![]() |
danas omiljena klopa jos od doba vrtica: pire krumpac, spinat, jaje na oko i fasiranac :zdero2:
|
Domaca juha govedo mrtvo,kuhana teletina s umakom od hrena,teletina ispod peke s krumpirom...
|
Recentni uradak, 39 komada sekica, već su u dimu...
http://www.pohrani.com/f/1s/xo/2qQ30iYz/02122010001.jpg |
Citiraj:
Citiraj:
A onda bi to bilo cca 28 kg mesa. :p |
Citiraj:
Sad razmišljam o prezvurštu i bijelim bavarskim kobasicama za naglu potrošnju. |
Citiraj:
Samo tri komada sad, odmah, isti tren, mijenjam za A slike su ovo sa vilicom, kad si zamislim da netko tako slika kolač dok jede..smijeh :roller: |
Ovisi koliko si ostaviš na kraju za zavezat i koliko se je meso ocijedilo.
Meni je u 45icu išlo oko 75 dkg. Napravio sam prošli vikend 7 komada kulenove seke, a ostatak sam stavio u deblja crijeva. I napravio sam 5 kg kobasica za sušenje vulgaris malo šarf. Kobasice se već suše na zraku, a seke su danas zadnji put lagano dimljene. Isto tako je već tjedan dana u pacu 50 kg carskoga mesa. :D Ovo sam napravio samo za prvu ruku. Idući tjedan ćemo uspavati dva prasca od cca 140 kg. Pa ćemo još napacat špekeca, bunceka, meseka, rebrica, napraviti kobasica, čvaraka, par kanti masti, krvavica, prezvušt itd... :p Citiraj:
|
Citiraj:
to slikanje je radi boljeg efekta....a moram probat usput i dočarat koliko je nešto fino :lol2: |
Citiraj:
To se ona hvalila da ima cepter vilice, a ne radi boljeg efekta :D PS Juče sam dobio dojavu od kuće da je samljeveno 100kg mesa za kobasice, kulenove, seke, punjene mišiće i ine proizvode s mljevenim :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://files.myopera.com/Amdejac/alb...MojeMalo52.JPG |
Kaj, sam sam pital:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ja nisam ON :roller: |
Citiraj:
A bez neke slike nemožemo znati tko se skriva iza nicka :P Oprosti na mom previdu, nisam uopće obraćao pažnju na nick kada sam gledao slike kolača :D Ispravljen post :) |
Citiraj:
|
Žderonje, 10.12.2010
klopa: vga killer Jelc Daddy trouble domis Masni Buljo cuga: Mad_Duke Hamm (dođem tek oko 19h) |
Žderonje, 10.12.2010
klopa: vga killer Jelc Daddy trouble domis Masni Buljo Čupavi cuga: Mad_Duke Hamm (dođem tek oko 19h) |
Samo trpajte listu, vec sam mislil da nis od ovog.
|
Jučer bio sa ženom, punicom i tastom na ručku, šteta što se ne vidi svinjetina, carsko, puretina, čevosi, pljeska, kobasice... na slici :)
http://www.imagebam.com/image/01125b109670977 |
Ja danas spremao avijaciju u škrinju-dva domaća piceka (2.40 i 2.60) i jednu krasnu mladu zigorsku puricu od 3.5 kg:)
Za ručak bude ona junetina iz juhe, pire i paradajz-sos:chears: |
Citiraj:
Ovi kruhići/lepnje izgledaju prefino :) danas sam na kavi do popodne, nemam još plan čime ću se obžderat kad dođem s posla :D |
Citiraj:
Majke mi, ovaj put dođem :D |
Citiraj:
Ili su vu prigorju škrti ljudi pa im je žal dat koruze purici. :D |
Citiraj:
A pure gore odavno nismo imali, samo koke, piceke i ligetine:) |
Citiraj:
Lepinje su bile, i bile su predobre. :goood: |
Pa neloše zgleda. :)
http://www.gastroteka.net/k/view.asp?q=koddede&shows= Vjerujem da si bio pravi pa ti caltal za račun. Koliko si lakši? :) Misim da bum starce na večeru odfural. :) |
|
Hehe, odlično :)
Jel im slika poslije? :) |
Citiraj:
:D:D:D |
Mene nema na ovim Žž
Ja bum žderal pravu hranu u VU. :p |
Upravo se sprema lagani međuobrok-dvoja pileća i jedna pureća jetrica na luku i masti malog pu-ajceka:D
|
Za uvod u sutrašnje zahlađenje, mrknul sam tanjur hladetine. Tko ne voli hladetinu, ne treba da živi
|
bik vas jebi da nenaletim na ovaj topik gladan bi osto :D
Žderonje, 10.12.2010 klopa: vga killer Jelc Daddy trouble domis Masni Buljo Čupavi Vuco codiac dodjem oko 17h 99% cuga: Mad_Duke Hamm (dođem tek oko 19h) al amdove jaslice nevidjeno :D:D:D:D |
Danas sam pokrtio paradajz juhu te krvavice s kiselim zeljem :D
|
Citiraj:
:care: najljepse jaslice koje sam ikada vidio :chears:. Svaka cast umjetniku amdejca za ministra kulture :D |
Ulovila me šiza za Žderanjem pa si upravo kuham juhu:)
Nakon juhe idem pokrkat ostatke kuhane junetine sa hrenom i kruhom, rok:D |
E ljubim te, imam juhu u frižideru, idem ju zgrijat!
|
Kuvanje juhe? 00:56h? That's hard core :D
|
pfff....ja sam si znal u to vrijeme slagati knedle, juhicu, biftek na naglo, jaja u svim oblicima i slicno :D
ljepse mi je jesti po noći :) idem sad slistiti dva mesna dorucka od gavrilovica sa ribljom pastetom :D:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:17. |