![]() |
pojeo grah salatu i dvije pastrve :)
|
dinstam krmice u umaku od paradajza i paprike - uz to cu pomfit :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Kuhana junetina i paradajz-sos :D
Vidim da se clanstvo na Zderonjama jucer fino kulturno zbrijalo sa 2-3 zuje...da se ne kvari prosjek, jeli? |
|
Citiraj:
|
meni je ova zadnja ipak bolja :D
|
Citiraj:
Jadan Vuco.... :p |
Citiraj:
Haha, pa Jeltz je kategoricki tvrdio da se na Zderonjama popije najvise 2-3 zujkice :D Odjednom svi pijani, vjerovatno od ZG smoga . |
a kasnije sam probao bez DSC-a, potpuno druga priča, auto ide neusporedivo bolje.. :) :D
|
ROTFLMAOOOOOOO!!!
hahahahhahahaha... popiškit ću se, straaaašno! Kako dobro, wtg, prajsles facica Vucina! da, da, Hamm mi je također manirom švalerski raspoloženog džentlmena ulio Žuju u čašu kad je vidi o da nazdravljam s praznom čašom! Pozdrav Hammo! :) A i ne treba zaboravit na Daddyjevo šuljanje oko Budinog bajka, uz opaske kako "mu je mali, da on voli velike" :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
živjela |
Citiraj:
|
Sva sreca da mene nije nitko onako blatnog slikao :) Bas mi zao sto nisam ranije stigao...
|
Citiraj:
Suza mi potekla, kad vidjeh svog starog druga cenera :D |
Za večeru smo radili hamburgere.
Pljeskavice su bile malo veće, kečap, majoneza, krastavci, kristalka salata, malo sitno sjeckanog crvenog luka i malo sira. Sad preživam uz tuborg, a žena pijucka bambus. Kak smo počeli večeras se bumo strgali. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
SU, ko te šljivi...ja sam odmah platio rundu, čak i Đu-u Hamdiji-ko ti je kriv kad kasnije dolaziš:D |
Jebiga, neki i rade, a ne 'lade jaja po godisnjim odmorima, bolovanjima, penzijama itd... :p
|
Citiraj:
Ja sam radio, ali sam sve jedno došao pogledat na 5 minuta. |
Da, čak sam i organu htjel pozvat rundu ali ni mogel ostat....
SU, lažeš ko pes, kakav sad posao a već si došel nalizan:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Vidiš kak je samo Đu Hamdija potrefil kad doć:D
|
A nauco sam se ja pameti...dodem ranije kada ste samo ti i tor..doletim s maherom..runda me dode 40kn i to je to :p
ali kasnije sam se iskeširao u donatu..ali vjerovali ili ne nije mi bed ;) |
Citiraj:
|
Jelc, daj se obrij, mislil sam da je deda mraz na slikama.:D:D:D
|
Citiraj:
Danas kuham juhu (teleće kosti, juneći rep i rebra+komadić ramsteka). Za desert dinstano kiselo zelje sa suhim mesom i kolut krvavica:nuts: |
Ja sam jucer imao feštu doma sa koje sam brze bolje smugnuo nakon sto sam nesto malo pojeo.
I sad se ja dignem otvorim frizider i ak tak izgledaju vrata raja nek me zdrma meteor :D Idem si nagrabit francuske, pecenja, purice, mlinaca i sve sibnut malo u mikrovalnu da se zgrije. Za desert cu si pojest ''malo'' strudle od sira. |
Dakle, mi danas slavimo moje zatvaranje oka, pa smo spekli janjetinu s krumpirom u roli, a sad se kuha kava as we speak!
Kaže mi majka da je kupila zečetinu za sljedeći tjedan, no odsad pa nadalje kategorički odbijam to jesti! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:07. |