![]() |
Ma neeeeeeee, to je tako slučajno ispalo iz kuta da se vidi moj novi 22 inčni monitor koji jede malu djecu :D
Otvorila bih temu di bi mi se svi divili, ali je to ipak samo malo prepretenciozno, pošaljem ti slike na email, kao Jelcu prije 10 minuta :) |
Citiraj:
mogao bi mi jelc dostaviti malo svoje paprike...ako nije prejako postavio mikrovalku pa napravio akvarel po njenoj unutrasnjosti :D Citiraj:
|
U zadnjih pola vure sam experimentirao sa :
Raženim, samoborskom salamom i karavanom...napravio sam iz prve mrak sendvič pa sam do sad samo pio Žuju, slušao radio i radio sendviče za ženskog zlikovca...ponestalo je salame pa sam prešao na suho meso i špek:D Paprika stoji raspolovljena u zdjelici i čeka svoj red:) Na svu sreću je barem jedna pametna glava u kući koja se sjetila zapisat na kojim postavkama sendvič najbolje ispadne... |
Citiraj:
@ladybug slijedeci put najavi da ce biti palačinkijada(koja rijec :lol2: ) pa cemo se jelc i ja zaletjeti do tebe...njemu 25 palacinki,ja sam skroman pa mi je dosta i 20 :D |
Ovo sa paprikom nije prošlo loše-ali sam moral dvaput zagrijavat...prvi put sam stavio 3 min. i 450 fati-kita...pa sam još 2.5 min na 600...
Velika paprika (prerezao sam je uzduž), gust saft...budem drugi put odmah na jače:) |
dva sendvica
mortadela i zdenka sirni namaz čardaš..predobar 0,5l kakao i to je to :p malo prije spavanca :D edit: bacite oko na link u sigu...stavio sam neke recepte gore :p |
aha recepte si metnul,a kada bum ja dobil tvoj tajni recept za ajvar?
:D:D |
nikada :D..jer ga ne znam :D kaj ti je :p ove godine je jos bolji jer sam ja mjesao cijelo vrijeme...šest porkletih sati..odrvenila mi je ruka za to vrijeme :( užas!
|
Ma nemoj, a kad ga treba Žderati onda ne jambraš, ha?
|
Citiraj:
Citiraj:
pravi mi se javio :p |
looooool ownd
micek, deal, ja radim smjesu vi pečete :D |
Je, ziher...tak bi i ja Žderao:)
Upravo si spremam složit pravi Žderonjski sendvič u mikrovalnoj-sa dimljenim sirom, i na tanko narezane kobase i malo špeka... |
Dobro jutro Žderonje.
Evo prije posla kukuruzni kruh i dimcek. Dok se vi dignete ja sam pol šihte odradio. |
4x lisnato sa visnjama za dorucak + cokoladno mlijeko 0,5L(obavezno zbregov :D )
|
ubio pizzu pikant iz pizzerije Mozzarella.
ubio sam pikant..nije velika al je fina :) i bio sam malo krao kolegama pizzu San Sebastian rajčica, sir, šunka, šampinjoni, paprika i vrhnje...začudo čist ok :) |
Gladan sam. Na faxu mi se nije dalo jesti, doma mi se neda nista raditi, al zato dostava radi.
Mislim da ce pasti neka pizza ili nesto iz kineskog. Mrmlj :) |
Upravo se napunio bolonjezom i uz to oni zeleni rezanci sa špinatom valjda , i kisela paprika punjena zeljem .
|
I dalje se bavim sa mikrovalnom...uzeo par roza krumpača, oprao i posušio.
Ubio boga u njima sa vilicom, stavio u mikrovalku na 10 minuta. Izvadio, prepolovio po duljini, još malo brutale vilicom i i umočio (samo "golu" stranu, ostalo je u ljusci) u pripemljenu smjesu vegete, ulja i crvene paprike, hitio na to špek, kobase i sir pa vratio još tri minute...žena tak maše repom da nebu ni primjetila kad dovučem doma novu ploču i proc:) KMU! |
Citiraj:
Savjet : sve napraviš kao i obično, uzmeš čim veću rajnglu koja ti stane u pećnicu, staviš na 120-150 C i pustiš da se samo peče polako i zgusne do željenoga, bez miješanja, garant ne bu zagorilo. Presipaš u flašice i doniraš jednu za savjet. :banana: |
|
smrade :D
jede se luksuzno... |
Ja opet nista nisam dans jeo..Ali je zato pala litra Pelina..
|
Citiraj:
|
oke, send here... jedino tužno na ovoj slici je što ne plivaju u buzari :D :D
|
Citiraj:
|
Danas opet brza hrana, paradajz juha sa taranicom i velika lizika-Zdenka za mazanje sa šampinjonima, kulen Baranjac i kiseli krastavci:)
Za desert opet čokoladna parfe torta:nuts: |
furamo ja i frend bolje polovicu u Noctruno u Skalinskoj :)
mislim da cu neki bečki mrknui :p |
Citiraj:
Išlo im je dobro dok par nakupina bjelačevina nije skontala pa počela dolazit svaku večer prije Lapa....frend naruči litru mineralne a ja litru stolnog bijelog:D Svaka mu čast, nije odmah odustao nego je počeo nabavljat vino u rinfuzi (stavka-domaće, rinfuza, kol. 1L min:D) E, tu se gadno zaje**o, kad se pročulo-u stampedu je navalila banda masnih čupavaca na jeftinjak litru-i-vodu:p Nakon toga nije dugo potrajalo... |
Citiraj:
|
Danas lagana večera-sir, vrhnje i malo prešanog jezika.
Kad to maznem idem nasolit gusku za sutra:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:21. |