![]() |
Pojeo sam litru Pelinkovca..za prilog je bila Cola..
|
pošteno :D i to ima kalorija :p
ja cu pricekati da se ekipa probudi pa idemo na kebab :D |
I kod mene svi spavaju, jedino sam ja budan..
|
odi si spij jednog pifkana i spavanac ak nisi spavao cijelu noc :)
danas za rucak: pureči batci pečeni krumpir buhtle s pekmezom od šljiva i nuttelom kak bum se najel..i jos si pikenm par osječkih u konzumu..jao :) |
Ma pijem neko domace crno vino, ali 0 bodova..
A gle Hamma, u 10 sati zna sta ce jest za rucak..hm, pureći batci..njam-njam EHamm ako ti treba drustvo za rucak javi na pm. Ja isto ne volim jesti sam:D |
Danas musaka i matovilac:nuts:
|
Citiraj:
To si samo zakamufliral, a u biti si htel reći da bi pojeo moj dio. :D Naklopal sam se vratine i pire krumpira, Za knedle nije bilo mjesta. Tijesto za krafne se diže. :zdero: |
Citiraj:
Citiraj:
p.s piknul sam si six pack tuborga green :) |
kesten žderonja... kako spec kestene u mikrovalnoj
dobar večer narode.....
ev ja guglam po netu kak sprzit svoje kestenove a da to ne radim u tavi, šporetu i slicno.. nego u mikrovalnoj/mikrotalasnoj/microwave pecnici.... ima li netko ideju???? sve ideje s gugla ne pale kod mene... imam opciju maxx, 600w, 400w i 200w, defrost, keep warm... nazalost nema grilla... ako netko ima ideju nek se javi... svi prijedlozi biti ce pokusani... |
Citiraj:
p.s. kako se turne marmelada unutra? :D |
|
Danas se radi filana parika, još si gruntam bi li pire krumpač ili onak na osmine posut peršinom...
|
pire ;)
Ja sam se jutros digla u 6 i skuhala ručak :D. Pureće šnicle sa senfom i njoke :). Sad bih nešto slatko. One buhtle od Hama izgledaju :nuts: |
yeap flare..takav im je i okus :)
pol protvana od s nutellom, a pol s pekmezom od šljiva. |
Citiraj:
Kad smo kod slatkog, dovukla žena sa placa (Vincek) sebi nekakve kesten-bulšite a meni moj omiljeni kolač-čokoladnu parfe-tortu:nuts: |
ljudi moji spekel sam dvije pizze
jedna: paradajz sir vratina kulen spek feferoni druga isto to samo umjesto vratine ide šunka issss IDEM SE ZABITI KO PRASE! |
Svratili smo poslije posla do dućana jer ženi treba mrkvica za kuhanje ričeta. Ja sam doniral adidasov špek. Ali kak to inače biva s police sam odma zgrabil paket tuborga i nisam ga puštal do blagajne. :D Usput sam uzel pola kile vratine i frtalj kile carskog mesa i 25 dkg šampinjona.
Došli smo doma ja sam izvadil električnu peku i na pajcekovu mast ubacio vratinu, carsko meso, krumpir, mrkvicu, paradajz, luk, češnjak, šampinjone, a sve to zalio sa 3 deci crnjaka i mrvičak Tuborga. Dok se to lagano dinstalo i peklo pomogao sam ženi napraviti Medenjake. Njami, njami. |
Citiraj:
btw pozz svima ;) long time no see :chears: |
pozdrav fairy :)
uf buhtle su bile vrhunske najeo sam se pizze i sada u sebe natacem treci tuborg green..jos dva i odo spat :D |
Citiraj:
Kad bolje pogledam nije niti loš taj Tuborg po cijeni od 31 kn za paket od 6x0,5 litara. A kad se još oduzme 3 kune koje se dobiju u reciklažnom dvorištu za konzerve i dolazimo do cifre od 4,66 kunića za pola litre. :beer: O moj bože počel sam govorit k'o Đu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ahha amdejac :D
evo ukupno sam popil 4x0,5l tuborga...pojel soko cijeli veliki protvan pizze..tolko sam se nakrkal da mi je bilo zlo..i dalje mi je malo :( ali dobro kaj se mora ni teško :D mislim da cu uzeti cca 10ak tih paketa đuborga da mi nebi akciju zatvorili :D |
Daj se nemoj zaj... . Nemam sad para da radim zalihu, čekam plaču.
|
ja sam pekla pizzu jucer navecer - domaće tijesto (ne bas najuspjesnije, ali ajd :D), gore: šunka, šampinjoni, sir, slanina i masline iz maslinovog ulja :nuts:
bila sam zedna cijelu noc, popila sam valjda litru vode izmedju 2 i 6 ujutro ...prestrasnooo :D pa sam se onda danas odlucila lijeciti tak da sam za dorucak maznula samo zdjelicu neke zecije hrane (musli s vocem) u mlijeku |
uf i ja sam se razbio u pizzi jucer
http://pce.hostili.com/images/D00016gry4.jpg http://pce.hostili.com/images/D00027kp1w.jpg http://pce.hostili.com/images/D00015xhv2.jpg http://pce.hostili.com/images/D00024p0mk.jpg p.s slike su velike stoga 56k i non flat..zaobidite :) |
Ždere-ima li netko mikrovalnu a da mu ne stoji za ukras i kokice (kao npr. meni:D) ?
Ono...da se zna služit sa tim? Gruntam si kako bi si zgrijal filanu a nemam blage kako se koristi prokleta naprava:p |
stavi na max power 2 minute.
eto :D |
Filanu papriku , uuummmm , totalno sam zaboravio na tu deliciju , sutra Filam i do ponedjeljka se budem Nafilao .
Ovisno kakva je mikrovalna , ja uvijek prvo minutu stavim kad grijem pa onda jos po potrebi , recimo cevapima je i minuta dosta da lepinja opet bude socna :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:49. |