![]() |
Meizu opet napravio "pilu" od mobitela, čitač otisaka prsta sa mjeračem otkucaja srca i umjetna inteligencija na pro 6 plus:
http://www.gizmochina.com/2016/11/30...ad-hd-display/ http://www.gsmarena.com/meizu_pro_6_plus-8451.php |
Dobro zgleda Meizu ali skup je. Doduše zbilja dosta nudi, ali konkurencija je nemilosrdna. Sviđa mi se da napokon ima IOS. Makar ovo nisam shvatio "Further, Meizu reveals that the ISP is from Samsung and both the companies have worked together to debug the camera onboard, which nearly took 203 days."
E da i minus je kamera koja strši na poleđini. |
Probao danas Meizu M3S 2/16. MEni je taj telefon fenomenalan. Softver je OK, glatko radi i nemam primjedbi. Jedina mana je što nema gorilla staklo nego kao neko scratch resistant ali baš i nije.
Build quality je odličan, ekran isto. U goloj usporedbi sa Xiaomi Redmi 3 (ne 3S), IMHO puno bolja investicija. Vidim da ih kod nas ima od 1050-1200 kn sa 24 mjeseca garancije i ne vjerujem da ima bolji kinez za te pare od toga. I ako rikne, nema slanja u Italiju ili Kinu. |
tak ti svejedno gdje saljes mobitel ako ti ne moras placat slanje... evo sutra ce bit ravno mjesec dana kak sam bez xiaomija... prvo jedan servis gdje samo softverski rjesavaju stvari (kvark), pa drugi servis gdje hardverski popravljaju (wow), pa dok utvrde da nemreju popravit, pa dok odobre povrat novca, pa dok uzmes drugi i dok posalju...
kako god okrenes, izvjesno vrijeme si bez moba. ja sam se nadao da ce bit brze, al eto... ma da su svi bili korektni i ljubazni u cijelom procesu (shop, servis i jedan i drugi). ja se i dalje drzim xiaomija jer mi je super i dizajnom i speckama, i ispunio mi je sva ocekivanja. a prevaga je definitivno bila baterija i SoT. (pod uvjetom da je miui 7 gore, jer osmica JEDE bateriju ko malu djecu). kolku batku ima taj meizu, tj kolko ima SoT-a? |
Citiraj:
Baterija je 3020 mAh, a SOT nemam pojima jer nije moj. |
Citiraj:
ima li taj meizu m3s google play predinstaliran ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima. Kupljen je u Neutrinu i sve odlično radi koliko sam vidio. |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
+ za Meizu...Imam MX3 već 3 godine i mogu samo reć da je izdržljivo đubre....otporan na padove ko 3310 :D ....
|
Citiraj:
|
Koliko sam čitao, Meizu modeli imaju loše kamere. Šteta.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
napomena: bez zaštite je bio ikakve. 250 kuna sa svim davanjima i nije bila skupa lekcija. sada ide u neku futrolu pa će da vidimo dalje. kad flejmamo: le eco mi se dopadaju najviše od ova tri navedena dok recimo ja bi rado imao i oppo ili one plus i huawei međutim kao da su viša klasa heh |
Ako neko ima ove nove iz Santa Domenice kakav je GPS?
konkretno za GM 4G |
Citiraj:
Sent from my Redmi 3S |
posljednji modeli Cubota imaju dobru kameru :)
|
Citiraj:
http://m.gsmarena.com/meizu_m1_note-review-1232p8.php Tko hoce moze naci i slike koje sam ostavio na staroj temi o kineskim mobitelima, meni se stvarno neda. Ako već ulazimo u raspravu neka bude argumentirana. |
Jedna je stvar u idealnim uvjetima fotkati, druga je stvar u svakodnevnim situacijama fotkati. Uopće me nije briga šta piše gsm arena jer znam iz prve ruke kvalitetu. Sad, možda bi ti za neku fotku rekao da je dobra, a ja da je loša. To je već druga stvar, u to ne ulazim.
Sent from my Redmi 3S |
istina,slazem se sa sunbriel, zbilja jako ovisi o uvjetima, to sam poceo uvidjati sve vise u zadnje vrijeme. Vani, za doba dana, slike super. u mrklom mraku s blicom , slike super (upali blic, izfokusira, i onda okine s blicom opet)... unutra uz umjetno svjetlo, slike imaju zbilja podosta suma u slici. (redmi 3s)
|
Citiraj:
|
Pozdrav ekipa.
Može mala pomoć. Nakon što sam flasao mobitel sad mi traži pri paljenju android verify account. Ja ne znam ni račun ni šifru. Kako ću ući u mobitel?????? Stavio stock rom i ne pomaže!!!!!!!1 Ima li neki trik? |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Leagoo M5
Ali to mi se i prije događalo. Baš teška glupost. pa prodam mobitel Zašto androidu uopće treba takvo sranje |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Koji god mobitel vratiš na tvorničke to bude. ma užas evo tražim po internetu i ništa
a recovery na kineski. Ne mogu koristiti mobitel |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Oooo da, divna stvarčica iz Googlove radionice pizdarija. Neki dan sam se polomio nebili oživio frendov A3 2016 kojeg je koristila seka koja je dobila A5, ali se ne sjeća koji je password koristila.
Nakon factory reseta, da bi išao dalje, đubre traži podatke accounta na koji je mob bio prijavljen, onaj prvi gmail acc s kojim je konfiguriran tijekom postavljanja. Naravno, mala je natandrkala bezveze neki mail i password kojeg nakon 6 mjeseci nije zapamtila. Uglavnom, može se, traje pola sata, treba imati komp, kabel i terminal s kojim se kodovi šibaju u mobitel da se preko emergency calla dođe do neta i apk koji resetira to govno i kako se može ubaciti novi account. Konkretno, znam kako ide za Samsung. Kako ide za čajniza - nemam pojima. @Sasha Nije te pitalo jer koristiš kineze sa starim androidima :D factory resetaj neki Samsung 2016 uređaj ili LG ili Nexus/Pixel pa ćeš vijdeti :D @Puding Nikakav recovery. Workaround se radi odma nakon boota, čim krene 1st settings menu tipa "Welcome". |
Od kojeg androida su to počeli raditi?
Od kineza xiaomi već neko vrijeme na sličan način locka mobače preko mi accounta, neovisno od verzije androida. |
6.0.1. Patch July 01 ako se ne varam.
|
6.0.1 imam na Le 3 Pro i uradio factory i nema nikakvog accounta za ubacit.. :rolleyes:
from my Le X720 on TT |
I ja sam nekoliko odrona kupljenih za pajdaše sa Android šesticom vračao na tvorničke, nakon probe
i nikakvih nuspojava nije bilo. Sve ko i obično. Ali mi je jedan pajdo pričal da je imal takvu okupaciju sa Samsungom. |
@dak0001
Jest šestica, ali pitanje je koja iteracije MM-a i koji security patch. Ako je MM sa sec.patchem prije 01.07., ne mora biti da ima to. Postoji pozamašna lista uređaja koji imaju to sranje. Vaši kinezi nisu među njima. Kao što sam naveo, za sada Samsung i LG te Nexus/Pixel uređaji prednjače u tome. Vrlo vjerojatno i Motorola. No, izgleda da je i Leagoo podlegao tom trendu. Ostali... strepite :D koliko sam skužio, u custom ROM-ovima toga nema, samo u official. |
Citiraj:
A ako ćeš ti raditi factory reset na svome uređaju, onda valjda znaš i podatke koje treba unijeti. |
Citiraj:
A što kod prodaje mobitela :) ? |
Citiraj:
Citiraj:
Ako sam dobro shvatio, on traži da staviš podatke svog prvog accounta pa poslije toga možeš postaviti novi account i onda onaj tvoj prvi više ne važi. Nisam se do sada susretao s time, to je izgleda neki novi fičr i kažem, meni se čini koristan radi sigurnosti. |
Na iOS-u je to fičr već neko vrijeme i po meni sjajan, bricka mobitel ako ga ukradu.
|
Brko pa sta cu sad :) Neki drugi rom pokusati flashati? Neki update? Uzas
|
Citiraj:
Ne bi me čudilo da i oni počnu pa kad resetiram šajomija krene zaključavanje i upiti za acccounte :) Citiraj:
Žena mi je prija par godina radila u banci, imali su bankomat u izlogu naprijed i u to doba su ga djelatnici sami punili. Kad bi bankomat nekome progutao karticu, onda su ga otvarali i vadili to van. Jednom je vadila karticu ženskoj koja je fulala PIN x puta i bankomat je uzeo. Kad su izvadili, na kartici je na poziciji gdje ide potpis bio napisan ispravan PIN :D |
Citiraj:
Moram priznati da je moj bivši RN2 bio bolji u tom segmentu. Kamera je isto bila shitty, ali skoro nikad nisam imala problema sa gore navedenim stvarima. Citiraj:
Sent from my Redmi 3S |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21. |