![]() |
Primio se testiranja hardvera iz garaže i uhvatila me želja za pizzom. :)
Panonska sa vrhnjem mmmm... Nije homemade, ali pojest će se :D |
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) Upravo sam maznuo dva sendviča sa chili-majonezom i pilećom podrigušom:D |
Sinoć za večeru: tanjur poriluka, kobasicu i neka rebrcai. Desert dve krafne i litra čokoladnog. :D
Sad za gablec: tuna u paradajzu, feta, paprika i paradajz. :p |
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo MAHER Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) |
pasta :)
|
Za rucak vinski gulas, za veceru peceni kesteni :)
|
kritično sam ogladnio čekajući NBA,već bio na izlasku po kebab kad sam se sjetio nečeg:
sir i vrhnje od kumice i preogromna oriđiđi talijanska mortadela s maslinama,mal paradajza i neki raženi kruh.....turska nije imala šanse večeras :) |
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo MAHER Masni Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) |
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo MAHER Masni Daddy Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) |
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo MAHER Masni Daddy Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) LAcy |
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete |
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy codiac (99% ako bude ovaj 1% javim još naravno dodjem do 17h jer radim do 16:30 kao i ck :D ) Catkiller Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša ) syss (ali znat ću tek netom prije i nemojte spominjat šlapu, razlog je druge prirode) LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete blackdragon (vjerovatno u utorak će znat) |
http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Savina_pepper
Ako naiđete na ovo, zaobilazite u sirokom luku. Ja sam naravno morao probati. TOKSIČNI OTPAD!! |
čaj od kamilice i čajni keksi, vec dugo nisam to konzumiral, imam osjecaj da bude otislo barem litra i pol caja + keksi :D
|
Citiraj:
|
Ždere 05.11
Tor Jeltz Rak vga killer Hammdija ^SuperUnknown^ Trouble Buljo Masni Daddy codiac (99% ako bude ovaj 1% javim još naravno dodjem do 17h jer radim do 16:30 kao i ck) Catkiller Cuga: Djukica domis (ako dođe paviša) syss LAcy MAHER-možda,jbg obveze proklete blackdragon (vjerovatno u utorak će znat) |
stara kaze: dojdi na sekeli gulaš........ rofl
ode ja na lignje negdje.... |
WTF?
Sekeli je zakon. |
razočarani smo trabl :(
|
Totalno :) Pala pastrva i krumpir šalata maloprije :zdero:
|
Danas domaća pizza:D
|
Pohani sir. :zdero2:
@jelc..smradu! Ja imam bolonjez doma..nije ni to loše. :) |
Kaj?:D
Pa ne mislim silovat sa ribetinom bez veze-soma sam poŽderao, orade i brancine isto a ostao je samo nekakav snjakma šaran.... |
Citiraj:
Citiraj:
Doći ću na žderonje da vidim one anoreksičare iz Dupca. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nakraju sam završil na krvavici restanom i zelju.....Sekeli is no match for this one :) |
to još može, ali sekeli ja-biram-tebe prije o-ho-ho stvari... stvarno ga lajkam :D :D
|
Citiraj:
Tijesto se diže, paradajz-umak je gotov, sir spreman a hamburger-slanina u friđu :) Bit će ~ 6 tepsija :) :nuts: |
sinoć smo slavili ročkas kod frenda na Knežiji i ogladnili,svi pokušaju s caterigngom i roštiljem su ispali epic fail(pošto je bilo 22.45) pa smo onda naručili na preporuku (koja je glasila: odnjih samo slavonska valja) iz Rubikona 2 jumbice slavonske....
I stvarno,svaka preporuka,dugo dugo nisam ukusniju i sočniju slavonsku popapal :) |
Jučer smo ja i bolja polovica nabrali desetak kila kestenja u samoborskom gorju. :) Uglavnom dva sata uživanja u šumi i kasnije berba jabuka i dunja. :p
Poslije malo šljakice pale su krvavice, krumpač i kristalka. Danas imam zeku na kulaš, one kruglice od kruha, crnog/bijelog vina, pivice i pite od jabuke. :) Veselim se zekanu. :) |
kiselo zelje u glavici cijeli tjedan... danas uz čvarke, jučer uz špek :D
sarma miriši po kući :) love the fall :D |
Mi još nemamo svog zelja pa se malo štrajka sa sarmom ali uskoro će krenuti i jedva čekam. :)
|
Meni je hazi živa muka za jest-sve puno sitnih kostiju ko ribetina...
Stavio jučer popodne teleća jetrica u mlijeko, danas idu na naglo, pire, raženi i šalata od friškog crvenog zelja:chears: |
Je muka je ali je zato fino. Da pogodim tebi je riba za baciti cuckima dok ždereš odojka? :p
|
Som je fini-nema puno kostiju:D
|
meni su sve te riječne, pogotovo som odron teži... nemrem nikak zavoljet okus mulja i masnoće u ribi :D
|
Som je odvratnost od ribe. :) Točno to kaj sisa kaže. :)
Pastrva, brancini, srdelica, oslić, šarun i lokarda. :) Eto to je ono kaj meni valja + vjerojatno pokoja vrsta ribe koju sam jeo ali sad se nemrem sjetiti kak se zove. :) p.s zeko je bio FENOMENALAN. :) |
Som je dobar,samo ga treba znat pravilno ispeč,nekoć u Suhini kod Podsuseda....delicija :)
Linjak tamo negdje u PM je isto zakon bio....bolje od pastrmke :) Danas odojak mali mladi i fini :D |
Citiraj:
Citiraj:
I ne znam o kakvoj masnoći pričate?:stoopid: Somić od tri kile kad mu makneš glavurdu i utrobu ima oko 1,7-1.8 kg max, fino se nareže na šnite debljine 2cm (barem u našoj kući:D) i zdravoseljački uvalja u sol i kukuruzno brašno pa na tavu:) Papci:D |
moš ti meni soma dofurat iz rijeke pilećeg temeljca i kutjevačke graševine, ali jednostavno ne volim taj okus i nikad mi neće biti na razini morske ribe.
losos može :) p.s. kad imam soma onda ga dobijem, negdje sa country-sidea, ne znam točno... u drek-riveru su ribe pobjegle odavno :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:34. |