe mirno i dostjanstveno Njega budemo zapisali pod: Organ:D Vuco micek_kc Cugeri: codiac Gabre Mad_Duke syss |
danas sam bio na savici-šanci tamo u onom trgovačkom kompleksu...i bio u pečenjarnici piko,tako nesto...
jeo cevape u lepinji i evo ocijene: Meso:4/5 Lepinja:4/5 Ajvar:2/5 Luk(kolicina):5/5 cijena:25kn uglavnom najeo sam se ko svinja i fakat je bilo fino... inace prosle god sam bio u biogradu na moru.kako je tamo jeftino, neki restoran kraj obale,osoblje koristi pda za naruzdbe,dok narucis za par min ti netko drugi donese narudzbu: cevapi + pomfri =33kn tuborg toceno krigla 1,5l=20kn Meso:5/5 Ajvar 6/5 :D Luk 6/5 (trojici bi bilo taman) Pomfri 5/5 pivo 4/5 Usluga:6/5 (prezgodna i prekulturna) |
Tor
Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Snjakma Wolverine nathan Mental Denzil Budući da smo po novom zakonu morali prijaviti skup-MUP šalje i jednog policajca koji bu se pobrinul za osiguranje i da sve prođe mirno i dostjanstveno Njega budemo zapisali pod: Organ:D Vuco micek_kc Gabre - ipak mi spremite jedan pladanj :zdero2: :) Cugeri: codiac Mad_Duke syss vidimo se.. :beer: @ 5 PM, jel tako? |
Citiraj:
|
eh neznam tocno,to je onaj restoran kraj pjescane plaze.moram pitat curu pa ti javim
|
Jeltz
Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Snjakma Wolverine nathan Mental Denzil Budući da smo po novom zakonu morali prijaviti skup-MUP šalje i jednog policajca koji bu se pobrinul za osiguranje i da sve prođe mirno i dostjanstveno Njega budemo zapisali pod: Organ:D Vuco micek_kc Gabre - ipak mi spremite jedan pladanj :zdero2: :) Renesis Cugeri: codiac Mad_Duke syss jel kasno da i ja jedem? :) |
Citiraj:
govoriš da je trovač onda tam kod Trga Francuske republike? |
dođem oko sedmice negdje, idem doma ostavit kola poslije posla pa dojdem tramvajem da mogu biti čistog obraza pred snagama reda i mira :)
ko mi ne ostavi bar 2 ćevapa je smrad :D |
Tor
Jeltz Rak Hammdija Maher SU vga killer Daddy Fleks Snjakma Wolverine nathan Mental Denzil Budući da smo po novom zakonu morali prijaviti skup-MUP šalje i jednog policajca koji bu se pobrinul za osiguranje i da sve prođe mirno i dostjanstveno Njega budemo zapisali pod: Organ:D Vuco micek_kc Gabre Renesis Cugeri: codiac Mad_Duke syss Klopa najverovatnije oko 17.45-18.00 tako da se i radni ljudi stignu dovuć:) Da, baka me obavijestila još na zadnjim Žderama da više nebude cijena 50 nego 60 kuna-Cekiju bum ja refundiral cenera ako nema:D |
Citiraj:
|
mogla je onda ubacit u cijenu i barem jednu Žuju :(
|
Nathan i Denzil-ak ne znate gdje je Bakina kuhinja bacite oko na kartu:
http://files.myopera.com/Amdejac/alb...%20(Large).jpg |
ae..kaj ima za jesti danas kod bake :)
|
Citiraj:
|
ma bu ok klopa,to ne brinem,kada vi dodete? oko 3 ili 4?
|
Ja prije 16.00 nebum ziher...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:29. |