![]() |
Amdija opasno navalio na mikrovalnu:D
|
pa nisam je ziher kupio da mi stoji doma :D
|
Dosta je bilo zajebancije-danas bude "sezonska" hrana:)
U jednoj rajngli se kuha žuljba, svinjska mrkvica i kobase a u drugoj kiselo zelje, malo kožica, špek, kobasa i malo suhog mesa-buncek smo skuhali sa strane:D Imam nekakav mješani kuruzno/raženi, Žuja se hladi:chears: |
Ja sam se u SC-u ubil u prženim lignjama i punjenom pilećem :nuts:
kaj jelc navratiš danas ili? |
Ja se ubio sa bažulom i zeljem, za večeru samo sir za mazanje i šnita prešane...
|
danas bi baš mogao lignje neke ubosti...totalno mi se jedu :)
|
jučer sam kuhala bolonjez sa sirokim rezancima :nuts:
danas mi je dragi otisao na put pa mi se nije dalo nista kuhati samo za mene i gablat cu u obližnjoj pizzeriji ili krcmi :D...nisam vec dugo tam jela, valjda ce biti ok hrana |
Jučer pala pizza Picante, dobio sam jako male feforne, mislio sam da ću ih sve pojest (obično mi uvijek ostane jer su brutalno ljuti) al ovi su bili 2 put gori, oči su mi ispale al je pizza bila predobra. :)
|
Danas nastavak sa bažulom i zeljem:D
U kući je čist ugodno ozračje:p |
za gablec sam ubio sendvic od polija..isto kao i dvoje kolega
u uredu isto ugodno ozračje kao i kod jelca doma :D |
Ispekao 4 tepsije domaće pizze, mljam, pojeo pola tepsije sad, pola ću prije polaska na posao, uživam pa sitno jedem :D :D
Ujutro kad dođem iz nočne će me fino dočekat 2 tepsije, bit će čist dovoljno, za pol dana :D 1 tepsija ide sestri :/ :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uh, kako sam se najela sutrašnjeg ručka! Dok sam ja vani ko pravo zagrebačko čeljade, majka napravila kanelone. Tj. kako je najveća razlike između kanelona i lazanja to kaj se tijesto mota u rolice, umjesto u horizontalne slojeve, a majka je napravila u slojeve, možemo reći i da je napravila lazanje. Lako je sad filozofirat s punim trbuhom! idem popit sok i pojest mandarinu u nečiju čast
Klopa |
I ja ponekad pokleknem i potonem u vege-rajon, za večeru špinat i jajca na oko uz raženi i neizostavno karlovačko.
|
jelc si bio do bake?
danas sam na nekim glupim srdelama,nije to lose,ali nema ribe do prasice :) |
Za večeru nekaj kaj nisam dugo jeo-mesnjak:D
Mesnjak, par domaćih feferona, veliki paradajz i raženi:) |
Bauštelski doručak; kruh, poli salama i jogurt + majoneza. Cijeli ured smrdi na poli :p Kraljevstvo za kavu :(
|
Citiraj:
|
Eto ti pravog redarstvenika! :D
Gargh, još sam dalje od Dubrave, u Poljanicama radim. Popila sam već tri neka neskafekapučinshita, do 13h ću umrit od umora... Dobra stvar je kaj se forumi dobro otvaraju i na 64 kbpsa. |
Danas malo žganaca i gulaša od nekakvog nesretnog veprića, jebeš takav posel kad moraš vozit i nesmiješ maznut više od jednog gembača:(
|
mi smo jucer maznuli pravi slavonski cobanac :nuts:
za desert su bile pecene kobasice :D (isto slavonske) i strudla od sira (slana, naravno ;) za danas planiram peci piceka i krumpire i uz to pecenu papriku na salatu (imam u skrinji samo odrmznem ;)) |
oce bit koje zderonje skoro?:)
tek onak da vas sve vidim i malo klope pokradem:D |
Nekaj smo razmišljali o petku...
|
pa baci onda listu pa da vidimo:D
sranje je sto ja u petak tek nakon nekih 7,8 mogu al ok |
Sutra idem do bake (ovaj put ziher:D) pa javim...
|
javi kad pa da dodem na kavicu:) cist onak pozdravit tak i tak sam na fsb-u
|
Ok:)
Danas je bila fina papica-žena odlučila (konačno:D) probat napravit knedle od kruha po starom receptu, uz to umak od gljiva (šampinjoni, bukovače) i četri deblja komada pu-ajceka koji su se 24 sata pacali u ulju i začinima...pa na naglo...rok:chears: |
Da ne bi krulilo u želucu, pristavil sam dva koluta krvavica da se lagano peku, eda bi se postigla hrskava korica, a posebno se dinsta kisela repa s kimlom i lovorom. Raženi i karlovačko kao logični slijed...
|
danas sam pojel kebab od piletine..pa..više mi se sviđa vulgaris :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:54. |