![]() |
Citiraj:
btw klinac je bila pizza danas, bili su zganjci sa slaninom :ahaha Bome je fino sjelo, jos je stara napravila kolace (juliške/julke) i cepaj stari:D Kolaci su kao za sutra al pola tepsije je isparilo.:) |
Ja sam baš došo iz vana... Nema ništ posebno u gradu....
ALI zato sam pojeo the UBER kobase na trgu. Svi koji su u prilici jedite dok ima. Ono neznam kad sam zadnji put jel tak fine kobase... :cool: |
Ja sam jučer svoju omiljenu papicu...govedinu i junetinu, pire i paradajz-sos:)
Danas ću mrknut juhicu, kilicu pečenih krilaca i zelenu šalatu:D Rok. |
He he danas smo ja i tata delali ručak...
Pire krumpir na prešu da nema grudica. krmići bez kosti, pohani. salata od krastavaca sa vrhnjem. teleča juhica sa trenicom, onak malo jača. |
mrljmrlj...
da vidio...ma stavio ko Wallpapercek!!!
Icek ,Zlato Tatino...daj misli malo i na nas starije i onemocale Zderonje......dobil sam tlak kak Amdejcek cim su se sljikice otprle..:rolleyes: a pri meni doma,bolonjezi od pureceg mesa i kiselina..,bil sam lacen cim sam se zdignul od stola proc.. pokle sam si popravil sa prtohvatom spekeca i 2-3 lukeka.. pak sem sirocek prezivil noc nekak....:rolleyes: |
ljudi sta je ovo! malo prestanem pratit zderonje, vratim se, i sta vidim slike polugolih maloljetnica posvuda, aaaaaaaaa neeeeeee, sad idem se upisat opet u skolu i dolazim kod tebe Renesis, bar mi je blizu, ma salim se, nego danas mi je deda spekao peceno meso, pire i grasak, mmmm dobro, a sad sam si ja spekao one fine hrenovcice na rostilju pa sa senfom i krastavcima pojeo, di ces bolje, ali moze ovako, postajte temu, fine zgodne maloljetnice, i starije pa slike i filmici, bilo bi svega imam i ja , hint: puno alkohola+pijane cure+kamera+puno alkohola i sram+puno...
|
...danas sam jela tijesto sa sunkom i sampinjonima i zelenu salatu....mljac...
...i to sam si sama skuhala... :) |
interesantno..
ak nisi Hojzin alter-ego...onda si ziher stvorena za njega....em vas od svud protjeraju, em jedete neke ..hm.. splačhmbljak nejestive tvorevine....:rolleyes: :D
znas kaj dete? aj ti muljaj po ostatku foruma i pusti Zderonje na miru.. mi smo ti samo za zemske kaj nose 3 plate mesine i 10 krigli Žuje odjemput! tak da..... odi ti ......nemoj mi tu šmrkljivce i slinavce navlačiti,zgade mi večeru...eee jebo masne tipkovnicee, pak mi je punica dala špek od ovratine:rolleyes: ... mesa samo za miris....:rambo: ..al je ostalo još nekaj klobasa sušenih,ljutih...:burn: :burn: |
Mitzek sta je s tobom, sesto te nema u zadnje vrijeme na zderonjama?
Neka laganini dijetica ili sto? Uglavnom danas nisam nista specijalno jeo, nazalost... :rolleyes: Imao sam rucak od nedjelje. bah. Sutra ce biti bolje. |
e ljudiiiiiiii kej sam ja denes jel , prvo sam jel one prave lovačke kobase suhe od srnetine , veprovine i sega drugoa nutra zmešano --- za prste polizati :D , a onda mi je stari donesel suhe kobasice od rib , da točno ste pročitali , suha kobasica napravljena od mesa štuke , šarana , amura itd:p
edit: sorry mitzek kaj sam ti tlak zdigel , btw. ovaj vikend idem k vikendici pa bum lsikal puno potrkovlje kobas i sega , ovo sam bil slikal doma a pol toga več nema , tak da ti je bolje da več ne dolaziš sim od ovog vikenda jer te bu herz strefil:D |
Citiraj:
@mitzek: Evo da ti sline cure domače krvavice (registed trademark) spremane sa puno ljubavi + zelje od kumice na dolcu domače. I pifce jedno. Ak čujem da si na djeti bumo ti ja i Ice nekej prešfercali :beer: . |
Ko se prežderal, prežderal se, basta do daljnjeg!
Danas je fašnjak, sutra je pepelnica, počima korizma. Pa se odlučujte za odricanje. Čak se i Tomsom odriče pevanja do daljnjeg. Blago nama. Ja se ostavljam pušenja u korizmi.:clap: A :beer: NE Za skeptične, malodušne, kolebljive i ine na znanje da bu Uskrs brzo došal. Mladi luk kobasice jajca šunjkica tralalalala tralala janjčiči bečiju tarlalalala........................ :clap: |
ja se bum odrekel kave i čaja.....janjčeka pak nee!!!:rolleyes: :beer: :beer: :beer:
|
@dragutin
Pozitivno je to sto se odrices cigara. RESTEKPA Danas sam imao tjesteninu sa sirom i pecenim komadicima slanine. Mljac:cool: |
Citiraj:
ja sam danas u zdjelicu punu juhe od leće istresao dvije konzerve tune to jeo sa zlicom. nije bas specijalitet... zapravo je kao stocna hrana :D |
Citiraj:
:) Upravo zderem kokice i przim diablo 2 : goood : : goood : |
Danas sam se uništio SARMOM. SARMA RULEZ :clap: :clap: :clap: .
Moj 1000-ti post na žderonjama RESPEKT !!! |
...klopala sam knedle sa sljivama...
...i sad sam malo gladna i mislim da cu ici jesti stapice od sira i piti caj od visnje...:) |
Citiraj:
nemam digitalca da slikam tavan :( |
Citiraj:
ja na djeti nikad u životu nisam bil niti bum rolleyes: :rolleyes: imam 186 cm i točno 86 kg , super omjer visine i težine , ni preveč ni premalo :D fizičke mogučnosti su mi na razini pravoga Date i Đeki čena ( da me vidite kad igram košarku :rambo: ( čak mogu zakucati bez problema ) ili kad zvlačim ribe s vode :burn: ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
prihvačeno Krapina , moje igralište , 27.2.2005 ( nedelja ) imamo dogovoreni okršaj sa strane bumo pristavili stol za žderonje kojega bumo napunili sa ražnjičima i ostalim stvarima , naravno sa strane bumo pekli odojka :D mitzek bu sudil a platili bumo mu sa kobasicama i jenim velikim pršutom :beer: :D |
Citiraj:
ima inače još dosta toga - uglavnom suhih kobas hudih pri vikendici ( tak su crvene od paprike ko da si ih pofarbal :D) a sad nemrem k njoj jer je visoko na bregu i sve je sa snjegom zatrpano |
@flafe
Cura na zderonjama . nice:beer: @fleks Sarma nesto kao sarma, jelo pravo , sarma nesto kao sarma. Ah obozavam sarmu btw danas je post i naravno kod mene je bio fiš Kako sam mlatnio dva tanjura to nije normalno. Jos sam ga zaljutio posteno. Znate one ljute "kapi" za fis paprikas. Pise staviti 2-3 po tanjuru a znate koliko ja stavim? 15 do 20 (ozbiljno) hot hot hot:eek: |
Citiraj:
ali vi zagorci radite prsut? meni je kulen toliko drazi da to nemogu opisati. mozda zato jer mi je djed madar iz Novske. |
Citiraj:
krapina ti je sjeverno od zagreba - kakvih pol sata vožnje ili manje :burn: |
sunkaaaa jos je nisam jeo otkad sam se vratio. zadnji put kad sam je jeo unistili su mi jednu lijepu uspomenu.
kuhar filipinac za prosli bozic mi je spremio sunku i onda je izmedu dva dlana namazao secera i lijepo ju je cijelu izmasirao. tako da je sunka bila slatka kao bonbon.... a ja mrzim slatko. bljak |
Citiraj:
|
Citiraj:
:p |
na kojoj adresi ?
evo na kojoj http://img32.exs.cx/img32/1262/dsci00164kw.jpg na visini od negde 500 m nadmorske visine ili više , upravo sad je sve prekriveno sa snjegom a ispod ovog crvenog krova se krijeju zagorski specijaliteti :D |
Icek, greska u koracima...
heh, orjentir sem si zel, nabrusil sam noze,mobiliziral sam uze Vodstvo Zderonjsko pa krecemo u kaznenu expediciju na Krapenhagen.....
btw, kaj mislis zi koje strane bume ti atakirali viksu.....dok se ti zveres, mi bumo finishirali tvooje sunke i klobase cez nase Flajsmashine!!:burn: :burn: .......a za return fire smo pripremili 2 kile tresnjevca, sa buncekom i kiselim zeljem:rolleyes: :rolleyes: ,vec preradenog ,em me razmes, pak sme z isteg vugla zagorske zelene galaxie!!??:D :D |
kak nej razmel , ali zdej bute jedine gore došli či zrakomlat mate :D
|
hinc!
rekel je prijatel z SFORA, da ak donesem mitologiju u vidu krmetine il jankica da bi nas mogel ubacit v uvrtnjak kaj leti vu Grac , pa nas lansera nogom vrit nad tvojim trsjekom...:p :p ,ti bokca kakvi bi to bili debeli skvorci!!!
al,ak si obecal mitologiju ak dojdem za pravdodjelitelja, cemu da se mucim..:burn: :burn: :burn: |
Dobro vama to ide .....
:fuming: |
Eh deca...dok vi laprdate o papici-striček Jeltz je dobil dinstano zelje (prvo se preprži malo suhog mesa i domaćeg špeka, pa se tek onda stavi zelje) kuhani krumpač na kockice posut friškim peršinom i malo veći kolut krvavica:D :D :D
Hijaooooo.... Upravo zaljevam hladnom Žujom:) :beer: :beer: :beer: Rok-rok. |
Citiraj:
Nisam bash lud za grahom al brate kobasice, psssssss. Jos kad znam da sam ih ja pravio i kad znam da su to one ekstra ljute, pa di ces bolje. Kud nema neki smajli sa zderanjem :( kak to mislis..?pa ovaj je samo za nas...: nuts : : nuts : |
Citiraj:
|
Vidim da se to posti, nemože bolje:rolleyes:
Ja sam jučerašnji dan proveo posno :) ,ujutro u školi pojedem sendvič od pola kruha sa finom pilećom slamom,i onda se sjetim joj pa post je, ali kaj niko ne posti pa neću ni ja. Popodne za ručak je bila naravno riba panirani oslić, štrukli (zagorski)......to mi i nije baš palo najbolje, ne volim baš štrukle(a stari mi je zagorec), mislim si pa post je nemoram niš ni jest, i onda ja sve to zaboravim i uzmem finu svinjsku kobasu, sušenu, tavansku i nažderem se ko na nijedan neposni dan. Vidi me stara i pita me šta ja to radim, ja njoj kako šta radim, i onda se sjetim..............i jedem dalje:D . Ali za večeru sam odlučio postiti, spekao sam jaja ali kad sam pojeo skužio sam da sam pekao sa masti pa mislim da to onda nije vrijedilo, ali kaj ionako sam pravilo prekršio još ujutro:D :D . |
Citiraj:
DANAS JE POST NA TRAZI MESO! :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:28. |