![]() |
|
danas sam za gablec tak dobro jel:
1/4 bijelog kruha 11dgk vratine 5dkg tilzita majoneze jogurt e prefino je bilo :) |
Grah i kobasu na puntijarci :) i za desert štruder od sira :)
|
|
štrudla od jabuke..prefino :)
|
Uf, jučer sam se ukrmio domaćih žganaca, safta od lopatice i kristalke sa češnjakom:nuts:
A doručkovao sam luk, špek, puze i pet jaja:) |
Citiraj:
|
Skočio sa matorim na lignje-neloše...pokotovo kad ne voziš pa možeš zalit pivčugom:D
|
Citiraj:
|
Ma Jelcu bas nije najbolje od jedne pive, pa bolje ne :D:D:D
|
Citiraj:
Ne pada mi na pamet... Ovak sam i popil pivčugu i ušparal na benzi:D |
Meni i nisu sjele, bilo je i boljih dana.
|
Citiraj:
Lignje se jedu petkom, a ove kaj ste vi jeli su pečene prošli petak i podgrijane. Nije mi jasno kak možete naći dobre lignje u četvrtak. :stoopid: |
Upravo izmješao sir, vrhnje, malo češnjaka i crvenu papriku.
Mo-žda padne i malo adidasa:) |
bog te mazo,gledam te vase klope i slina mi curi,kada bumo opet neke zdere da se i ja malo usvinjim?
|
Pa baš bi i mogli jedne:D
|
i ja glasam za ždere :)
danas sam se usvinjio od: dva peciva sa sjemenkama 10dkg gaude 15dkg vratine majoneza jogurt paprika paradajz nakrcal sam se kak prasac..i sada mi se spava :p |
Maznuo tri žemlje sa sezamom-u jednoj samoborska salama, druga sa lovačkom salamom i treća sa domaćom paštetom, zalio sa 1/2 jogurta:)
|
Veceras pizza. :D :zdero:
|
jelc, od cega radis pastetu? od jetrica ili od tune? daj recept
ja sam danas na suhoj hrani...za gablec dvije puter stangice namazane vajkremom i nutra sriijemska kobasica a sad sam maznula par henovki i jedno kuhano jaje |
Citiraj:
Upravo sam raspolovio guskicu od 4.5 kg, po pola pa u škrinju. Krila, noge, želudac, vrat i komad maščobe za juhu, jetrica bum maznul na naglo u tavi:) Osatatak maščobe sam narezao i na laganoj vatri otopio...skoro tri deci je ispalo kad sam procijedio...mrmlj:D Danas za ručak budu odresci sa lopatice koji su se skoro dva dana pacali u ulju, pire-krumpač i matovilac:chears: |
Žena je danas pohala palačinke punjene sa šunkom, sirom i šampinjonima.
Zaboravio sam joj reči da stavi i malo špeka. Uz to je napravila kiselo vrhnje sa malo češnjaka i luka u granulama. |
Citiraj:
Danas sam nabral skoro 5 kila, već su blanširane i hlade se za škrinju. |
Citiraj:
Citiraj:
Pobrali smo neki dan kaj je bilo... |
ocemo zderonje ovaj petak ili sljedeci,da ja ne poludim prije :)
|
Citiraj:
ja sam danas siromašno jeo ujutro sendvicak tostirani s mortadelom i sirom za rucak meksicka salata sada navecer ubio kebab na črnomercu :) |
Dobri su i sitno narezani krastavci.
Krastavce inače stavljamo u preklopljenu pizzu. Danas žena kuha ručak. Napravit će pečenu vratinu, pire krumpir, neku salatu i knedle sa šljivama. A ja ću napraviti brdo krafni sa pekmezom i čokoladom. |
amdejac..je se ti to opet malo igraš sa zdravljem?
|
O jebo vas kad ste vec prije stigli nesto jest???
Ja tek sad dosao doma, a na izbor su mi kiseli krastavci... |
ok i sad si dosao doma..a kaj si jeo tokom noci? zadnji put kada sam ostao vani dovukao sam se do american dounata na trešnji i pojel pohanu piletinu i dve krafne :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21. |