![]() |
requestam 5-10 filmova mjesecno,i to one koji se nemogu nac nigdje drugdje pa mi je takav tracer najvredniji.
|
Bok ljudi!
Otvoren novi tracker (hrv i eng). Registracije su jos otvorene i sve je freeleech. Svi su srdacno pozvani pvtorrent tocka org |
Jel pravio itko account na THR? Želim si napravit account, ispunim sve i izbaci mi grešku "unable to register".. Cimer 5 minuta kasnije napravi account sa svojim podacima i prihvati mu.. Probam na njegovom laptopu napravit account za sebe i opet ista greška.. Probao sam s različitim kor. imenima, passwordima, email-om, i ništa.. Stalno ista greška.. Zna li itko o čem se radi?
|
Meni je uspilo danas, iz prve...
Pokusaj iz razlicitih browsera, izbjegavaj imena sa podvlakama, crticama i sl... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel zna mozda netko sto je s bitmetv.org se desilo?
EDIT: Vidim da im sad pise maintance al zadnjih par dana je sam javilo page error kad se pokuso spojit...a ni torrenti mi ne rade a ne samo site...al dobro valjda ce se sredit... |
Citiraj:
Zna netko kaj je s BitHDTV-om? Sve kaj god stavim skidat od tamo samo stoji na nuli, bez obzira na broj izvora, i često dobivam connection errore... |
ima li itko problem sa thr. javlaj mi da je koriskički račun deaktiviran.
nije razlog moja greška, aktivan sam i imam viskoku user klasu |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
odi na irc. na #supportu uvijek imash staffa
|
Možete li preporučiti nekakav tracker sa koncertima, najbolje u HD-u? Postoji li takvo što uopće?
|
Koliko sam cuo imas koncerata na Music-Vids-u.
|
ima na bit hdtv-u !
ako trebas pozivnicu, salji mail na pm ! :beer: |
Pozdrav. Ima li netko na preporuku neki tracker s dokumentarcima, po mogućnosti u HD?
Btw. Željac imaš koji invite viška za bit hdtv? Ak nije problem :) |
Registracije otvorene na pisexy.org pa ako neko želi uletiti...sad je vrijeme
:dobartek: |
@ Željac
Hvala na prijedlogu, ima dosta stvari ali ne ma previše po mom ukusu, imam račun tamo. :-D Klasični rock mi najbolje liježe. |
ee ako ko oce dobar torrent tracker neka mi se javi na P.M poslat cu mu pozivnicu za IPTORRENT :D uvijek najvecom brzinom skida :D
|
Na kojem trackeru mogu naci HD sadrzaj, ali prvenstveno mislim na one malo starije filmove, ne na ove jucer sto su dospjeli na IMDB?
|
koji je tracker dobar za "ebook i tutorial-e" i ako neko ima pozivnicu za taj torrent stranicu:goood:
|
Kompletan rework Torrentleech sajta.
Šteka opasno, ali dobro izgleda! Citiraj:
|
Citiraj:
BTW. ja vidim sam login screen pa ne mogu previše komentirat novi dizajn. |
Citiraj:
|
Čudno...
Ja nisam povlašten član, a mogu ući. :stoopid: |
ma mozete uci samo se tu ulogirate i onda vam baci gresku i onda pokusajet otvorit toXXentlXXch.org bez login.php ili index.php ...
|
Danas radi najnormalnije, barem meni.
EDIT: Nisam dugo ništ skidao, samo sam seedao. Danas stavim da se skida nešto i ako nemam limita na upload-u brzina mi pada na nekih 100kb/s. To mi se prije nije dešavalo. Jel to možda do novog bit torrenta? |
Otvorene registracije na hdme.eu
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:40. |