![]() |
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl vga killer Cuga: Swarmiša |
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem :lol2: Cuga: Swarmiša |
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem Cuga: Swarmiša Mad_Duke |
vražju materinu radim popodnevnu taj tjedan i još me kolega fekta za noćnu da mu odradim :D
izgleda da se bute zabavljali bez mene opet |
Citiraj:
Dans žderem,od stare izum,veće hambi pecivo,unutra ko hamburger(umak,paradajz,salata,krastavci) samo što umjeto pljeske idu čevapi iz dućana,meni njam :) |
Citiraj:
Danas nastavak bažula i zelja:D |
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem Daddy Cuga: Swarmiša Mad_Duke |
Citiraj:
ps. dok si me ostavil na savi sam isel jos u jedan kafic gnjaviti ženske i dj-a :D:D:D |
Uf, danas bu pala fina večerica-na jednu šnitu crnjaka pačja pašteta, na drugu sa zelenim paprom.
Rajčica i malo zigorskog masnjaka:) |
|
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem Daddy Cuga: Swarmiša Mad_Duke 2 die 4 |
Citiraj:
Danas klasik,grah i kobaja grande! |
Žderonje 28.01.2011
Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem Daddy Renesis Cuga: Swarmiša Mad_Duke 2 die 4 |
Citiraj:
|
Danas bude za ručak dva komada vratine i dva krmića na naglo, domaći pomfač, ajvar i raženi.
Hladna pivčuga:D Žderonje 28.01.2011 Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem Daddy Renesis Cuga: Swarmiša Mad_Duke 2 die 4 |
pozdravite mi RAKa!!
mrzim daleki ZG i da nemogu već jednom i ja na žderonje... |
Zbombao pile i vrpu krumpira u šporet, savladala me neka prehlada pa mi se ne da previše kemijati.
|
danas nesto lagano http://img40.imageshack.us/i/p9070220.jpg/
malo janjetine, teletine i svinjetine... :dobartek: |
Danas pol purice, mlinci, paprike punjene zeljem:)
|
Pizzaaaa :zdero:
|
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
Žena juče radila nekakav od raženog, crnog i polubjelog-čist fino je ispalo:) |
Citiraj:
Citiraj:
Nema problema, napišem poslije :) |
UbiJo se u krvavicama :nuts:
|
Dakle, recept za kruh
50 dkg brašna (stavljamo polubijelo) 3 male žličice soli prstohvat šećera (smeđi, obični ili med) 1 mala žličica suhog kvasca (1/4 vrećice) 3,2 - 3,5 dcl vode Zamjesiti tijesto, bolje neka bude malo tvrđe, zamotati zdjelu prozirnom folijom (izbušiti koju rupu radi zraka) i ostaviti stajati od 12-18 sati, može i dulje. Dobro pobrašniti podlogu, zasipati tijesto (biti će rijetko), rastanjiti prstima i presavinuti, kao pismo. Ostaviti stajati. Zagrijati vatrostalnu posudu sa poklopcem u pečnici na najjače. Kruh prebaciti u vruču posudu, poklopiti i smanjiti temperaturu na 220 C. Tako peči 30 minuta. Onda otklopiti i peči još 15 minuta. I to je to :) |
Je*o krizu :) Danas sam išao u Lidl po jaja :D hihihi
|
KMU :( ne mogu ne žderonje, imam kolokvij iz statistike taj petak u 16 sati... Neki drugi put :(
|
Pa taman nakon dojdes na pivce :p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pola ga je nestalo još dok je bio topli sa grahom i kiselim zeljem. |
Citiraj:
Citiraj:
ON TOPIC: danas stara peče meni najfiniju ribu....pastrmku :) |
Ubio se u zagrebačkom od piletine sa pomfrijem.
|
Ja danas na suhoj hrani:stoopid:
Feta, špek, kobase, feferoni i masline sa crvenom paprikom. |
Citiraj:
Danas je pala pohana svinjetina, pire krumpač, sos paradajz i crveno zelje na salatu. :) |
Nakon mj dnaa odricanja ubio se u Slavonskoj iz Dvojke :)
|
Citiraj:
I danas nastavak sa suhom hranom-špek, feta, rajčica i ostatak paštete sa zelenim paprom. Žuja:D Žderonje 28.01.2011 Tor Jeltz Rak Hammdija ^SuperUnknown^ Masni Buljo Wolverine trabl vga killer domis - ovaj put ne pijem Daddy Renesis Cuga: Mad_Duke 2 die 4 |
http://img140.imageshack.us/img140/9668/pic1ig.jpg
.................i nakon sat i 20 min.... http://img806.imageshack.us/img806/5253/pic2ah.jpg :chears: |
Uf, navlažio sam se :)
|
Majke ti garave, samo gajba piva fali da uskočim u ekran :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:55. |