![]() |
Feta, paški sir, domaća sušena kobasica i buteljka plavac mediterano (Hvar). :)
|
Ja ubio 12 ljutkastih čevapa, kruh s goruščicom i pinđur.
Za desert opet tuborg. |
Njeno visočanstvo...
SARMA! :D |
Ždere se ostatak šunke u kruhu, hren i zaljeva pivčugom:D
|
Punjene paprike :p
|
Pozdrav svima.
Eto kak je amdejac odlučio da se ne želi kitit mojim kuharsim delicijama :lol2: on neka vam piše kaj je jeo, a ja ću ponekad stavljat slike svojih uradaka. Za početak je kruh sa senfom, koji je btw ispao odličan :D http://img138.imageshack.us/img138/3538/kruh1.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
A svašta on meni priča, al nek se hvali ak ga to veseli :lol2: |
Lagana večera-sir, vrhnje, raženi i malo adidasa:)
|
Pečena piletina, pečeni krumpir i zelena salata, zvuči obično ali stara radi po mojem receptu tako da ću se utovit ko prasac sad. :)
|
Roštilj u kuhnji ispod nape. :D Carsko i vratina. :)
|
Pohani bataci :D
|
E da su i krilca uz batke. :p
|
Filana paprika, pire, raženi i Fresssh:)
Za desert mi je ostalo još jedno lisnato sa šljivama i višnjama+kupinov pekmez) a za navečer maline. |
Citiraj:
|
Bijelo meso, mali batak i krilo, prije bum hrptić oglodal nego pojeo batak:)
No dobro, nisam gadljiv ni na karabatak ali ljubitelji bataka uvjek dobro prođu za mojim stolom:D |
Citiraj:
http://online.konzum.hr/categories/5...5557?locale=hr |
danas samo pohani kruh :(
nadam se da menze rade za večeru, rado bi se ubil ko jucer sa 3 obroka (jedan rucak :D) u cvjetnom :D |
Citiraj:
Kaj fali onom zabatku sa kožom i kostima?:stoopid: Inače-znal sam dovleć sa Trešnjevke krila sa malom bocom (pureća) a kakvih 17-18 kuna kila, dobra za juhu, za na naglo, u pećnici sa krumpačem... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim, samo sam to napisao ovdje kao primjer kaj volim. Volim ja i paški sir, al bu danas na pizzu išao podravec ofkors :D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Di ćeš bolje za roštilj. Ostatak prerežem na pola i imam kosti s vratom i piškom za 4 juhice ili ajgemahteca. To me dojde od 45 do 50 kn. :p |
Bio jucer Kod dede na punjenoj pljeskavici....ubio se ko zadnja svinja, jedva sam se od stola maknuo :D
|
|
Upravo pogled na ćufte i brdo pirea.
|
Danas u pećnici krumpač+mali batak i krilo od pure, kristalka.
Za promjenu i odmor od pivčuge-gembač:D |
|
Znate kak se ide iz Linksa, pa se svrati na čevape i pommes? E točno to :D
Čačkam zube :) |
grickam pizzu dok Amdejac čori :-)
|
I ja poZderao pizzu, sada neki kolac njupam. njami
|
Jedem pšenični Paulaner i neku tuna salatu.
|
Citiraj:
|
Prežderao se kestenja i sad sam žedan a ne pije mi se voda :no2drug::hitthewal:
|
Pošto smo se juče nakon treninga na hitrecu klinički oduzeli alkoholom,danas od 6 glumim zombija te sam se popel kod mame.....na omlet s pekmezom i kištrom mlijeka. Bit će zanimljivo s probavom jer sam u 6 vjutro istreso 3 lavora cedevite u sebe :D
|
Kaj danas niko niš ni žderal?
Pečem 4 vrste sira od Dr.Oetkera u rerni :) dodao sam još dvije vrste :D |
nije danas, ali je u subotu :)
- na gro maslaca, tipa 150g bacim vrećicu smrznutog mixa gljiva (vrganji, shitake, sunčanice i još 3 vrste koje sam zaboravio, uglavnom ima svuda toga za kupit) - dodajem samo vegetu i papar - kad sve pusti vodu nutra 1 veći ili 2 manja patliđana na kockice (obavezno liznuti komadić kod rezanja da nije žufki, ako je - onda kockice nasoliti prije svega, inače ništa od soli da ne presuši) - vegeta, papar - nakon isparavanja/upijanja patliđana deci vina i eventualno podliti još jednom sa vinom dok se patliđan ne zacakli - veliko vrhnje za kuhanje par minuta da se sve prožme - ugasiti i finu šaku svježeg peršina nutra pa promiješati sa strane skuhat njoke na 2min, odliti vodu, zabiti preko njih umak i bog te veseli za na-brzinu klopu, a da nije mekdonalds :) može trouble? :D |
Za ručak špagaći i bolognese a za večeru bude sir, vrhnje i malo adidasa.
Spekla žena kukuruzni kruh, izvrstan je:) |
Citiraj:
Krvavica je na tavi! :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:24. |