![]() |
Mrknuo 5 jajci i kisele krastavce za večeru.
Jelc, se isplati onda ta mikrovalna ili ne ? Stara mi zazire od mikrovalke, boji je se :D Za sendviče imam onaj toster iz Konzuma za 50kn koji mi je najbolja kupovina u životu, al me sad privlači i ta mikrovalna... |
Citiraj:
Zeznuto je jer traži jedno vrijeme experimentiranja...za kokice i podgrijat jelo je mrak-ostalo eventualno skuhat rižu ili krumpač, napravit topli sendvič... Ovisi kakva je, ove nove imaju infru, ventove...pa možeš čak napravit koricu i normalno zapeć meso... Uglavnom koliko sam ja polovio za ovih par dana-primarna namjena je brzo podgrijavanje jela. Budem valjda pametniji za mjesec dana, tek sam je počeo koristit. |
Ovo je zakon Tefal Ultra Compact Grill GC3001. Hočeš peći ćevape, pljeskavice, šnicle, carsko meso (zažari se fino i ne šprica okolo), topli sendvići, tostiranje sendvića u lepinji ili hambi pecivu. Uglavnom zakon stvar. Lagano održavanje. Ploče se jednostavno skidaju i samo ubace u perilicu za suđe. U zadnje vrijeme koristim ga češče od mikrovalke.
Ali koristim i mikrovalku WHIRLPOOL AMW 204. Ima gril od 1000 Wata. Odličan aparatić kad se skuže sve tipkice. :D Evo i slikica. |
nemoj da te vidim više bez analognog kotačića... http://www.corbis.hr/img/repository/...mw-1771-dw.jpg
znaš kak namještam sat na zimsko vrijeme i dužinu mikrotalasanja f00dza? samo okrećem sine, samo okrećem :D |
Citiraj:
Ja sam mislio da mislis na ovakav motor http://www.tucepi.net/gallery/gallery-gastro/peka3.jpg :) |
AMD - gdje si kupio ovaj tefalov gril i koliko kosta?
|
ljudi...najel sam se kak prasac :p
pojeo sam iz pizzerije Mozzarella slavonsku pizzu evo dvije fotke http://pce.hostili.com/images/D0000869ek.jpg http://pce.hostili.com/images/D00009e913.jpg okus je tak dobar..tak dobro tjesto..tak dobra šunkica..jao :zdero2: |
cuj jelc budemo mi tu listu vise za klopanje????
:D:D |
Citiraj:
|
ja sam klopao čvarke i luk. sad idem u ducan po par guinnessa.... :)
:beer: |
Ajme sad sam pojela šest sarmi s pireom. Ne znam di mi to stane fakat. Al ovi mi čvarci izgledaju primamljivo, otkud ti? :)
|
Citiraj:
Dobra je fora da se da otvoriti za 180 stupnjeva i dobije se električni roštilj. I jedna i druga strana imaju plastične posudice za skupljanje viška masti i saftića. Ali još bolje je da pant nije fiksan tak da se može staviti bez problema sendvič debljine do 10 cm i tostirati ga. Imam još uvjek onaj toster za tost sendviće kaj ispadaju trokutići, ali tu stane samo tost za kruh dok se u ovaj bez problema ugura lizika, hamby pecivo, somun ili 3 tost sendvića. Malo prije sam smazao dvije sarme i malo kuhanog špeka. Sad se opijam sa nekom crnom irskom pivom "o'hara's". Okus je tak tak, ali bitno da lupa u glavu. :D |
Citiraj:
Ja se namam čim pohvaliti, 2 komada frenč tousta za cijeli dan :hitthewal: |
Još su pale dve makovnjače, i sad za pod zub neki čokolino. Nije svaki dan Obama izabran za predsjednika, treba proslavit bogatom trpezom :)
|
ja si odo namazati kruha i nutelle :)
|
Ja idem na cokolino!
|
Ja sam se danas zdravo seljački ukrmio sa pečenim krumpačem na kojeg sam stavio malo špeka i kobasa:)
Uz to šalatu od kiselog zelja, raženi i puding od čokolade za desert. |
Ručak:
Lungić punjen sirom i šunkom sa zelenom salatom sa octom i nekim začinima, uz to Coca Cola naravno. :) I pomfi. Večera: 8 palačinki, čokoladnih... I još dvije sa orasima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
How-how-how, ja već godinama imam kombinaciju kao i ti samo kaj je pored i 1/2 kg špinata iz vrta:) Lijepo stavim meso i krumpač u tanjur a špinat Žderem iz tave u kojoj se radio. Žlicom:D |
Ljudovi, ja ogladnio....bu kaj uskoro?
|
Ja se isto veselim zderama. Tu sam doma na opakoj dijeti, nisam vidio kruha vec neznam koliko :P
Tako da ce mi zdere doci kao jail-free card :P Citiraj:
|
Sljedeci tjedan žderonje mi odgovaraju ko budali šamar :D
|
ubio sam burek meso i jogurt 0,5L
sada me ceka komad ohrahnjace i komad makovnjace..ali kada kazem komad..to i mislim :D |
Dečki-ja fakat ne znam za sljedeći tjedan...najvjerovatnije sam petak i subotu out...jedino mogu obavjestit baku da bi Žderali 14.11 pa nek netko to izorganizira.
Ili 21.11? |
Maloprije sam smazal pečena krilca.
Uzel sam wok i metnul u njega kilu svinjske masti, a kad se je dobro zagrijala bućnuo sam unutra pileća krilca. |
21.11. 14-tog sam dezuran
|
kaj se mene tice moze 21.11 :)
|
Citiraj:
bilo je krvi ovih dana kod mene u svinjcu :D pa, eto, i cvarci dosli na svoje :D :beer: |
Citiraj:
Barem po pitanju datuma:) Danas na masti malog pu-ajceka luk, malo svježe paprike, pravog zigorskog špeka (jedna crta, slabo vidljiva:D) i pet jajci, uz to raženi i malo cikle. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07. |