![]() |
to su ti rekli u SZK ili :D?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mozda offtopic malo, postoje ikakve glasine o dizanju brzina ili to mozemo sanjati? Mislim da vec jako dugo stoje na 4mbit
|
Citiraj:
al mislim da je vrijeme da napokon dignu brzinu... |
Sto se tice mobova, ocekujte ih u tjednu od 07.05. Tesko moguce da ce vam prije stici.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
možda negdje u ugovoru piše da se mob dobija nakon što istekne ugovor od 24 mjeseca koji smo potpisali :D
|
Nemogu vjerovat...
Kasni uplata pa nemam pravo na tel podrsku... ahaha nazovem 0800 9000 i opcije su mi: birajte 1 za provjeru dugovanja ili poklopite slusalicu... |
ti si se nesto gadno ogrijeso heheh.
sto hoces ja koristim sve usluge mukte tekom casti hehehehe ugasili mi sve racune a prebacili me nisu na iskon. jos sam i posten bio i zvao ih i molio da to srede ali ocito ne znaju kako.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Al nekako mi u glavi bilo da je dzabe samo s kucnog, neznam zasto. |
:hitthewal: Ni meni nije palo na pamet nazvati s moba
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Od 7.5 ide isporuka ponovo, znaci do 10.5 bi trebao biti kod tebe
|
ima li netko kakvih informacija hoće li tcom imati u ponudi nešto za produženje ugovora idući mjesec?
|
Citiraj:
Još ćeš se vjerojatno načekat nove dobre akcije, ako misliš na neki gadget ili slično.. |
Stigao Samsung Galaxy mini, ona novija verzija sa 832 MHZ procesorom. Ako nekoga zanima, narucen je 27.3.
|
Citiraj:
|
ne..
|
Evo stigao i drugi kod cure. Nema slusalica
|
Kod mene nula bodova. Ali mi nije toliko do moba nego radi brzine koju sam uzeo.
Rekli su mi dok god mobitel ne dode ugovor mi nije produzen i nemogu mi povecati brzinu. A produzio sam ga odmah prvi tjedan u 4 mjesecu. |
Citiraj:
|
stigao i meni danas. iznenadilo me da je kutija s mobom manja od otvorene šake.
nego, uz koje papire se ostvaruje garancija na mob? |
Citiraj:
|
Upravo bio u T-scamu i neče otključat mobitel.
|
jgga koje sam ja srece ovaj mj mi isteko ugovor a sad vise nema nist samo glupi lapovi
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:11. |