![]() |
@vex385 vidiš gledam isto šta i ti 27" ips freesync,hvala na linkovima mislim da ce FHD biti i meni dosta ko če izgurat 2K u igrama:/,plus dosta su skuplji .
Poslano sa mog Redmi 3S koristeći Tapatalk |
1440p nije 2K, vise 2.5K, FHD je blize nazivu 2K :)
|
Hvala Brko na preporuci ali mislim da bum na nekaj ipak malo vece od 24"
Sad sam opet na poslu malo pogledao full hd na 27" i ne smeta me, cisto mi je prihvatljivo i ono što BsClocked kaže lakše ću gurati igrice na manjoj rezoluciji Makar pricao sam s jednim clanom foruma da mu je Aoc 31.5 stvarno ok monitor pa se mozda odlucim i na njega, samo cu morat kad dodjem doma uzet malo metar da dobijem dojam kak bi se ta grdosija od monitora uklopila u prostor i dal ja uopce dovoljno daleko sjedim jer stol nije bas ogroman |
Igraš Metro Exodus Demo na YouTubeu :D :D :D ?
|
kako sam znao da ću tebe odmah triggerat s time :D :D :D
|
Uvijek triggam na fejkere i one koji se kite tuđim perjem :D
Sent from Usreo Mobara |
valjda ću se naviknut na sitnoću svega, znam da mogu povećat scale i u kromu i sve al da nediram niš mi je sitno full
budemo vidli za par dana |
72 sata otprilike ;)
Sent from Usreo Mobara |
s kolke udaljenosti gledaš? meni je hmm, a moguće da i ispod pola metra
|
Ispod pol metra??? Bojim se da je to malo preblizu.
Ja sam na istom odstojanju kao i kod 23 colera: 70-80 cm, ovisno kako se zavalim u stolac. Sent from Usreo Mobara |
60-70 cm sam udaljen, sad mjerio, više nemrem nažalost jer mi je takav stol s rupom za monitor i ovo je najdalje kaj sam uspio
|
Zadrži 70 i bude OK.
Sent from Usreo Mobara |
Sve je to stvar navike ;)
|
Šta ja znam, ja imam 2715H već dvije godine. Ne mogu nikako pobjeć od činjenice da mi je zamorniji za oči nego bivši 2412m kada krenem radit u uvjetima s manje svjetla. Nije mi jasno zašto.
Uostalom, PPI nije ništa ekstra. Refresh rate je samo 60hz. Meni se konstatno čini da se može dobit fantastičan panel u ipadu ili mobitelu ali ako želiš 30 inča istog za desktop PC. No-go. |
Fakat je izbor nikakav za upgrade monitora, ovi 27" 1440p su presitni za sve osim za igara. Kako nema 30" 1440p IPS monitora?
|
Pa imaš 31.5". Ako bi ti trebao 30-coler, moš komotno uzet i colu i pol veći ;)
Kod mene U2715H već 2 tjedna. Naivknuo sam se na njega kao da ga imam već godinu dana :) sad mi je taman i veličina slova i sve :) Sent from Usreo Mobara |
To je vec preveliko, koristio sam 27" 1440p i on mi je cak na granici da je prevelik, al je ok, kontam 30" bi se moglo max izgurat sto se tice velicine monitora a i tu bi pravo legla 1440p reza sto se tice velicine pixela :) Steta sto ne postaoji ta kombinacija velicine monitora i reze. Da bar ima 29" 1440p :D
|
Izbor je takav kakav je. Da i ima takvih hibrida između, koštali bi ko svetog petra kajgana jer se nebi štancali u tolike tisuće komada kao standardni 27 i 32 cola.
Meni je 32" bio prevelik, a ovaj kao da je rađen po meni :) Sent from Usreo Mobara |
bok,
kakav je ovaj monitor: https://www.futura-it.hr/katalog/per...i/27plus/36175 jel ima kaj bolje u tom cjenovnom rangu za općenito korištenje (igre, surfanje itd... ) hvala |
Zasto u ovu temu, ovo je 23,6" panel? Zar ti ne smeta sto je TN?
|
Prakticki je sve bolje od 60Hz TN panela za 1000+ kn.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
pitao sam za ovaj monitor: https://www.futura-it.hr/katalog/per...i/27plus/36175 hvala svima :) |
Pozdrav decki, uzo bi si monitor za komp ali buduci da se ne razumijem bas nesto u to bi vas zamolio za pomoc, neka prepuruka. Gaming monitor do 3000 kn
|
pa ovaj od Brke dell U2715H je odlican za tu cijenu, i ako hoces 27" 1440p
|
To nije gamerski monitor :D gamerski monitor mora biti minimalno 75Hz i/ili 1ms GTG. Ali do 3000 kn može kupiti samo TN-ac.
U2715H je nekakav overall monitor na kojem se može gejmat (pitaj adaskinja kako mi "dobro" Counter strike ide, ali nije do monitora :D ) ali je to office monitor na kojem se dela. Za naganjat po doma singleplayer je odličan. Ako će igrati kompetitivne brze MPove, bolji je TNac. Sent from Usreo Mobara |
Po njegovom pitanju i razumijevanju materije mislim da mu je najbolje da uzme monitor ko u tebe :D
|
Nije baš precizirao. Možda se ne kuži u monitore, ali se možda debelo kuži i ima skillz za osvajanje svjeckih prvenstava u MPovima :)
Uostalom nije ni rekao kakav je par CPU+GPU i što bi naganjao na 1440P. Ako tu nema ekvivalent GTX1060 tj slabije, 1440P nije baš preporučljivo. Inače, preporučujem svoj monitor svakako ako ne treba biti ISKLJUČIVO gaming monitor. Sent from Usreo Mobara |
Ja se savrseno igram na ovom svom HP lp2475w jos od 2008. a monitor ima 25ms lag, pa mi reci da tvoj nije gaming monitor. Doduse od MPa samo Rocket League :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:58. |