PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Torrent trackeri (NE tražite pozivnice ovdje!) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=119214)

Mr.Ex.President 07.01.2015. 23:03

Citiraj:

Autor the_ghost (Post 2716371)
@Ex

Kasnis par dana, masterima ukinuli inviteove. Zapravo, moci ce se kupiti iz internog storea samo se jos ne znaju cijene pa ako nece biti neki smjesne cijene (citaj deseci milijuna bodova) onda te se sjetim.

Cili život kasnin par dana:lol2:
Ako bude javi, ti ili bilo ko drugi, nije mi o glavu uopće, nego čisto bi volija imat specijaliziran sajt da se tlačin šta manje ručnim klikavanjem

Mirkopoter 08.01.2015. 00:34

Dajte vi neki dobar public tracker umjesto TPB, hebeš te privatne :D

tOta 08.01.2015. 12:06

Onaj, k'o kaže da je na PTP teško održavati bilo šta, taj laže. :D

12.5 TB buffera govori suprotno. :)

Postoji više načina doći do uploada, xx načina kako dobiti bonus sa minimalnim trudom kojeg mijenjaš za GB.

E da, za one koji se pitaju da li vrijedi taj PTP išta, jednostavno za filmove ne postoji ništa bolje osim za korisnike KG-a. :)

Juice 08.01.2015. 12:18

Udjeli nam invite tOta :D

tOta 08.01.2015. 12:21

Opek'o se jednom ovdje, ne bi više, hvala. :D

Dotični dobio ban zbog H'n'R na THR, njub level 9000. :hitthewal:

Juice 08.01.2015. 12:27

I to jos na THR-u :D

tOta 08.01.2015. 12:39

Sve da hoću, ne mogu poslati pozivnicu, user limit zakucan, staff only. :D

kopija 08.01.2015. 13:51

With the max user cap almost being met, BTN has shut down the recruitment thread on the WHAT PU forums. Just thought this should be said here since people like to tell new members to join BTN through WHAT :<
the post on WHAT
As BTN has reached its user limit, we are unfortunately unable to continue recruiting from What. This decision was based purely on the extremely high volume of requests we receive from What. What is an excellent site with a strong membership, and we would love to recruit here again in the future if space permits us to. Please do not PM me asking when we will be able to recruit on What again because we do not know.
What's staff has very graciously allowed this thread to stay up for a few days so that people can see this message. We will honor all BTN invite requests sent before this edit, subject to the previously stated requirements. If you send me an invite request after this edit, it will be denied.
If you are looking to join BTN, we would suggest seeking out one of our recruitment threads. Although we cannot make any guarantees, we hope to keep all other recruitment threads open long term due to the much lower volume of requests we receive on other sites.
Finally, BTN would like to formally thank What for allowing us to recruit here for so long. We would also like to thank all the What members we recruited who have become excellent members on BTN

Pupo 09.01.2015. 21:28

Citiraj:

Autor tOta (Post 2716652)
Onaj, k'o kaže da je na PTP teško održavati bilo šta, taj laže. :D

12.5 TB buffera govori suprotno. :)

Postoji više načina doći do uploada, xx načina kako dobiti bonus sa minimalnim trudom kojeg mijenjaš za GB.

E da, za one koji se pitaju da li vrijedi taj PTP išta, jednostavno za filmove ne postoji ništa bolje osim za korisnike KG-a. :)

Daj nebudi škrt, udjeli koji savjet kako preživit na PTP-u :) Za invite je lako :D

Strong 10.01.2015. 15:02

Otvoren Hr Invites - domaći forum ta razmjenu pozivnica :)

kopija 10.01.2015. 17:07

Citiraj:

Autor Strong (Post 2717731)
Otvoren Hr Invites - domaći forum ta razmjenu pozivnica :)

Ma davat hrvatima pozivnice je frustrirajuće.
Najnoviji primjer, podjelio 3 pozivnice za TSH na PCE forumu. Rezultat?
Privitak 14351
Mislim fakat njubovi. A ljudi danima čekaju na TSH IRCu da bi došli na red za intervju.

A da ne govorim o ekipi na THR-u kojima sam podjelio pozivnice. Rezultat: instant HNR i disejblan account. Srećom samo njihov.
Privitak 14350
Na forum.hr-u se nebih usudio ni u snu jer znam da bi me čak i na IPT-u bannali u roku keks.

Juice 10.01.2015. 17:30

Citiraj:

Autor kopija (Post 2717792)
Privitak 14351
Mislim fakat njubovi. A ljudi danima čekaju na TSH IRCu da bi došli na red za intervju.

Jedan od njih sam i ja.
Nisam nikad prije bio na TSH-u sve dok mi nisi poslao pozivnicu a niti iskreno upućen u TSH i što ima gore. Došao sam tamo nedavno i iskreno, nisam imao što skinuti na njemu. Materijale koje sam tražio ili nije imao ili sam ih skinuo s trackera gdje već dulje vrijeme obitavam.
Tracker sam po sebi nije nešto. Možda je nekome tko nema nijedan drugi, no kada se imaju ostali trackeri ovaj ispada nepotreban.
Nemoj zamjeriti, no zar bi trebao skidati bezveze torrente samo da pucam ratio?
Skinem kada mi nešto zatreba.

Mr.Ex.President 10.01.2015. 22:13

Nabavija BTN bez iti malo zajebancije, intervju, proofa, priče, samo posla PM i dobija invite.... izravno od admina BTNa:D

Šifra: HDB forum i "uredan" HDB account naravno. Pa eto, ako kome pomogne;)

Juice 13.01.2015. 09:49

TorrentLeech ima otvorene registracije
Invitation Code: TL10YEARS

Drift_King 13.01.2015. 12:14

http://s9.postimg.org/afjpavx1b/screenshot_3.png
photo hosting

:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Strong 13.01.2015. 17:01

Citiraj:

Autor kopija (Post 2717792)
Privitak 14351

A da ne govorim o ekipi na THR-u kojima sam podjelio pozivnice. Rezultat: instant HNR i disejblan account. Srećom samo njihov.
Privitak 14350
Na forum.hr-u se nebih usudio ni u snu jer znam da bi me čak i na IPT-u bannali u roku keks.

Jako žalosno :( Koliko potrošenih pozivnica uzalud, a možda bi nekom drugom dobro došle..

Mr.Ex.President 13.01.2015. 17:05

Citiraj:

Autor Drift_King (Post 2718827)
:grrr:.......

Sad pročitaj zadnje dvi stranice :D

Drift_King 13.01.2015. 17:20

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 2718962)
Sad pročitaj zadnje dvi stranice :D

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 2715350)
TvT :(:(
Šteta, tamo san ima baš sve lipo kategorizirano... Teški old school tracker

Citirati cu tebe, jedan od najdrazih trackera, ubija je ponudom i kvalitetom. Brojni tagovi, lagano seedanje, xxx GC san ima... Gone never forgotten.

Isto tako trazim alternativu za sljedeci. Moga bi dat u zamjenu waffles ali san skeptican tako da... :fiju:

herci 13.01.2015. 18:01

Slažem se za TvT - lako meni za sve te silne gigacredite koji su otišli u nepovrat - stvarno legendaran sajt - valjda sam član bio skoro 10 godina - i ode u nepovrat.
Ali stvarno sam se nadao da će se vratiti...pratio twitter, obavijesti i na kraju banana :(

Sada isto kao i ti tražim alternativu, čitam da je BTN ok, ali nažalost još nisam našao pozivnicu, a serije koje treba pogledati se polako gomilaju :(

Drift_King 13.01.2015. 18:58

Citiraj:

Autor herci (Post 2718980)
Slažem se za TvT - lako meni za sve te silne gigacredite koji su otišli u nepovrat - stvarno legendaran sajt - valjda sam član bio skoro 10 godina - i ode u nepovrat.
Ali stvarno sam se nadao da će se vratiti...pratio twitter, obavijesti i na kraju banana :(

Sve isto ali mislin da san ~8g clan, uglavnom jedan od prvih privatnih trackera. Za mi je sta san popusio tako dobar tracker, pravi old school, nesto u rangu kad san spusio PedroBT acc zbog inaktivnosti.
Citiraj:

Sada isto kao i ti tražim alternativu, čitam da je BTN ok, ali nažalost još nisam našao pozivnicu, a serije koje treba pogledati se polako gomilaju :(
Takodjer, ima buffera ali brzo ce se istopiti. Public mi dize tlak jer nije sve pouzdano kao tamo.

tOta 13.01.2015. 19:03

Hmm ili tražite nešto tipa da složite scene release-ove 720p HDTV ili gdje se pojavi WEB-DL što je meni dosta bolje radi bolje PQ i integriranih engleskih titlova.

A koliko vidim TSH za kojeg su trojica prokockali pozivnice u gore navedenom primjeru ima oboje, tako da... :)

BTN je tu kralj, ali kako doći... :p

silver_tip 13.01.2015. 19:16

Citiraj:

Autor herci (Post 2718980)
a serije koje treba pogledati se polako gomilaju :(

Koje li vi to serije gledate a da ih nema na IPT ili TL-u ?
Jel lakse odseedat bilo na tom TvT a i taj BTN po cemu je poseban ?

Drift_King 13.01.2015. 19:39

Citiraj:

Autor silver_tip (Post 2719018)
Koje li vi to serije gledate a da ih nema na IPT ili TL-u ?
Jel lakse odseedat bilo na tom TvT a i taj BTN po cemu je poseban ?

Nisan siguran da je bilo lakse odseedat, ali ne volin general trackere. TvTorrents je ima masu serija (a), ima je tagove (b), ima je kalendar (c) ima je masu kvaliteta (d) i nije bilo sugavih ripova i sl.

Svidja mi se jer san ima par rijesenih kategorija koji bi mi samo izbacili nove torrente za definirane serije.

Uglavnom trazin BTN :)

Juice 13.01.2015. 19:51

Citiraj:

Autor Drift_King (Post 2719036)
Nisan siguran da je bilo lakse odseedat, ali ne volin general trackere. TvTorrents je ima masu serija (a), ima je tagove (b), ima je kalendar (c) ima je masu kvaliteta (d) i nije bilo sugavih ripova i sl.

Svidja mi se jer san ima par rijesenih kategorija koji bi mi samo izbacili nove torrente za definirane serije.

Uglavnom trazin BTN :)

Usporedbe radi TorrentDay koji koristim redovito:
a) ima masu serija
b) tagove nema rekao bi (makar ne znam na kaj točno mislite tu)
c) ima TV guide (ili ti kalendar)
d) ima raznih kvaliteta

Ako nekome treba mogu mu poslat za TorrentDay.

Osobno mi TorrentDay bolji od TSH, IPT-a.

Brko 13.01.2015. 22:54

Citiraj:

Autor Juice (Post 2719042)
Usporedbe radi TorrentDay koji koristim redovito:
a) ima masu serija
b) tagove nema rekao bi (makar ne znam na kaj točno mislite tu)
c) ima TV guide (ili ti kalendar)
d) ima raznih kvaliteta

Ako nekome treba mogu mu poslat za TorrentDay.

Osobno mi TorrentDay bolji od TSH, IPT-a.

+1

tOta 13.01.2015. 23:40

Mislim da je većini ljudi idealan tracker tipa TSH koji zapravo i nema nikakvih pravila oko seedanja i skidanja, niti vode ikakvu statistiku (no-ratio), znači dopušten je HitAndRun, a očito imaju jako dobre veze prema scene + uploada se p2p tako da ovih najnovijih (hit) stvari ne fali.

:)

Mr.Ex.President 13.01.2015. 23:56

TvT je specijaliziran tracker za serije, bar je bija, ka šta je recimo BCG za igre ili HDB za HD materijal i argument tipa "sve to ima na IPT ili TL" je idiotski, bez uvrede ikome:D Jer tako možemo reć da sve ima i na TPB pa se ne "zajebavat" uopće sa privatnin trackerima

Konkretno TvT je opciju da sa 3 klika doslovno svaku seriju koja ti je u favorite meniju dobiješ direktno u klijent za dowonald čim se pojavi na trackeru u izdanju koje odabereš. A to nekome ko prati serije kako se emitiraju u americi, a usput je manijak pa prati 74 serije (+ šta ukućani prate još 38 drugih koje on ne prati) znači MNOGO. Tako da to šta isti materijal ja mogu nać na TL ili Demonoidu ili TPB mi ne znači apsolutno ništa:D Naravno, nekome ko će sačekat da se serija emitira do kraja i izađe ka nekakav FL paket na bilo kojem 0-day trackeru, to ne znači ništa, ali onda njemu ni ne treba specijalizirani sajt za serije, kao šta meni ne treba za PS igre ili šta ja znan knjige:)

BTN je u ova 2,3 dana korištenja još i bolji od TvT i ko kaže da ne vidi po čemu je bolji/kvalitetniji neka ga nabavi pa vidi po čemu je bolji i kvalitetniji, šta drugo:beer:

silver_tip 14.01.2015. 00:43

A eto nije mi vrag dao mira pa jos i toliko pricate o tom BTN pa sam ga isao malo pogledati uzivo. Procitao rules malo, procunjao stranicom i neznam.., mene se nije dojmilo nesto posebno.

Ok, ja nisam zahtjevan korisnik i moram priznati da imaju serija u svakakvom pakiranju :D

A nekih 15-20min sam pregledavao i koliko sam spazio u faq-u ratio je 1:1 ili 120h seeda, ne cini se problematicno za opstat.

Pozivnice mogu slat VIP ili staff tak da nije bas da se nemoze uci, eto za sada nisam se htio regati jer vjerojatno bi ga zapustio.

Tako je bila neka rasprava i o KG i kako je to "svemirski" tracker za stare filmove itd.. ma nemos upast i slicno... eto danas nakon 3g koliko ga imam ja sam tamo skinio 52.85GB i imam ratio 3.424, zali boze sto sam ga trazio.

Eto, mozda mi jednostavno ne odgovaraju specijalizirani trackeri ali cinjenica je da volim nac sve na jednom mjestu.

Nego jel se zna sta je sa CHDBits i HDWing ? Nesto su mi dugo down ?!?

Drift_King 14.01.2015. 00:53

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 2719185)
TvT je specijaliziran tracker za serije, bar je bija, ka šta je recimo BCG za igre ili HDB za HD materijal i argument tipa "sve to ima na IPT ili TL" je idiotski, bez uvrede ikome:D Jer tako možemo reć da sve ima i na TPB pa se ne "zajebavat" uopće sa privatnin trackerima

Konkretno TvT je opciju da sa 3 klika doslovno svaku seriju koja ti je u favorite meniju dobiješ direktno u klijent za dowonald čim se pojavi na trackeru u izdanju koje odabereš. A to nekome ko prati serije kako se emitiraju u americi, a usput je manijak pa prati 74 serije (+ šta ukućani prate još 38 drugih koje on ne prati) znači MNOGO. Tako da to šta isti materijal ja mogu nać na TL ili Demonoidu ili TPB mi ne znači apsolutno ništa:D Naravno, nekome ko će sačekat da se serija emitira do kraja i izađe ka nekakav FL paket na bilo kojem 0-day trackeru, to ne znači ništa, ali onda njemu ni ne treba specijalizirani sajt za serije, kao šta meni ne treba za PS igre ili šta ja znan knjige:)

BTN je u ova 2,3 dana korištenja još i bolji od TvT i ko kaže da ne vidi po čemu je bolji/kvalitetniji neka ga nabavi pa vidi po čemu je bolji i kvalitetniji, šta drugo:beer:

:dobar: :dobar:

Da si na redditu da bi ti thumbs up. Upravo to, neman sta dodati osim da je jos i kategorizacija serija bila vrhunska (mislin da to general nemaju), znaci SERIJA > SEZONA > KVALITETA :)

Falit ce mi ajme. A sican se ko jucer kad je pa prvi login koji je weird look bio, ali kad san se navika to je bio ekstra tracker :)

Mirkopoter 14.01.2015. 13:05

http://www.theladbible.com/articles/...the-pirate-bay

dadoremix 14.01.2015. 21:37

i kako dobit pozivnicu za BTN ?

Brko 15.01.2015. 00:07

Doniraš bubreg :D vele da jako teško...

tOta 15.01.2015. 08:11

Citiraj:

Autor dadoremix (Post 2719654)
i kako dobit pozivnicu za BTN ?

Biti član negdje gdje je aktivan invite giveaway, koliko vidim od ovih gdje sam član, može se dobiti na PTP, A-HD, Bibliotik. Moraš biti Power User i viša klasa. :)

GoGoGamerS 15.01.2015. 10:29

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 2717885)
Nabavija BTN bez iti malo zajebancije, intervju, proofa, priče, samo posla PM i dobija invite.... izravno od admina BTNa:D

Šifra: HDB forum i "uredan" HDB account naravno. Pa eto, ako kome pomogne;)

Ako imaš HDBits account, možeš dobit invite za bilo koji tracker na HDBits forumu.
Privatna tracker invite sekcija na HDBitsu je daleko najjača od bilo kojeg drugog foruma.
Svi inviteovi tamo su unlimited jer ih dijele direktno moderatori/administratori.

Dovoljno je samo biti član tamo, jer to je najbolji tracker kao referenca za bilo koju pozivnicu.

njuskalo 17.01.2015. 15:13

Imao sam BTN ali spušio ban na njemu i još nekim trackerima prije 2,3 godine jer sam budala nudio pozivnice na forum.hru (i to za IPT i tak neka "smeća", ali imo isti nick i našli me :/
Na PTP sam uspio užicat da mi vrate acc al osto bez invite privilegija (i bolje, da se više nikad ne mogu tkao za...bat :D). Sad kako je TVT otišao nepovratno u istim problemima sam kao i ex.president. Imam bitmeTV ali je meni osobno lošiji od TVT-a, tim više što ako masovno počnem tamo skidat ode mi ratio u pm pošto seedam sa t-com adsla... Može neki savjet kako da dođem do upada na BTN? Od "jačih" imam accove na bitmeTV, what.cd, PTP, BCG... i svuda "uredan" acc sa pozitivnim ratiom i priličnim bufferima.

kopija 17.01.2015. 15:53

Citiraj:

Autor njuskalo (Post 2720958)
Može neki savjet kako da dođem do upada na BTN? Od "jačih" imam accove na bitmeTV, what.cd, PTP, BCG... i svuda "uredan" acc sa pozitivnim ratiom i priličnim bufferima.

Pa pronjuškaj po invite sekcijama PTP-a i WCD-a, tamo se navodno dijele pozivnice šakom i kapom.
Power userima, ofkors.

Raven_1 24.01.2015. 00:48

Trenutno sam na IPT-u, TL-u i AlphaRatio od generalnih trackera i zanima me ima li neki bolji sto se tice novijih filmova. Nije mi bitno da je HD. Mozda PtP?

flyer1 24.01.2015. 02:45

ptp je bez ozbiljne konkurencije najbolji movie tracker, bez obzira zanima li te visoka ili standardna definicija. ili oboje. ili nijedno. :D

ExtremePower 01.02.2015. 17:54

Ima li itko problema sa IPtorrents ili je to do mene? :(

pizdun 01.02.2015. 18:33

Citiraj:

Autor ExtremePower (Post 2729376)
Ima li itko problema sa IPtorrents ili je to do mene? :(

vjerojatno imas bookmarkano (ko i ja) /browse.php ... promjeni u /t

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:27.