![]() |
Ffffuuuu...
|
|
bome zanimljivo.. :O
|
Citiraj:
Nikad imao problema niti bio žrtva ovih navodnih iznuda na IPT-u. |
Koji trackeri su sad "in" za 1080p Bluray ripove DTS zvuk i te fore.
Ciljam na torrente od 10-20GB. Nemogu naci temu od pozivnica pa di je to ? |
Citiraj:
|
Je, pomogao mi tor :)
Hvala i tebi |
I? Koji su trackeri in za 1080p/DTS? :)
|
Torrenrday, bithdtv. Ako treba invite javi na pm ;)
|
awesome hd.
sad su recruitali nekoliko novih momaka koje tek treban provjerit koliko su dobri :D, no stariji encoderi - kojima iz razumljivih razloga necu navodit imena, jel - su vrh u 'profesiji' i nemaju konkurenciju zapravo, ukljucujuci i superrazvikani hdbits. |
Kak doć do tog awesome hda? :D
|
A-HD je odlican za remuxeve, hdbits vise za encodeove. Btw pise mi na A-HD da je invite system zatvoren tak da neznam ..
|
sitewide freeleech na whatu :)
|
Trazim ali ne mogu nac ili sam lud, onu temu za razmjenu torrent pozivnica. Trebam jednu za TorretHR pa bih tamo stavio post :)
Ako netko ima link, molio bih :) |
|
krivi post
|
Dajem ipt pozivnicu,samo za staru ekipu sa foruma,ne trebam nista eventualno ako netko ima za pass the popcorn:)
|
Citiraj:
http://www.reddit.com/r/trackers/com...e_recent_ddos/ http://www.reddit.com/r/trackers/com...t_ddos/cfu758o |
Citiraj:
To šta ga bude par tisuća ljudi bojkotiralo, boli njega. Jedina nada je da ga PayPal i Google Wallet odjebu, nije mi jasno kako već nisu s obzirom da zvanično odbijaju poslovanje s vlasnicima trackera i cyberlockera. Znam puno manjih privatnih trackera koje je Paypal odjebao i ozbiljno im ugrozio egzistenciju. Očigledno imaju dvostruka mjerila gadovi, ipak im donosi tisuće dolara dnevno. Bojim se da će DDOS napadi na BTN/PTP trajati dok mu netko ne hakira sajt ili mu pošalje ninđu. |
Neda mi se citati to sve,moze ukratko?
Glavni sa ipta su ddosali ostale trackere? |
Citiraj:
Citiraj:
TD (torrentday) - Security issues TTing (torrenting) - Security issues Kradu peerove sa drugih portala, te koriste resurse korisnika tih portala kako bi namirili svoje. Izvlače pare putem donacija, ugržvaju sigurnost i privatnost infomacija. Ukratko što dalje od gore navedenih za vašu i tuđu sigurnost. |
kaj je sa bit-hdtv-om?
|
Dal je PTP čisti ratio tracker il se da što sastrane uhvatit pomoću bodova kakvih?
|
Site is dead.
tvtorrents.com Jan 5, 2015 Due to recent events the site will not be coming back. Thanks for all the support and good times throughout the years. For all the haters, go hate on something else or get a life. Tako da, game over Šteta što nije netko to preuzeo, ja sam tamo bio i donor i dobar upload imao (seedbox zaslužan) Jel ima koja alternativa? Jer to mi je bio jedini sajt gdje je sve imalo smisla.. lijepo poredano, brze objave i favoriti pa si mogao točno pratit svoje serije koje su stizale Ekipa spominje freshon.tv ali bez invite nema upada :( |
RIP
Čeko sam mjesecima da se vrate. Bio mi je najdraži sajt jer su imali ogromnu kolekciju starijih serija. Koje druge trackere preporučate za serije? freshon, PTP, BTN? Ima li još koji dobar sa dobrom kolekcijom? |
TvT :(:(
Šteta, tamo san ima baš sve lipo kategorizirano... Teški old school tracker |
Freshon.tv je odličan tracker isto. No ratio
|
Preporuka za BTN..Također No ratio tracker...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Navodno je najlakši put What->BTN->PTP ak se ne varam. |
Da, točno prije 4 dana na BTN-u objavili između ostalog
"Elites, Gurus, Masters, and Torrent Celebrities no longer have unlimited invites. This change applies to only those four user classes." |
A po čemu je BTN tako poseban?
|
Tracker je odličan što se tiče i ponude i brzine na svim torentima.... Navigacija po samom siteu odlična, pregledna i jednostavna... Veliki broj raznovrsnih serija, packova po sezonama itd.
Po meni vrlo lagan za seedanje bilo sa kućnom vezom ili boxom + No ratio je :) |
Aha, kul.
A prije se može dobit na lotu nego upast na njega kolko sam skužio :D |
A gle, nije za lagano upast, priznajem, ali kad sam napokon došao tamo, ostao paf :O :)
Tracker me se jako dojmio, i od tad, samo tamo skidam sve serije :D |
Meni je dosta to šta je specijaliziran za serije :D
To mi je dostojna zamjena za tvt.com, čim ja na moran puno browsat okolo, neko mogu namjestit nekakav rss da skida favorite, meni je to to, sve šta trebam. Doduše mogu ja to sve složit na HDBu, ali nije to to... Plus šta je tamo seedanje brutalno, al aj iman buffera skoro terabajta, taman godinu dana serija cca:D:D Treća opcija je bilo koji 0-day tracker, ala SCC ili TL, al to je već borba, navijanje podsjetnika kad što izlazi, blabla, prestar san više za to... PTP spominjete poviše? Ne znam je li se tamo šta promjenilo u zadnje vrijeme, ali kad san ja bio tamo (davno) meni je to bio još samo jedan u nizu bezveznih trackera kojeg sam se riješio:D Doduše riješio sam se ja i BitMeTv trackera, kao ne treba mi, imam TvT, pa sad iman k:D Ugl ako ko ima BTN nek me se sjeti, bar san ja šta ovdje šta na f.hr podjelio pozivnica i pozivnica... |
Citiraj:
250k bodova je 100GB tako da ako se potrudis, da se i to. @Ex Kasnis par dana, masterima ukinuli inviteove. Zapravo, moci ce se kupiti iz internog storea samo se jos ne znaju cijene pa ako nece biti neki smjesne cijene (citaj deseci milijuna bodova) onda te se sjetim. |
Vezano uz btn, nažalost bila je situacija ovdje na forumu da je ekipa uredno dobivala banove iako je to gotovo pa nemoguće tamo, pa su skoro nadrapali neki ljudi, isto sa PCE zbog toga što su dijelili invajte.
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:04. |